CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 70620|Reply: 971

Jam Tangan Fazura RM3 Juta Lebih, Beg Fatima Pun Beratus Ribu Rigggit?- "Kaya Tapi Humble, Tak Pernah Menunjuk-Nunjuk Di Socmed"

  [Copy link]
Post time 20-9-2022 12:32 PM | Show all posts |Read mode
Fazura menjadi bualan selepas sebuah video tular di TikTok, mendakwa dia memakai jam tangan bernilai RM3 juta lebih.


Di ruangan komen ramai yang terkejut dengan harga jam yang dimiliki isteri Fattah Amin itu.


Foto: IG




Namun dalam masa yang sama tak menghairankan kerana Fazura sememang seorang yang berduit tapi tidak pernah pun menayang kekayaannya di media sosial.


Malah dia juga dipuji sebagai seorang artis yang 'humble' dan tak pernah menunjuk-nunjuk.







Dalam video lain yang dimuat naik di akaun TikTok fazuralotsoflover, ada juga dipaparkan harga beg tangan Fazura yang kebanyakannya berjenama Hermes.








Harganya bukan calang-calang, beratus ribu ringgit.


Malah beg tangan mini yang Fatima gayakan pun berharga lebih RM165 ribu ringgit.





Sementara itu ada juga yang kata Fazura memang lahir dalam keluarga yang berada, menjadi artis dan seterusnya membuat bisnes.













Semoga Fazura sentiasa murah rezeki ya.-CARI











Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-9-2022 12:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Harap tertutup la cite benak berangankan laki faz utk idolat  mereka

Da tertutup la jgk cite kononya faz semekin sgt dan idolat kayo raya padahal duduk kondo retak depan kedai eco
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2022 12:54 PM | Show all posts
Senang sangat ko sepul cedok je video toktok buka thread.
Bergasak la nanti karatz dgn benak.
Helok2 mekjurah tak sibuk showoff kena karatz p kecoh2.
Sikit lagi ilang la wangi mekjurah sbb kan perangai karatz.
Karatz ni tak tau ke salah satu si bungkus tu di benci sebab benakian.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2022 12:55 PM | Show all posts
tu la pasal...byk btl duit dia
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2022 01:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak heran nape..dah berapa kali tudung dia sold out, sekali launched 200 ribu pcs..takkan la tak kaya2 lg..blm lg bayaran dia jd duta sana sini, laki diapun bkn duduk saja2, antara artis lelaki yg tertinggi bayarannya tau dak.
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2022 01:05 PM | Show all posts
tak ada apa nk diherankan pun...die pun kuat bekerja kan...sama mcm tokti.rasanya byk perangai OKB dan batak brand ni dikalangan founder2 jer.. sikit2 unboxing padahal kau sendiri yg pilih brg2 tu. fefeling suprise pulak..
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2022 01:05 PM From the mobile phone | Show all posts
nottyyuni replied at 20-9-2022 01:01 PM
Nak heran nape..dah berapa kali tudung dia sold out, sekali launched 200 ribu pcs..takkan la tak kay ...

bisnes trudolly dia lg dh 5 thn, mau tak kaya dia faz ni, income laki dia bg lg…fattah tu byk duit, thn ni tgk byk gak dia shooting drama back 2 back..bayaran bkn sikit2
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2022 01:12 PM From the mobile phone | Show all posts
tak pelik pn kalau dia kaya..setahun sewa hotel suite ritz carlton kot..laki nya pn bru beli kereta baru, laki bini pindah rumah baru.
tp utk habis kan 4 juta beli jam tu aku rs mcm tak kot..100-200k, mungkin ya.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-9-2022 01:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols suka jah org tolong war war kn kekayaan fattzura wlupn mst kne kecam dgn acik2 fb, bdk2 half cook kaka love kaka love kt tiktok tu.
Dlu org kagum sgt retis terpaling tu pakai itu ini jalan sne sini.. mcm jakun pn ye netizens ni.
Pdhal org lagi kaya senyap2 je beli pakai, nk thu ble dia beli pun mmg tk kn tahu lah..
Teruskn usaha anda gugu
Dh hbis brag reta, tayang plak PDA diorg. Biar terbako jari peanutbutter nk scroll cari gmbr2 vid 5 tahun lepas aka cinta 2 bulan
Org nk present, benak masih stuck tahun 2017
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2022 01:19 PM | Show all posts
Edited by F685 at 20-9-2022 01:20 PM

Tak hairan pun sebab sejak zaman dgn putera southern pun dah berduit & pakai barang mewah.

Yang tahu saja tahu transaksi wang berpindah akaun.

Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2022 01:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah ade dah rupanya thread pemujaan terbaru utk pajura
Entah ape2 entah. Bangga sangat dgn harta benda retis. Harta benda dunia. Pastu puji retis siang malam.
Karatzz sendiri yg buat pajura kena kecam
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2022 01:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Rezeki dia..
Yg pentung bamtah herrrlokk
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2022 01:27 PM | Show all posts
immaryjane replied at 20-9-2022 01:18 PM
Iols suka jah org tolong war war kn kekayaan fattzura wlupn mst kne kecam dgn acik2 fb, bdk2 half co ...

komen2 benaks, "takleh moved on betulla dgn dorang ni.. couple yg paling i ship sgt.." moved on jelah benak oiii.. dok hadap kisah lama buat apa.. orang makin maju ke hadapan, ko dok terkenang kisah lama terperuk memori silam sampai bila tak maju2..
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2022 01:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Kaya betul ye fazz ni. Brg2 hiasan dkt badan je dh juta2..ni klau campur semua harta assets, keta semua maunye billion dollars ni.
Kalau fazz dh sekaya ni yg listed as org2 terkaya di Malaysia tu kaya mcm mn la agaknya kan.
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2022 01:39 PM From the mobile phone | Show all posts
F685 replied at 20-9-2022 01:19 PM
Tak hairan pun sebab sejak zaman dgn putera southern pun dah berduit & pakai barang mewah.

Yang tah ...

Atas alasan apa suka suki nak pindah duit..
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2022 01:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Diamondmoney replied at 20-9-2022 12:48 PM
Harap tertutup la cite benak berangankan laki faz utk idolat  mereka

Da tertutup la jgk cite konony ...

hahaha i selalu baca pasal rumah kondo depan eco ni. rasa nak tengok betul2 rupanya macam mana. ada ke gambarnya? curious i
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-9-2022 01:43 PM | Show all posts
kayanyaaaa faz......
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2022 01:44 PM | Show all posts
epal_putih replied at 20-9-2022 01:23 PM
Rezeki dia..
Yg pentung bamtah herrrlokk

yg penting bibird patah x pernah terbang mcm setad puyu
hahhahah
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2022 01:48 PM | Show all posts
ya ke.. jadi nak kena kagum n puji ke cemana ni
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2022 01:50 PM From the mobile phone | Show all posts
hanihan16 replied at 20-9-2022 01:43 PM
hahaha i selalu baca pasal rumah kondo depan eco ni. rasa nak tengok betul2 rupanya macam mana. ad ...

Nahhhhh

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-12-2022 08:42 AM GMT+8 , Processed in 0.274841 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list