CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 63590|Reply: 1157

Fazura Terima Potret Keluarga Kurniaan Tuanku Sultan & Tengku Permaisuri Selangor

  [Copy link]
Post time 22-9-2022 02:23 AM | Show all posts |Read mode






Pasangan pelakon dan usahawan terkenal, Fazura atau nama sebenarnya Nur Fazura Sharifuddin, 38, dan suami Fattah Amin, 32, sekali lagi mendapat "hadiah" dari Istana.


Dalam satu hantaran di Instagramnya, Fazura memuat naik beberapa keping gambar disamping potret kurniaan dari DYMM Tuanku Sultan Selangor dan DYMM Tengku Permaisuri Selangor.   


  



" Patik sekeluarga merafak sembah serta menjunjung kasih di atas kurniaan DYMM Tuanku Sultan Selangor dan DYMM Tengku Permaisuri Selangor berupa sebuah potret kami sekeluarga yang sangat cantik".


" Patik sekeluarga berasa sangat terharu dan bersyukur di atas kurniaan yang amat bermakna ini. Kenangan ini amat bernilai buat patik sekeluarga dan akan diabadikan selamanya.


" Junjung kasih Tuanku." katanya.


Dalam hantaran terbaru, Fazura turut memuat naik video ketika dia sekeluarga sedang menuruni tangga dengan kapsyen " Maaf la.. kami turun ikut kiraan Fatima ".



  



Rata-rata warganet memuji keluarga bahagia ini malah tak kurang juga mendoakan semoga Fazura dan Fattah mendapat gelaran Datuk dan Datin.








Terdahulu, Fazura dan Fattah pernah diamanahkan sebagai pembawa kek untuk memberi kejutan manis pada hari majlis ulang tahun kelahiran Tengku Permaisuri Selangor Jun lalu.


Mereka juga pernah menerima beberapa barangan istimewa kiriman Permaisuri Selangor sebelum ini seperti syiling emas dan naskhah al-Quran. - CARI




Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-9-2022 02:48 AM | Show all posts
bertuah sungguh.. keluarga diraja pun suka keluarga ni
siap jemput ke istana ke tu?
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2022 03:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak payah datuk datin pun dah classy ala kerabat diraja.. dari sesetengah tu yg ada gelaran tapi perangai so low class
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2022 03:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Faz ni pakai apa pun gojesss
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2022 03:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Another level relationship dia dgn TPS. Lopa who??? Ketinggalan jauh mmg xkan mampu kejar n menang dah dgn paz. Harap ke niqab je mampu menipu lobenak
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2022 03:37 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 22-9-2022 03:27 AM
Another level relationship dia dgn TPS. Lopa who??? Ketinggalan jauh mmg xkan mampu kejar n menang d ...

TPS je pun….. Dia pun ex kerja ngan media. Takde lah terkejut sgt kalau faz rapat dgn diaa.
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2022 04:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Hhmmm...TPS TPS je pun...Tengku permaisuri... Awak? Kata baik dgn anak jagong... Tengku Faith pun lek lek tunjuk muka anak. Awak pulak yislamik sgt, poyo acah2 tunjuk betis anak la, lengan anak sampai comot2 meja suap sendiri. Eeeuuwwww....another level sgt didikan Fatima berbanding budak berduit raya patbelas ribuuu. Ya Allah Kau jauhkanlah jodoh Fatima dgn Billie sbb mak bilie tu sgt toxic. Tak sesuai masuk di kalangan org2 yg classy
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2022 04:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Pnye nk terpaling ank berap bln da mula makn sndiri
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-9-2022 04:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Tps je pun

Tergelak aku. Yelaaa..tps je pun..
Tps who nk bandingkan dgn sskjp
Nk keluar umah pulis.escort hokeh
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2022 04:30 AM From the mobile phone | Show all posts
jambatannetizen replied at 22-9-2022 03:37 AM
TPS je pun….. Dia pun ex kerja ngan media. Takde lah terkejut sgt kalau faz rapat dgn diaa.

Ok la dari jah lgsg x dpt apa dgn TPK pon xlepas
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2022 04:50 AM | Show all posts
apa sumbangan Fazura ni dkt rakyat Selangor sampai di'angkat' oleh TPS sampai mcm ni? just curious sbb kerap naik berita pasal dia dgn TPS tapi x perasan apa jasa dia kat Selangor.
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2022 05:12 AM From the mobile phone | Show all posts
cikrosienona replied at 22-9-2022 04:50 AM
apa sumbangan Fazura ni dkt rakyat Selangor sampai di'angkat' oleh TPS sampai mcm ni? just curious s ...

Gi lah tanya TPS
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2022 06:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Boringnya.. x lopak mesti fazz.. tp tu yg netizen mahukan..
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2022 06:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Cantik betul family ni.

Btw ai rasa ada je ramai artis yg dpt mcm2 hadiah from kerabat. Once kerabat ni suka artis2 ni, selalu je akan panggil join family dia org, utk perform ke or makan minum join gathering ke.
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2022 06:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Tengah hari ni keluar lah bulu hidung billie
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2022 06:30 AM From the mobile phone | Show all posts
cikrosienona replied at 22-9-2022 04:50 AM
apa sumbangan Fazura ni dkt rakyat Selangor sampai di'angkat' oleh TPS sampai mcm ni? just curious s ...

Maybe kawan baik ke? ... Or rakan kongsi business ke? .. Dia org tak de lah nak hadap bagitahu satu dunia.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-9-2022 06:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Mcm perlis yg hanya ada 8 org, retis pompuan kat malaysia ni cuma ada 2 saja
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2022 06:35 AM From the mobile phone | Show all posts
nurul_akmar replied at 22-9-2022 06:06 AM
Boringnya.. x lopak mesti fazz.. tp tu yg netizen mahukan..

Bkn kat porom je..kat mane2 medsos pn heboh betul psl dua ni meols tgk influencers kat fb sinun pn pn ada habas MO jah bile2 artikel psl faz naik..adeh la
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2022 06:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Ritu tgk live dia after konsert... tgk dia mmg x jemu... cara bercakap pun.. menyenangkan halwa telinga...
Merendah diri.... dia terima kasih kat semua2... psl konsert dia suksess... tq kat abg dia.. family dia.. mak pak mentua dia... kt kwn2.. kt media.. cuma mcm x dgr dia ucap tq kat laki dia.....?
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2022 06:51 AM From the mobile phone | Show all posts
aduh2sayang replied at 22-9-2022 03:16 AM
Tak payah datuk datin pun dah classy ala kerabat diraja.. dari sesetengah tu yg ada gelaran tapi per ...

Kan? Kalau dia di datin kan.. terus rasa mcm low class mcm datin2 ponder2 kosmetik.. pls laaa x pyh berdatin2..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-12-2022 08:31 AM GMT+8 , Processed in 0.238211 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list