CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: ntahlah88

[Tempatan] Artis ramaja muslimah kaki kelab malam

  [Copy link]
Post time 19-9-2022 09:16 AM From the mobile phone | Show all posts
FOTHER-MUCKER replied at 19-9-2022 03:08 AM
Lain kali pergi tempat seperti ini patuh syariah. Lokasi pasir puteh, pasir mas. Boleh pula wanita d ...

Mana le ko dpt limbah nii.. adooii.. aku siap khatam 3 4 kali tgk.. hohohoho..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-9-2022 09:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols pun saspek mia sara memula. Tapi sampai part dia kata LEMAH LEMBUT, SOPAN tu iols tak rasa mia sara tick checkboxes tu
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 10:38 AM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 18-9-2022 11:39 PM
Tak sanggup nk pakai terpampang perkataan fazura. Besar pulak tu. Abislah iols kena lahar



Habaq kat CI takpe.. jgn habaq kat bodgos... hahaha...
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 10:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Buritan replied at 19-9-2022 09:11 AM
Hohoho ko pun kena.. aku yg tak kutuk pun kena.. inikan plk kutuk lglaa.. tak tau laa depa depa ni ...

Hahaha.. juai spender koyak!!!! Hahahah..
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 10:56 AM | Show all posts
masuk nak tengok siapa retis nya..
ujung-ujung humblebrag pulak yang berjela..
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 11:04 AM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 19-9-2022 12:23 AM
Hihihi sungguh bagi dikata. Apatah lagi kalau mengutuk mekjurah memang kena hentam.
Tengok je kara ...

Iols speku muka bilal besye2 jahh.. muka fatimah mmg biasye.. tak padan mak pak fatimah rupa herlokss.. tapi takpe la.. budak pompan untung sbb besaq nnt voley pakai mekap..



Kalau bilal, tak voley.. kena harap filter kat insta jahh..
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 11:08 AM | Show all posts
Dah page 5 masih tak tau siapa? Masuk Telegram.

#SekadarMengeruhkanKeadaan
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 11:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 19-9-2022 10:43 AM
Hahaha.. juai spender koyak!!!! Hahahah..

Mmg depa sgt sgt untung.. kalo aku jd drpa alangkah gumbiranya.. tukang beli ade tukang kipas ade.. tukang backup ade.. rezeki depa kat dunia ni laa
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-9-2022 11:13 AM From the mobile phone | Show all posts
FOTHER-MUCKER replied at 19-9-2022 03:08 AM
Lain kali pergi tempat seperti ini patuh syariah. Lokasi pasir puteh, pasir mas. Boleh pula wanita d ...

Kemain naik syeikh pokcik mokcik
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 11:27 AM From the mobile phone | Show all posts
insulin replied at 19-9-2022 08:54 AM
Amboi tingginya saham kak tea. Sampai jantan2 tu nak bergaduh sesama sendiri demi meraih perhatian ...

Zaman muda and single

Skang takde saham dah... dah tukar jadi milikan tunggal
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 11:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 19-9-2022 11:04 AM
Iols speku muka bilal besye2 jahh.. muka fatimah mmg biasye.. tak padan mak pak fatimah rupa herlo ...

Iols rasa timah nt dah besar insyallah cantik..sama mcm anak ratu..kecik ramai ckp tak cantik la tak comel la..dh besar ni kira kategori cantik jgk la wpun belum nmpk lagi jelita.
Mcm anak sitot, lagi lah tak comel lgsg..tu pun ramai la duk puji comel
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 11:32 AM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 18-9-2022 07:59 PM
Kak noor.. iols masa belajo tak clubbing.. tp dah keje ada laa pi clubbing tp tak berani kat malay ...

Korg yg suka clubbing mesti body cantik kan...perut tak boyot...
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 11:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Nenasketum replied at 19-9-2022 09:11 AM
Oh wow, tino kabaret pakai tudung, maku sungguh serambi dadah.

Banyak nya gelaran sskjp..

Serambi mekah
Serambi moscow
Serambi blonde
Serambi dadah


  
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 11:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by green~tea at 19-9-2022 11:36 AM
krustykrab replied at 19-9-2022 11:32 AM
Korg yg suka clubbing mesti body cantik kan...perut tak boyot...


Apa yang suka clubbing nya..
iols penah masuk 5 kali camtu je seumur hidup neh... sekadar masuk teman kawan2 masa i outstation over the sea gitu.. sbb masa duk sana, i satu team dengan budak2 kazakhs, turkmen, mexican.. depa le ajak..

I masuk teman derang je.. i was curious je tengok tempat i tak pernah masuk... satu country, satu clubbing.. sbb i curious and takde repeat masuk pun... oh ya.. kat thailand tu i gi sow cowboy.. sbb curious nak tengok lady boy
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 11:38 AM | Show all posts
mls btol nak teka. wartawan pn klu btol ada bukti letak je nama terus. klu retis tu nafikan  baru laa keluarkan bukti pic ker video ke. ni nak kena teka nk hint2 . haishhh lemahhhh
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 11:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Thunderclouds replied at 19-9-2022 06:50 AM
Tapi...tapi...etlis depa pakai tudung kurang2 dh bertutop aurat

Kan setjah apa tu ada cakap

Korg bertudung pun masih boleh buat aktiviti yg korg suka...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-9-2022 11:39 AM | Show all posts
lubang artis ni pasti luas
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 11:40 AM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 19-9-2022 11:34 AM
Apa yang suka clubbing nya..  
iols penah masuk 5 kali camtu je seumur hidup neh.. ...

Oh..sori..iols salah baca..
Tp bg yg suka clubbing ni iols rasa mesti body cun ye lah sb menari kn mcm senaman. Tak payah dh nk gi jogging ke, naik beskal ke..
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 11:43 AM | Show all posts
Tak hairan pun bukan benda baru dah bertahun ada tahu atau tidak je.  Zaman sekarang jangan mudah percaya dan tertipu dengan penampilan bertudung tu.  
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 11:45 AM From the mobile phone | Show all posts
krustykrab replied at 19-9-2022 11:40 AM
Oh..sori..iols salah baca..
Tp bg yg suka clubbing ni iols rasa mesti body cun ye lah sb menari kn ...


Tak jugak.. kaki clubbing ni i tengok baik jantan mahupun betina perut boyot mcm telan bola bowling.. sbb deme kaki minum....

Orang cakap arak ni penuh gula and alcohol rosakkan hati (bengkak).. sbb tu depe jadi buncit, walau badan takde la gemuk mana
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-1-2023 07:19 PM GMT+8 , Processed in 0.249446 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list