CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: ntahlah88

[Tempatan] Artis ramaja muslimah kaki kelab malam

  [Copy link]
Post time 19-9-2022 12:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Orenn1 replied at 18-9-2022 10:51 PM
Forumer bod gossip pemenats pattahvk missfake tu ramaii yg tahap sembahh dorg, aku tak minat retis ...

Hahahahahahaha karatz insecure sebenarnya.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-9-2022 12:27 AM From the mobile phone | Show all posts
kakacantikkan replied at 18-9-2022 07:52 PM
saripah rose?

Sliparos ni bukan remaja dah.
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 12:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Buritan replied at 18-9-2022 07:46 PM
Aku rasa komen aku biasa jahh.. dah aku tgk mmg masa tuu patah mcm suke pd jah..terus kena cop lob ...

Ko tgk tu betul.
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 12:42 AM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 18-9-2022 10:39 PM
Tak sanggup nk pakai terpampang perkataan fazura. Besar pulak tu. Abislah iols kena lahar



iols nengok gambar nampak mcm nipis giler kainnya. And opkos macam you cakap merepek je pakai nama dia besar2 gitu.
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 01:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Buritan replied at 18-9-2022 08:49 PM
Aah.. hohoho.. pdhl aku suke je patah dgn fazura.. terus kena ckp harus move on... hohohoho.. yg a ...

Huhuuu iols pun pernh kene sebb iols komen faz punye style lepas bertudung haukk sgt terus keneee
Tapi iols follow je ig faz sebb suka tgok timah ajd dia pun banyk buat hal sndiri tapi pemeny dia lain mcmmm
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 03:03 AM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 18-9-2022 07:59 PM
Kak noor.. iols masa belajo tak clubbing.. tp dah keje ada laa pi clubbing tp tak berani kat malay ...

Dkt negara mana paling best?
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 03:08 AM | Show all posts
Edited by FOTHER-MUCKER at 18-9-2022 01:05 PM

Lain kali pergi tempat seperti ini patuh syariah. Lokasi pasir puteh, pasir mas. Boleh pula wanita di Kelantan menari seperti ini?








Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 06:35 AM From the mobile phone | Show all posts
FOTHER-MUCKER replied at 19-9-2022 03:08 AM
Lain kali pergi tempat seperti ini patuh syariah. Lokasi pasir puteh, pasir mas. Boleh pula wanita d ...

Astaghfirullah....dah nk masuk kubur dah semua
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-9-2022 06:50 AM From the mobile phone | Show all posts
FOTHER-MUCKER replied at 19-9-2022 03:08 AM
Lain kali pergi tempat seperti ini patuh syariah. Lokasi pasir puteh, pasir mas. Boleh pula wanita d ...

Tapi...tapi...etlis depa pakai tudung kurang2 dh bertutop aurat
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 08:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by green~tea at 19-9-2022 08:15 AM
toxicated replied at 19-9-2022 03:03 AM
Dkt negara mana paling best?


Malaysia kot paling best.... oh ya aku teringat aku pernah once pegi area bukit bintang tuh... sbb aku bukan minum pun.. duk join situ sbb iols curious and i suka dancing... tp i have bad experience ada orang nak tekel sampai almost bergaduh jantan2 tu.. potong mood dah sejak tu i tak pegj dah any of it..

Paling tak best jepun, iols gi kat area roppongi and hiroshima... clubbing pun bisu... siap ada bilik asing jauh sket dari dance floor utk makan2... deme tak kasi kotor
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 08:14 AM From the mobile phone | Show all posts
FOTHER-MUCKER replied at 19-9-2022 03:08 AM
Lain kali pergi tempat seperti ini patuh syariah. Lokasi pasir puteh, pasir mas. Boleh pula wanita d ...

Astaga...  baik takyah pakai tudung duk gedik gitu..  cis...

Ni pesen yang orang dulu2 panggil joget lambak kot.   
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 08:17 AM From the mobile phone | Show all posts
lyshafull replied at 19-9-2022 01:06 AM
Huhuuu iols pun pernh kene sebb iols komen faz punye style lepas bertudung haukk sgt terus keneee
...

I pun tak kenan dia pakai tudung lipat kelepet camtu... pastu sarung cincin hujung tudung.. nampak selekeh sgt..  takleh ke pakai kemas2 elok2... spend a lil bit of time utk kemaskan tudung.. dah alang2 sheols pun dah spend time mekap berkati
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 08:20 AM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 19-9-2022 12:23 AM
Hihihi sungguh bagi dikata. Apatah lagi kalau mengutuk mekjurah memang kena hentam.
Tengok je kara ...


Fatima muka seimdah biasa.. tak posting masuk IG mana2 pun tak ralat kalo tak tengok
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 08:48 AM From the mobile phone | Show all posts
FOTHER-MUCKER replied at 19-9-2022 03:08 AM
Lain kali pergi tempat seperti ini patuh syariah. Lokasi pasir puteh, pasir mas. Boleh pula wanita d ...

Muda2 dulu x nak gi disco, ngutuk budak muda yg gi.. Ni dah tua gayut lutut dah ketar baru teringin
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 08:54 AM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 19-9-2022 08:12 AM
Malaysia kot paling best.... oh ya aku teringat aku pernah once pegi area bukit bintang tuh... sbb ...

Amboi tingginya saham kak tea. Sampai jantan2 tu nak bergaduh sesama sendiri demi meraih perhatian kak tea.
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 09:01 AM From the mobile phone | Show all posts
lyshafull replied at 19-9-2022 01:06 AM
Huhuuu iols pun pernh kene sebb iols komen faz punye style lepas bertudung haukk sgt terus keneee
...

Tak boleh diusik lgsg dua org nii.. lntk depalaaa..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-9-2022 09:03 AM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 19-9-2022 12:36 AM
Ko tgk tu betul.

Kannn.. lntk depalaa duk sembah..wirid ... teruk beno aku tgk dah
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 09:06 AM From the mobile phone | Show all posts
3480 replied at 19-9-2022 12:02 AM
Tu la.. taksub sampai xleh kutuk @ puji salah sorg satgi dituduh benak yg ini atopon benak yg itu. ...

Tak jgk.. ade yg tuekk.. sbb masa aku ckgu dulu masa jah pertikai tasah sila menaang pas tuu gaduh dgn anzal.. aku ckplaa lopak ni suke gaduh ekk. Terus kawan aku berhujah pidato memberikan fkta sec terperinci ttg jahhh.. hahahaha.. aku angguk geleng grleng ajelooo.. tak berpekdah bg aku.. bg akulas baca psl lopak ni mcm baca katun.. esok aku lupe
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 09:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Orenn1 replied at 18-9-2022 11:51 PM
Forumer bod gossip pemenats pattahvk missfake tu ramaii yg tahap sembahh dorg, aku tak minat retis ...

Hohoho ko pun kena.. aku yg tak kutuk pun kena.. inikan plk kutuk lglaa.. tak tau laa depa depa nii.. untunglaa jah dgn fazura ni dpt benak benak ni semua.. jual sepende koyak pun bemak benak ni beli kot
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 09:11 AM From the mobile phone | Show all posts
FOTHER-MUCKER replied at 19-9-2022 03:08 AM
Lain kali pergi tempat seperti ini patuh syariah. Lokasi pasir puteh, pasir mas. Boleh pula wanita d ...

Oh wow, tino kabaret pakai tudung, maku sungguh serambi dadah.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-2-2023 10:12 PM GMT+8 , Processed in 0.136437 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list