CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: ntahlah88

[Tempatan] Artis ramaja muslimah kaki kelab malam

  [Copy link]
Post time 28-9-2022 09:12 AM | Show all posts
rospinki replied at 21-9-2022 03:56 PM
sapa budak mentah itu??? hbis satu tred kelaut..apoooo

citer psal clubbing ni kan..zmn meols muda ...

tetek melantun-lantun tak masa cucuk langit?

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-9-2022 09:26 AM From the mobile phone | Show all posts
ifanonline replied at 28-9-2022 09:12 AM
tetek melantun-lantun tak masa cucuk langit?

Aah melantun2 melibas muka hang
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2022 09:49 AM | Show all posts
rospinki replied at 28-9-2022 09:26 AM
Aah melantun2 melibas muka hang

tak caya lah...tetek hang kecik camner nak libas...

Comments

ipan...... jangan macam tu.....  Post time 29-9-2022 09:55 PM

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 01:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Orenn1 replied at 27-9-2022 12:38 PM
Obses sungguh matdeghem pondan tua tu, kaki gossip retiss tahap apa ntah sampaii suka gaduh dgn or ...

Idola dia tu pun mesra pondan... gaya bergosip tu mmg ade ciri2 pondan dulu2 i suspek dia agen jalopa yg terpedaya abis duit simpanan sbb tu dendam kesumat. Sbb dia pernah mengaku dulu ada anak perempuan yg dah besar remaja. Tak tahu ler betul ke tk. Kalo jantan dan dah tua, masih hadap gosip artis2 ni dan jadi peminat tegar artis perempaun lak tu.. ape maksudnya kan..
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 01:31 AM | Show all posts
Minami2013 replied at 29-9-2022 01:14 AM
Idola dia tu pun mesra pondan... gaya bergosip tu mmg ade ciri2 pondan  dulu2 i suspek dia agen  ...

Itulah mcm susah nak pecaya matdeghem tu jantan tulen minat retis mcm missfake sampai thp taksob gitu, sbb missfake ni bukan pelakon or penyanyi yg hebat jenis2 mcm ella ke percayalah ada jantan tulen yg minat gila sbb dia penyanyi genre rock yg betul2 buat performance n ada products (kaset lagu2 dia) yg bagus.Jenis: bapokkk ni, tp klu dia ada anak mcm takde life 24jam duk sembah missfake kutuk lopa
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 03:23 PM | Show all posts
Tinot7 replied at 28-9-2022 09:06 AM
Bangkem jgn wat citer la.. muka iols mana mcm pajura.. kepam berkerak jahh..

Baidewei, iols nak j ...

seronoknya dapat pergi kucing

kalau kucing ni kena la tanya orang sabah macam cikgu chazey atau simunggu

bangkem tak tau sangat apa menarik kat situ

tak jauh dari kucing rasanya kundasang
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2022 06:01 PM From the mobile phone | Show all posts
kemaruk replied at 29-9-2022 03:23 PM
seronoknya dapat pergi kucing

kalau kucing ni kena la tanya orang sabah macam cikgu chazey atau s ...

Mepek jahh bangkem ni..
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 10:52 PM From the mobile phone | Show all posts
ifanonline replied at 28-9-2022 09:49 AM
tak caya lah...tetek hang kecik camner nak libas...

Haha kena tolak credit..adan uker
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-9-2022 10:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Pernah dulu my besfren sheol cainis mixed malay bapak kaya bapak dia tapi dia nak keje jugak maka kami jadi room mate hostel tmpt keje. Malam2 boipren dia dj kt diseko naik harley pikap dia. Aku lah terpaksa hantar dia ke jalan depan sbab takut kena kacau.
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2022 08:18 AM | Show all posts
rospinki replied at 30-9-2022 10:52 PM
Haha kena tolak credit..adan uker

dia peminat setia...dia jeles kalau sebut tetek, lubang dan puting...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-2-2023 07:36 PM GMT+8 , Processed in 0.097470 second(s), 35 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list