CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: YgBenar

[Tempatan] Setelah 7 Tahun, HappyFresh Umum Tutup Operasi Di Malaysia.Anda sedih?

  [Copy link]
Post time 23-9-2022 12:31 PM | Show all posts
Acikgomen replied at 23-9-2022 10:22 AM
Acik bab stok makanan kat rumah mmg haku cerewet
Ikan and seafood 2minggu skali acik pi pasar penamb ...

sgt komplikated...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-9-2022 12:34 PM | Show all posts
ntah xpnah pergi pun
mgkin tempat T5
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 01:02 PM | Show all posts
alah why?
iols suka guna happy fresh ni.
kalau emergency susu anak habis, pampers lupa nak topup at daycare...memang guna happyfresh je.
so now what?
grab n foodpanda je la yang ada. bosan.
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 01:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Adeh dahla memang selalu guna service ni,pasni kene la menapak pegi beli groceries
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 01:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 23-9-2022 12:31 PM
sgt komplikated...

Shadapppp
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 01:47 PM | Show all posts

sapa soh habaqq???     
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 02:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by delia3003 at 23-9-2022 02:07 PM

I sempat sekali je guna HappyFresh lepas MCO. Tapi barang basah tak pernah beli on9, pilih sendiri lagi  puashati.
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 02:07 PM | Show all posts
masa mco selalu jugak guna..pastu bila dia impose minimum RM30 kalau tak silap, dah tak guna dah...sbb kdg2 nk beli bawang je pun...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-9-2022 02:27 PM | Show all posts
Acikgomen replied at 23-9-2022 10:22 AM
Acik bab stok makanan kat rumah mmg haku cerewet
Ikan and seafood 2minggu skali acik pi pasar penamb ...

acik, orang perlis mmg camni ke..my friend mak dia org sana camnila gak..ikan beli kat sini yg ayam beli tempat lain..kedai dekat rumah dia di whoareyouskan je
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 02:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Pernah guna 2 kali...barangan Kering je ..cepat dan pantas
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 02:54 PM | Show all posts
prizadane replied at 23-9-2022 01:02 PM
alah why?
iols suka guna happy fresh ni.
kalau emergency susu anak habis, pampers lupa nak topup at  ...

sejujurnya grab mart dgn pandamart bertiang mahai dr happyfresh
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 03:05 PM | Show all posts
tahun ni baru aktif guna happyfresh, tu pun sebab orang share boleh register pakai link leh dapat rm30 free rebate... shipping pun free.. lepas tu hanya pakai bila ada promo diskaun & free shipping jer..

ada la 3,4 kali guna...berbaloi kalau nk beli barang2 kering..sayur2 sikit..
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 03:41 PM From the mobile phone | Show all posts
becir replied at 23-9-2022 02:27 PM
acik, orang perlis mmg camni ke..my friend mak dia org sana camnila gak..ikan beli kat sini yg aya ...


Acik kalo beli brg nak masak di perlis, mcm nak satu negeri jugak lah haku tour
Daging kena beli kat balai baru, ayam satu tempat je boleh beli kat stall depan muzium kayang, kalo kedai abang tu tutop, takyah makan ayam, makan megi ayam je cukoppppp
Ikan pulak opkos la acik suka pi beli kat sg baru tu perghhhhhhh rambang mata cek oiiiiii ikan2 punya la fresh sampai ada stok hat tak kena ais lagi ni fuhhhhhhhhhhh
Sayoq je payah sbb acik tak suka beli kat pasar sbb jaya grocer takdak lagi di perlis
Nampaknya esok2 lepas pencen kalo acik balik dok Perlis, tetiap minggu acik kena ajak laki acik pi cameron nak beli sayoq
Hang mau dakkkk jadi menantu acik
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 03:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Dulu penah order barang untuk mak masa pkp.
Sekali rider hantar salah pula order nya.
Mujur dpt call dengan helpdesk dan minta mereka return balik barang yang salah.

Sabor je la
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 04:26 PM | Show all posts
Belibis replied at 23-9-2022 10:21 AM
Selayaknya la tutup...kannnn

tu la. adan uke
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 06:36 PM From the mobile phone | Show all posts
mast3rshad0w replied at 23-9-2022 02:43 AM
nak taw ekonomi terok tak terok tu sala h1 indicator
zafrol dok merepek apa xtawlaaa

Ni sebab gaji minimum.
Dari bayar rm1500 sorang baik tutup terus
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-9-2022 09:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok je beli pkai apps ni..
Mmg la lagi berbaloi beli sndiri..tapi option is ours..
Terdesak..xbole klr mmg happy fresh ni membantu sgt..
Lgpun kalau barang yg kite nak.beli tu xde..dia akan call utk tukar brg dgn harga yg sama..ok la tu...
Sedih gak dorg close..sebb byk guna Masa MCO aritu..huhu
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 09:40 PM From the mobile phone | Show all posts
masa pkp & terdesak (laki xdak+anak sakit) iols sokmo2 guna happy fresh ni utk brg2 kering+frozen. utk brg2 basah susah sket nak caya pilihan org neh. sepnjg guna iols rasa ok+murah dari guna tesco delivery sbb guna mcm2 voucher+promotion ada kat dlm tu. shopper pun ok2 kalau remark suh tukar brg yg xde ikut pilihan depa pun akan call kita dulu inform.
katup la plak
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 10:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak penah guna. Tau2 nk tutup dh.
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2022 11:35 PM | Show all posts
Honestly, I have never ever tried this company. I already knew they were going to close down months ago due to the pricings that these people put for their delivery & services. Heard so many complaints online about this company.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-2-2023 03:36 PM GMT+8 , Processed in 0.283127 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list