CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: bubuk_bearbear

Fazura Terima Potret Keluarga Kurniaan Tuanku Sultan & Tengku Permaisuri Selangor

  [Copy link]
Post time 22-9-2022 01:52 PM From the mobile phone | Show all posts
cantik fazura simple je pakai xde sarat2..sementara jahlop berpakaian seperti cikgu jasmani????
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-9-2022 01:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Bukan ke masa banjir kat selangor faz antara terawal yg bantu tanpa minta derma...tengok pun kat ig ada yg post ..bukan fatah atau fazura yg post
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2022 01:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Untung fatima kecil2 mummy dh bawa masuk istana kenal dgn kerabat2 raja.
Mn tahu besar nnti fatimah plak akan jd TPS kan.. mesti cantik berseri.


Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2022 02:02 PM From the mobile phone | Show all posts
prettyuglybabe replied at 22-9-2022 01:38 PM
boksit dengan negeri bersejarah tu, kalau dapat sebab bakti pun, baik tolak je la..macam takde nil ...

Aku dr negeri bersejarah tau
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2022 02:06 PM From the mobile phone | Show all posts
soflala replied at 22-9-2022 12:52 PM
Lawa giler baju kurung dia pakai…nak buat mcm tu la raya ni

I bukan jakijipang tau haha.

Just nape orang hype sangat baju kurung moden kaka faz.pakai ni ek. Bukan dah lama ke mmg ada patern kurung modern cam ni.

I dulu byk gak beli from gene martino kurung modern dia pakai ke opis.
Lepas tu lama lama dah malas nak pakai dah baju baju kurung ni. Now pakai skirt and blouse and pants aje ke opis.
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2022 02:11 PM From the mobile phone | Show all posts
princessmiang replied at 22-9-2022 01:12 PM
Mcm minah rempit felda lui selatan pakai baby tee tudung bawal ikat leher pastu kasut tongkol naik ...

Sebijik mcm bdk sskjp yg keja kat kedai tomyam bawah pokok tepi traffic light depan kondo retak jahpamtek
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2022 02:11 PM | Show all posts
Lily_Elizabeth_ replied at 22-9-2022 02:06 PM
I bukan jakijipang tau haha.

Just nape orang hype sangat baju kurung moden kaka faz.pakai ni ek.  ...

memang kurung moden ni mak aku yg umur 60 an pun pakai

kira dah klasik lah, wpun bukan tradisional mcm kurung pesak, kebaya, baju Kedah

ramai bini VVIP yg tua dan muda pun pakai sbb nampak elegan dan ada ciri kemelayuan
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2022 02:11 PM | Show all posts
haha ..ya robbi ..
aku suka betul baca komen2 dalam ni ..
xperlu lagi dah aku nak mengomen banyak2 pasal lembaga.. sebab apa yang uols dh koemn sama sekufu dgn pemikiranku ..
kalau baca komen kat ig lembaga, naaahhhh ,,, mengampu manjang ..
meluat aihhh
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-9-2022 02:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Lily_Elizabeth_ replied at 22-9-2022 02:06 PM
I bukan jakijipang tau haha.

Just nape orang hype sangat baju kurung moden kaka faz.pakai ni ek.  ...


Menang dah lama ada dan ramai je pakai.

Tp susah jugak nak tengok selebriti sekarang pakai simple.. Ramai yg sarat, padat, nampak panas dan berlengas... Gelembung sana sini nak kejar sgt trend designers.

If pakai simple mcm gini, kan elok smart je terletak. Design corak pulak cantik2.
Well... Ikut masing2 lah kan minat nak baju mcmana hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2022 02:20 PM | Show all posts
I pun tak terbayang tshirt marhaen macam ni wujud dalam wardrobe hajjah sebab sheols pergi kandang lembu korban pun pakai jubah cantik2. Husband sheols ke yang belikan sambil paksa sheols pakai.
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2022 02:21 PM | Show all posts
Piramida replied at 22-9-2022 02:16 PM
Menang dah lama ada dan ramai je pakai.

Tp susah jugak nak tengok selebriti sekarang pakai simple ...

kan. semua org bole pakai. tp semua org bole carry class satu2 baju tu.
kdg pakai sarat, mahal harga penuh fesyen tp xnmpk class & nmpk murahan aje.

Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2022 02:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Diamondmoney replied at 22-9-2022 01:04 PM
Aku pun pasan retis lain ank belengas. Pakai pun selekeh..mak kemahin vogue. Contoh yg slalu aku n ...

Kalo pasah tu mmg dah itu imejnye
Mak dgn anak2 semua belengas, ko kawin lah dgn orka ke anak hekan ke, tetaplah belengas
Adik pasah menantu cyst elhamdulilah tu reti jugak besiap bagi nampak wangi
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2022 02:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Lampuled replied at 22-9-2022 01:58 PM
Untung fatima kecil2 mummy dh bawa masuk istana kenal dgn kerabat2 raja.
Mn tahu besar nnti fatimah  ...

Choyyyyyy mintak simpang la nyamma kawin anak raja
Parasit semua tuh, golongan terpaling
Jadi org biasa sudahhhhh berbakti pada kuarge, menurun sifat pengasih nenda

Tak payah la jadi geng kerabat neh
Buat rosak idop je
Tgk retis2 yg kawin kerabat tuh, belum hapa2 mengelinjang sesekor CP kulu CP kilir padahal laki memasing jgn kata in-throne nak jadi sultan, dpt duit elaun Istana pun tidakkk, perasan je lebih


Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2022 02:33 PM From the mobile phone | Show all posts
cikrosienona replied at 22-9-2022 04:50 AM
apa sumbangan Fazura ni dkt rakyat Selangor sampai di'angkat' oleh TPS sampai mcm ni? just curious s ...

Peluk2 peminat kot
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2022 03:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Lily_Elizabeth_ replied at 22-9-2022 02:06 PM
I bukan jakijipang tau haha.

Just nape orang hype sangat baju kurung moden kaka faz.pakai ni ek.  ...

orang hype sebab yang memakainya tu nampak anggun classy cantek terletak sesedap mata memandang lah dek…

kalau iols yg pakai or hurcik2 kefam termasuk uols yg pakai tu yang jadi woaryussss koser orang nak hype lah kot??
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2022 03:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok la tps. Kang tetibe rapat dengan S****** mau buntang mata masing2
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-9-2022 03:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 22-9-2022 02:25 PM
Kalo pasah tu mmg dah itu imejnye
Mak dgn anak2 semua belengas, ko kawin lah dgn orka ke anak heka ...

Betullah acik. Pasah kalau kt umah atau pegi mana2 mmg nmpak belengas. Kecuali pegi events atau dlm tv berlakon. Selain dr tu mmg berlengas berpeluh2
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2022 03:43 PM From the mobile phone | Show all posts
kads replied at 22-9-2022 02:33 PM
Peluk2 peminat kot

Baguslah peluk peminat tnpa rasa geli atau memandang rendah pada golongan marhaen.

Abis ko nk suruh buat bunyi dengusan kerbau bila ada fans nk ambik gmbr.
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2022 03:46 PM | Show all posts
nasib baik x jadi kawen ngn TMJ dlu.. kalau x hari2 dok istana.
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2022 03:49 PM | Show all posts
TerataiMelur02 replied at 22-9-2022 03:33 PM
Ok la tps. Kang tetibe rapat dengan S****** mau buntang mata masing2

alaaa apa tu bintang2.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-2-2023 05:56 AM GMT+8 , Processed in 0.218388 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list