CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

1234
Return to list New
Author: YgBenar

[Tempatan] Setelah 7 Tahun, HappyFresh Umum Tutup Operasi Di Malaysia.Anda sedih?

  [Copy link]
Post time 23-9-2022 11:37 PM From the mobile phone | Show all posts
waa ptut la asyik down je apps nyaa dh closed opertn ke…. aku suke gak guna belo brg kering kt cni baloi gak price ✌️
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-9-2022 11:41 PM | Show all posts
tak pernah tahu kewujudan happy fresh ni sekadar pernah nampak tu banyak kali...
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2022 07:41 AM | Show all posts
gigahertz replied at 23-9-2022 06:36 PM
Ni sebab gaji minimum.
Dari bayar rm1500 sorang baik tutup terus

xkan pasai gaji minima tutup terus
kilang lagi kena teruk pasal gaji minima ni
xde sapa nak apply benda ni time recession kot
tahun depan ekonomi lagi lembab ooo
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2022 07:57 AM | Show all posts
mast3rshad0w replied at 24-9-2022 11:41 PM
xkan pasai gaji minima tutup terus
kilang lagi kena teruk pasal gaji minima ni
xde sapa nak apply  ...

dia tutup duit dia selama 7 tahun is selamat.
tu pasal dia sanggup ''tutup'' berbanding ''jual''
kilang majoriti pakai PATI atau warga asing.
so diam diam belakang negoship gaji minima.
tapi kalau mcm happyfresh ni bidang services.
100 percent kena guna local.

mcm hari tu kilang Daiso kat Bangi
pekerja mogok.sebab tak puas hati baru masuk keje dah rm1500
yg keje lama gaji takat tu jugak.
tu x lama lagi di ganti dengan warga asing la tu
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2022 08:36 AM From the mobile phone | Show all posts
la br nk install balikk sbb mls nk keluar arini..
kt grab tu jaya grocer takde pilihan..ice cream ada la..mlsnyaa nk keluar
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2022 02:20 PM | Show all posts
gigahertz replied at 25-9-2022 07:57 AM
dia tutup duit dia selama 7 tahun is selamat.
tu pasal dia sanggup ''tutup'' berbanding ''jual''
k ...


sian, ni kelemahan servides...
xde lagi rider bnangla india pakistan
next year xtawla, import 10k bangla nak letak mana tu...
krisis keje ekonomi byk recession la tahun depan
sakit oiiiii


Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2022 06:39 PM From the mobile phone | Show all posts
mast3rshad0w replied at 26-9-2022 06:20 AM
sian, ni kelemahan servides...
xde lagi rider bnangla india pakistan
next year xtawla, import 10k ...

Yang i question mark kenapa tahun ni jugak nak
Naikkan gaji minimum ?
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2022 10:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Bertahun i guna happy fresh. Shoppers dia ok, rider dia semua baik. Cuma tahun ni bila lotus tesco listed dalam grab, i started guna lotus sebab lotus boleh hantar lagi cepat. Takziah HappyFresh.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-9-2022 02:56 PM | Show all posts
orkidorkido replied at 26-9-2022 10:46 PM
Bertahun i guna happy fresh. Shoppers dia ok, rider dia semua baik. Cuma tahun ni bila lotus tesco l ...



Lotus ade delivery ya
wow....kenapa time tesco dulu tak viral eh
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2022 03:12 PM | Show all posts
baru tau wujudnya happy fresh
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2022 09:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Kat area aku ni pulak, food panda & grab kalau waktu lunch/dinner, selalu mcm susah nak dpt. skrg, ko order time org sibuk nak lunch/dinner, cepat je ada rider. Rider dah ramai atau org dah kurangkan belanja?
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2022 09:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Farewell…
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-1-2023 03:40 AM GMT+8 , Processed in 0.093514 second(s), 32 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list