CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: ntahlah88

[Tempatan] Artis ramaja muslimah kaki kelab malam

  [Copy link]
Post time 19-9-2022 04:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 19-9-2022 10:04 AM
Iols speku muka bilal besye2 jahh.. muka fatimah mmg biasye.. tak padan mak pak fatimah rupa herlo ...

Xkisah pon kalau anak2 mereka muka biasa. And lantaklah fans karatz nak puja puji over² naw naw tp rasa jijik bila diorang kemain ngutuk baby lain. Whatever they say diorang dok describe mereka sebenarnya. LoLLLL Hang cakap Fatima muka biasa kang ada yg loncat² tuduh hang kutuk Fatima. Pelik iols nak panggil dia Nyammar. Patutnya latih dia sebut Fatima. Tima saja pun ok. Lagipun karatz kata Fatima 'langsung tak pelat' dan 'bijak sungguh untuk umur dia'.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-9-2022 05:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Thunderclouds replied at 19-9-2022 05:50 AM
Tapi...tapi...etlis depa pakai tudung kurang2 dh bertutop aurat

Baju lengan pendek. So kena cakap....etlis totop ghambot.
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 05:12 PM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 19-9-2022 07:12 AM
Malaysia kot paling best.... oh ya aku teringat aku pernah once pegi area bukit bintang tuh... sbb ...

Macam kat aussie ada yg tempat minum boleh, makan xleh. Apo?
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 05:27 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 19-9-2022 05:12 PM
Macam kat aussie ada yg tempat minum boleh, makan xleh. Apo?

Aku tak penah try plak clubbing situ hahaha... kebetulan masa gi situ aku asik gi dgn kawan2 yang jenis muslimah tudung besar sikit  so aku takut nak ajak dia wat maksiat hahahahahha


Seingat iols australia and new zealand pun bosan...  Takde night life... the only activities meriah waktu malam are those nocturnal wildlife je kot
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 05:36 PM | Show all posts
Mahathirina replied at 18-9-2022 11:43 AM
Ada la jantan yang kasi budak ni frust tu.  Aku pun dulu masuk club asbab kuchiwa..

lah yeke. sedih nya hidup ko. org lain clubbing sebab mmg nak berhibur dengan kawan2 takda kaitan dengan putus cinta mahupon masalah hidup. time happy gi berhibur utk double up kan happiness, time down renung syiling layan perasaan nnt dah ok baru sambung berhibur balik
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 05:43 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 19-9-2022 04:39 PM
Xkisah pon kalau anak2 mereka muka biasa. And lantaklah fans karatz nak puja puji over² naw naw t ...

Iols tak kisah muka bilal besye2.. tapi jujurin iols disappointed paz n patah dpt offpsring yg muka besyer.. ke sbb muka paz sblm tu mmg besyer? tapi semua budak comey jahh, tak kisah la....
Benak2 yg dok ngutuk2 anak2 org tuh tak paham.. tabaik ngutuk kejadian tuhan.. besok lusa Allah nak tarik rupa kita, voley jahh bila2 masa.. sbb tu jgn kutuk kejadian tuhan.. bahasa deme kesat, memaparkan diri deme yg sebenar.. kita jgn kaitkan diri dgn org2 cenggitu.. nnt kang deme cemarkan aura kita.. busyuk kita nnt..
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 05:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 19-9-2022 05:43 PM
Iols tak kisah muka bilal besye2.. tapi jujurin iols disappointed paz n patah dpt offpsring yg muk ...

Kadang masa budak muka biasa bila besar lawa. Ada yg masa kecik comel dah besar tak lawa. Banyak dah aku tgk. Tp bebudak mana pun comel jer. Harapnya faz panggil anaknya Fatimah terus lebih bagus. Kan nama anak nabi tu.
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 05:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 19-9-2022 05:43 PM
Iols tak kisah muka bilal besye2.. tapi jujurin iols disappointed paz n patah dpt offpsring yg muk ...

iols tak kesah la rupa budak2 tu cemane.. yang menyampah duk ain ke hulu hilir tepek sticker tp tetap la gigih nak posting social media ala2 teaser..

Aku senang je unfollow je terus mana aku menyampah... dalam kes lopak, mekjurah, pattah ni.. semua aku tak suka so aku tak follow pun all three
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-9-2022 06:05 PM From the mobile phone | Show all posts
zamzam replied at 19-9-2022 05:48 PM
Kadang masa budak muka biasa bila besar lawa. Ada yg masa kecik comel dah besar tak lawa. Banyak d ...

Ntah la.. iols biase tgk kecik tak lawa, besaq pon tak lawa.. sbb tu iols ok jahh dgn org2 rupa tak lawa.. watpe nak panatik dgn org2 tak kisah psl makan pakai kita, walopon deme lawa itu rezeki deme di dunia?

Sekarang patimah kecik sgt.. tak voley komen rupa camne..  yg pasti, ecahh mmg kiut miut.. lain drp tu, iols suka gabriel.. hahaha...
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 06:06 PM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 19-9-2022 05:52 PM
iols tak kesah la rupa budak2 tu cemane.. yang menyampah duk ain ke hulu hilir tepek sticker tp te ...

Iols mmg tak polo.. iols polo khairulaming dgn cikbuah/jopliam jahh.. hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 06:19 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 19-9-2022 05:05 PM
Baju lengan pendek. So kena cakap....etlis totop ghambot.

Ahahaha i stand corrected yachhh
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 06:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 19-9-2022 03:04 AM
Iols speku muka bilal besye2 jahh.. muka fatimah mmg biasye.. tak padan mak pak fatimah rupa herlo ...

Fazura dan Fattah sebelum hapgredz idok la cantik ensem sangat. Fattah tu dulu kemain muka berjerawat, kurus kering lagik.
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 06:58 PM | Show all posts
jd betul ke si MS?
klu betul biarlah, bdk lg
klu tgk pd zahirnya nmpklah bpk dia jaga dia elok jer, xde terbiar bdk tu
jgn kang dah kertu br nk berclubbing mmg dah buang tebiat namanya
ala cam pak maun yg gian nk berjoget bagai dlm citer do re mi
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 06:59 PM | Show all posts
dua_chzy replied at 19-9-2022 06:48 PM
Fazura dan Fattah sebelum hapgredz idok la cantik ensem sangat. Fattah tu dulu kemain muka berjera ...

yg ni betul sesgt
ada dulu kt benang mana entah ada yg compare faz dulu dan kini
nmpklah dia renovate muka dia tu
bg kaka dah org berduit buatlah apa suka sbb kubur sendiri2
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 07:00 PM | Show all posts
green~tea replied at 18-9-2022 07:59 PM
Kak noor.. iols masa belajo tak clubbing.. tp dah keje ada laa pi clubbing tp tak berani kat malay ...

Ya, Tea. Kalu clubbing kt oversea takde Tuhan nmpk

Jd mcm Ipa Rajiah. Pakai gelang emas sebesar tali kapal time pegi umrah sbb nk tunjuk kt Allah.

Kalu pkai kt Msia Allah tak nmpk
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 07:13 PM From the mobile phone | Show all posts
solarlunar replied at 19-9-2022 07:00 PM
Ya, Tea. Kalu clubbing kt oversea takde Tuhan nmpk

Jd mcm Ipa Rajiah. Pakai gelang emas sebesa ...

Layennn.. clubbing kat oversea takde lobai malang nampak
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-9-2022 07:15 PM From the mobile phone | Show all posts
takayama replied at 19-9-2022 10:59 AM
yg ni betul sesgt
ada dulu kt benang mana entah ada yg compare faz dulu dan kini
nmpklah dia renov ...

Kehen? Aiol kalau berduit pun dah renovate lite2 muka dan badan sis. Sapa tak suka lawa.
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 07:19 PM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 19-9-2022 04:27 PM
Aku tak penah try plak clubbing situ hahaha... kebetulan masa gi situ aku asik gi dgn kawan2 yang  ...

Melbourne better than Sydney. Mati terus memalam macam Perth tu. I ain't going to Aussie lagi dah. Cukuplah sekali round belah east, sekali belah west. Island² sana best jugaklah. Phillip, Tasmania and Rottnest tu je yg pernah iols pergi.

Clubbing kat KL chuols ke mana?
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 07:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by green~tea at 19-9-2022 07:33 PM
LadyCarefree replied at 19-9-2022 07:19 PM
Melbourne better than Sydney. Mati terus memalam macam Perth tu. I ain't going to Aussie lagi dah. ...


I pernah gi skali je, lama dah.. beberapa tahun lepas..  mmg bukak tudong la... dekat area bukit bintang,  changkat tu kot ke apa nama... bingit nau, telinga rasa cam kebas or pekak badak kejap sbb terpaling bingit aku rasa clubbing kat KL lah

tp sempat je aku nanyi 1 lagu depe jemput aku.. ah suara tak sedap pun lantak la janji i was there for the experience..  

Kat jepun sopan, clubbing pun tak rasa apa telinga tak bingit.. siap aku bleh sambung lepak dgn kawan2 aku borak2 makan2 minum2 dekat hard rock plak pastu

Yes sydney bosannnnn... melbourne ok sikit..  perth aku tak penah sampai...  aku dgn laki aku gi sini sbb keje je... heols tahun ni kerap plak kena gi oz dalam 4-5 kali dah... next month pun cover both sydney and melbourne
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 08:02 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 19-9-2022 07:15 PM
Kehen? Aiol kalau berduit pun dah renovate lite2 muka dan badan sis. Sapa tak suka lawa.


gitohh
betullah kata chazey klu ada duit apa pun blh tp klu xde tu diam2 ajelah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-2-2023 10:40 AM GMT+8 , Processed in 0.112315 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list