CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: ntahlah88

[Tempatan] Artis ramaja muslimah kaki kelab malam

  [Copy link]
Post time 20-9-2022 12:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Lantak kome la nak masuk kelab malam ke kelab siang ke. Pape jadi, tanggung sendiri..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-9-2022 12:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Lagubestbest replied at 19-9-2022 06:20 AM
Kalau remaja camni biasa umo baru 23 24 camtu diorang stop cuci tangan dah. Yang tak penah jejak tet ...

Tidak juga akak clubbing bukan sebab experience memang suka clubbing dari belasan tahun sehingga sekarang sudah 40s masuk ke club.. Cuma slow down sikit... Lebih kepada pub/bar sekarang... Music event/festival masih maintain sama
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2022 01:19 AM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 19-9-2022 11:00 PM
Ni edit ni... dulu aku pun mati2 percaya ingatkan betholl

Citer sebenarnya, minah tu model utk iklan.. ni iklan utk kempen plastik surgeri.. so memuka bebudak tu mmg betui kena edit jadi rupa cenggitu.. dan kata2, the only thing you need to do is know how to explain to your kids.. hat tu mmg tagline iklan tmpt plastik surgeri tuh..

Disebabkan iklan tu mcm tu, tak lama kendian, jadi viral.. byk meme bertempiaran, siap ada news wat citer psl minah kat caina kena saman dek hubby lepaih lahirkan anak takde rupa.. pastu minah yg keje model tu susah dpt keje sbb sumer tmpt pikiaq dia dah plastik surgeri.. minah tu nak saman kedai yg wat iklan tapi kedai yg wat iklan nak counter-saman sbb jatuhkan imej deme cos minah tu byk pompang2 kat media.. in the end, tak tau kesudahannya..
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2022 01:23 AM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 19-9-2022 11:16 PM
Kalau kakatinot suka 3 sisters, next trip boleh ke Kuringgai. And dah ke Bondi Beach, next pergi L ...

Iols tak minat nak pegi bondi beach.. long reef dan reservation gardens tak pegi lagi, voley masuk itinerari nnt. Tak pi kuringgai.. ada apa kat situ?
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2022 01:31 AM From the mobile phone | Show all posts
mawarika replied at 19-9-2022 11:33 PM
Porumer kaki clubbing semua dah tua dik.. dah tak masuk club dah.. kena tanya bbnu ni..

Kolig2 iols pun kaki2 clubbing.. ni citer dolu2 umo 30an iols tau deme pi clubbing la.. sorang melayu freehair, sorang india.. hat india dolu2 clubbing kat goa, yg melayu clubbing kat klang valley nun.. taktau dah insap ke blom.. hat melayu tu dolu2 pi oberc vacay dgn balak cainis dia.. hat india pulak la ni sibuk2 mcm nak cari toy boy, gatai bawah kott..

Iols tak masuk campur... hat kolig yg suka masuk porem ni suka layan hat citer minah india tuh..

Ni la antara sbb iols tak tahan/suka tmpt keje iols.. tak sehaluan.. sbb iols jenis..



Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2022 01:34 AM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 19-9-2022 11:01 PM
Aiol pun banyak nak buat huntok enhance beauty. Aiol yaqin aiol dan santek cuma perlu repair sana  ...

Once dah buat nnt kena senantiasa touch up.. tak payah la.. bersyukur jahh dgn apa yg ada..
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2022 01:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Nnasda53 replied at 19-9-2022 03:54 PM
Takkan si budak mia tu?
Lagipun artikel cakap skrg dah buka tudung dan berpakaian seksi.
Si Mia tu d ...

Retis baru ke yg ade nama Iman2 tu..sbb kalo x silap tu yg dah buka tudung.. xtau sgt retis baru ni.. kelab mn yg dia pg..zmn aku muda2 dl zoak paling best pd aku dah tua ni duk rumah lg best.  
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2022 02:09 AM | Show all posts
Buritan replied at 19-9-2022 09:11 AM
Hohoho ko pun kena.. aku yg tak kutuk pun kena.. inikan plk kutuk lglaa.. tak tau laa depa depa ni ...

Ye sister aku pun kena dgn penyembah missfakefattah, suka hati lah kak org tak minat, yg dorg siap cari pasal dgn kita, mmg bodoh2 giler pemenats missfake ni, bangsatttt seko2
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-9-2022 02:14 AM | Show all posts
umbut replied at 19-9-2022 10:46 PM
Eh betullah... i umur 23 ke 24 dah cuci kaki stop gi clubbing sebab dah mula rasa bosan dan rasa d ...

Betullah sama kita, aku pegi clubbing umur 20an jah, mmg ligattt lah time tu mcm tiada hari esokk lps tu aku malas pegi dah, skrg ni duk rmh jadi baik lol
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2022 02:21 AM | Show all posts
Buritan replied at 19-9-2022 09:11 AM
Hohoho ko pun kena.. aku yg tak kutuk pun kena.. inikan plk kutuk lglaa.. tak tau laa depa depa ni ...

Lupa nak cita, lps tu aku pnh maki kaw2 kat CI dua tiga eko forumers gossip penyembah missfakefattah yg serang2 aku tu, one by one, aku rasa mcm sampai ada yg saiko tertekan gitu lol ko tahulah aku punya jahattt mcm mana kan kalo maki org lol dah memintak cari pasall mmg kenalah lps tu acah2 tak faham kenapan kena maki bajet victim, sial seko2 pandai belakon pura2 tak tahu
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2022 02:31 AM | Show all posts
LadyCarefree replied at 19-9-2022 12:26 AM
Hahahahahahaha karatz insecure sebenarnya.

dorg ni mmg jenis bodoh2 sembang retis sampaii taksub
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2022 02:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 20-9-2022 12:23 AM
Iols tak minat nak pegi bondi beach.. long reef dan reservation gardens tak pegi lagi, voley masuk ...


Trekking kaka.....

https://sydneyuncovered.com/ku-r ... ational-park-walks/
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2022 02:54 AM | Show all posts
Orenn1 replied at 18-9-2022 11:51 PM
Forumer bod gossip pemenats pattahvk missfake tu ramaii yg tahap sembahh dorg, aku tak minat retis ...

@trexxxxxi penah jugak baga dorg kutuk ko kat thread missfakefattah, mmg tahap giler dorg tu sabo je. Ok nanti aku dtg sana
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2022 02:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Orenn1 replied at 20-9-2022 01:31 AM
dorg ni mmg jenis bodoh2 sembang retis sampaii taksub

Ada sekor tu saiko tahap sami kot siap letak screenshot komen iols entah empatploh tahun dulu. LoLLL Gigih benor. Sedangkan kita2 ni komen sambil lalu. Kdg tu xperasan pon komen siapakah kita dok reply sbb not important. Maklumlah porem bawang je pon. But apparently those hardcore karatz took/take notes siapa ada komen negatif apa kat mekjurah.
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2022 03:08 AM | Show all posts
LadyCarefree replied at 20-9-2022 02:57 AM
Ada sekor tu saiko tahap sami kot siap letak screenshot komen iols entah empatploh tahun dulu. LoL ...

adoii gegehh sampai gitu sekalii kannn tp tak heran sgtt klu penyempah pasangan retiss bimbo ni lol. Penyembah missfake mmg gitu, seko2 mcm anjing gila klu kita komen kritik missfakefattah dorg. Dorg mcm security guards seko2 kat thread missfakefattah, klu kita komen kritik apa2 nanti dorg keluarlah attack kita. Sekali aku maki hamun nokharomm matdegham jantan mulott kalah betina garittt tu kat CI kaw2 tak cukop tanah sambong ke wall dia semua lol sbb dia salah sorg yg kuatt attack aku tak semena2 sbb aku komen  negatif psl pasangan retis sembahan dia, saiko terus barua retisss tu pondan dia tu, padann muka nak cari gaduhh sgtt kan, aku bagi betull2 lol cashhh
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2022 06:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Orenn1 replied at 20-9-2022 02:09 AM
Ye sister aku pun kena dgn penyembah missfakefattah, suka hati lah kak org tak minat, yg dorg siap ...

Benak benak fazura dgn lopakk ni mmg tak leh diuik retis deme.. korang ingat retis korang tuu malaikat ke pun.. tak buat salah.. maksum gittew sampai sembah mcm tuu sekali.. mmg teruk dua dua benak ni.. aku pun minat retis tp takdelaa sampai nak sembah retis tuuu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-9-2022 06:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Orenn1 replied at 20-9-2022 02:21 AM
Lupa nak cita, lps tu aku pnh maki kaw2 kat CI dua tiga eko forumers gossip penyembah missfakefatt ...

Depa mmg play victim.. satu lg suke panjang panjangkan cite mcm bodo sgt.. aku tulis fatah nmpk mmg suke lopak dan liopak oun suke fatah.. terus cop wowww hebat mata hati ko leh nmpk fatah tu sukela bla bla dia membebel.. sah sah dua eko tuu dulu mmg bercinton.. bongok sggh benak..
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2022 06:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Orenn1 replied at 20-9-2022 02:21 AM
Lupa nak cita, lps tu aku pnh maki kaw2 kat CI dua tiga eko forumers gossip penyembah missfakefatt ...

Komen pajura pakai tudung pun tak boleh.. mmg huntung dua ekok ni dpt benak.. mmmg rezeki depala dpt benak..
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2022 09:03 AM | Show all posts
ina_na replied at 20-9-2022 01:38 AM
Retis baru ke yg ade nama Iman2 tu..sbb kalo x silap tu yg dah buka tudung.. xtau sgt retis baru n ...

Kann chuols..retis di maksudkan ni anak Ali setan tu.
Budak tu pun imej muslimah kan??
Pernah kantoi buka tudung juga tak silap masa dengan pemuda belia 4B tu.
Ex bini bf dia pun pernah cakap budak tu p clubbing.
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2022 09:07 AM | Show all posts
Ya ampunnn...thread ni telah di rogol rupanya.

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-2-2023 08:29 AM GMT+8 , Processed in 0.112730 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list