CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: ntahlah88

[Tempatan] Artis ramaja muslimah kaki kelab malam

  [Copy link]
Post time 18-9-2022 07:46 PM From the mobile phone | Show all posts
insulin replied at 18-9-2022 07:46 PM
Teruk sangat kecewa ni sampai masuk night club. Den bersimpati. La ni dah jumpa pengganti ke belum ...

La ni dah masuk masjid..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-9-2022 07:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Mahathirina replied at 18-9-2022 07:46 PM
La ni dah masuk masjid..

Alhamdulillah.
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2022 07:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Buritan replied at 18-9-2022 07:28 PM
Kalo patah amin lajuu.. aku tulis patah ni mmg betul suke lopak dan lopak pun samamasa dolu dolu t ...

Verani betui komen mcm tu..
Baru tingat, cikpah juai tudung dlm kelab mlm.. remaha muslimah tu nak wat menda sama kott.. hehe..
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2022 07:52 PM | Show all posts
insulin replied at 18-9-2022 07:32 PM
Apa yang best terkinja-kinja atas lantai sambil dengar muzik yang merosakkan gegendang telinga? :lol ...

spt juga terkinja2 ketika beryahanana atau bersufism

Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2022 07:53 PM From the mobile phone | Show all posts
AbukRokok replied at 18-9-2022 07:52 PM
spt juga terkinja2 ketika beryahanana atau bersufism

At least muziknya tak kuat badaboom badaboom
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2022 07:55 PM From the mobile phone | Show all posts
insulin replied at 18-9-2022 07:44 PM
Bila dah tua barulah tahu kenapa tak boleh dengar muzik kuat2 semasa waktu muda  

#OSHA

Sungguh ironi.  Masa tua ni sedikit pekak tapi tak boleb dgr lagu kuat2 tapi masa muda tak pekak tapi kena dengar lagu kuat2 baru boleh jalan.
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2022 07:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Dulu budak ni ustazah ke ? Dah namanya artis , muslimah tang mana?..nilopa lagi hipokrit bertudung kat kelab malam...last2 konkonon berniqab...tapi masih x boleh pun hilang hipokrit...tetapla hitam kuku...yela nk kaler pink x boleh...letakla inai hitam...dah la kening dan mata pun mekap tebal...muslimah amenda...

Kesian pulak budak ni kena kecam...
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2022 07:56 PM From the mobile phone | Show all posts
insulin replied at 18-9-2022 07:44 PM
Bila dah tua barulah tahu kenapa tak boleh dengar muzik kuat2 semasa waktu muda  

#OSHA

Alaaa.. clubbing kejap2 je... bukan continuous 8 jam

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-9-2022 07:59 PM From the mobile phone | Show all posts
noor2 replied at 18-9-2022 07:55 PM
Dulu budak ni ustazah ke ? Dah namanya artis , muslimah tang mana?..nilopa lagi hipokrit bertudung k ...


Kak noor.. iols masa belajo tak clubbing.. tp dah keje ada laa pi clubbing tp tak berani kat malaysia

iols cucuk langit kat japan, thailand, bahrain, dubai, amsterdam
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2022 07:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Samerosie replied at 18-9-2022 07:55 PM
Sungguh ironi.  Masa tua ni sedikit pekak tapi tak boleb dgr lagu kuat2 tapi masa muda tak pekak t ...

Masa muda, dengar muzik kuat2 tak rasa apa. Tapi bila dah tua bersendirian dalam ruang yang sunyi, entah2 dapat tinnitus.
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2022 08:00 PM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 18-9-2022 07:59 PM
Kak noor.. iols masa belajo tak clubbing.. tp dah keje ada laa pi clubbing tp tak berani kat malay ...

Macam mana cucuk langit tu?
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2022 08:00 PM From the mobile phone | Show all posts
insulin replied at 18-9-2022 07:59 PM
Masa muda, dengar muzik kuat2 tak rasa apa. Tapi bila dah tua bersendirian dalam ruang yang sunyi, ...

iols buat med check up .. hearing test.. mmg ada affect sikit, tp alhamdulillah okay je.. sejak tu mmg takut lah nak dengar music kuat2..
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2022 08:01 PM From the mobile phone | Show all posts
insulin replied at 18-9-2022 08:00 PM
Macam mana cucuk langit tu?

Alaaa ko nieeee...

Nah aku kasik sample... bincang kan


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2022 08:06 PM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 18-9-2022 08:01 PM
Alaaa ko nieeee...

Nah aku kasik sample... bincang kan

Ni kiranya macam satu bentuk senaman tangan.
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2022 08:07 PM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 18-9-2022 07:59 PM
Kak noor.. iols masa belajo tak clubbing.. tp dah keje ada laa pi clubbing tp tak berani kat malay ...

Bila dah puas masa muda ( puas ada pantauan la cth x keterlaluan mcm ambil dadah ke)...masa tua  dela kita x sedor diri ..org kata nk dah nak mati pun tapi masih kejor dunia ...hehe...

Jadi bila dah umur 40an ke atas..kita x minat dah benda2 ni....

Hehe
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2022 08:12 PM From the mobile phone | Show all posts
noor2 replied at 18-9-2022 08:07 PM
Bila dah puas masa muda ( puas ada pantauan la cth x keterlaluan mcm ambil dadah ke)...masa tua  d ...

Been there done that je kaknoor.. didnt enjoy it pun.. sbb tpt gitu bising and too crowded, too many people..

Dah tua2 ni weols suka spend time duduk rumah or balik kg or roadtrip dgn family je.. berkebun, tp i tak suka terdedah matahari lama sgt

Tak suka bising2, jem... even mall pun malas nak jejak sebab rasa semak.... salah satu sebab weols malas nak beranak kecik dah kot semak kepala baby nangis kena layan gi mall gi playground
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-9-2022 08:12 PM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 18-9-2022 08:00 PM
iols buat med check up .. hearing test.. mmg ada affect sikit, tp alhamdulillah okay je.. sejak tu ...

Alhamdulillah.
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2022 08:34 PM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 18-9-2022 08:12 PM
Been there done that je kaknoor.. didnt enjoy it pun.. sbb tpt gitu bising and too crowded, too ma ...

Kan.....hehe...umur tua2 ni suka yg tenang2 je...dgr budak.kecik menangis pun rasa pening...
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2022 08:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Buritan replied at 18-9-2022 06:28 PM
Kalo patah amin lajuu.. aku tulis patah ni mmg betul suke lopak dan lopak pun samamasa dolu dolu t ...

Laaaa chuols pon kena cop lobenak?

Comments

Komen2 yang agak2 menentang arus semua kena cop lobenaks hiks  Post time 19-9-2022 02:48 PM
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2022 08:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 18-9-2022 07:52 PM
Verani betui komen mcm tu..
Baru tingat, cikpah juai tudung dlm kelab mlm.. remaha muslimah tu na ...

Aku rasa komen aku biasa jahh.. dah aku tgk mmg masa tuu patah mcm suke pd jah..terus kena cop lobenak.. pdhl aku bkn suke pun jah tuu.. hohohoho..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-1-2023 03:07 AM GMT+8 , Processed in 3.692982 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list