CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: FORUMCARIII

Bersemut sungguh Ucapan Fazura sempena kelahiran Fattah Amin. My Clingy Husband!

  [Copy link]
Post time 17-9-2022 08:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 17-9-2022 07:24 PM
ntah tak tahu sgt zmn2 sblm dia kwin/baru kawin..
ni je bru nk follow dia..tu pn sbb lobenak
...

Jam Rolex Fattah dpt hadiah dari Faz balik dari US atau Landon, masa tu lom bertunang lgi...jam ni abdol selalu pakai...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-9-2022 08:06 PM From the mobile phone | Show all posts
bumibolartkayu replied at 17-9-2022 06:04 PM
Fazura ini mungkin berduit. Tapi takda aku rasa smapai nak spend 4 juta bagai. Sejuta… sekarang ini ...

Patek phillipe boleh beli by invitation sahaja. Dia tak boleh mcm kau beli jam kat kedai jam tu.
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2022 08:08 PM From the mobile phone | Show all posts
miszsusy replied at 17-9-2022 06:05 PM
Kalau patek pellip ni selevel dgn
YDPA le

Old money kan. Mcm gitu lah level nye
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2022 08:15 PM From the mobile phone | Show all posts
she replied at 17-9-2022 07:25 PM
Faz x beli direct ye uolsss
Mostly bag Birkin/Kelly/Constance yang Faz ada tu wujud masa zaman dia ...

Lahh, baru je ada kat story aca dgn story mimilana dia beli kat butik hermes. Siap mimilana ckp lg hangbag yg besar kalau taknak pakai dh bg kat dia. .. kt mimilana pun dia belikan tp dlm paperbag kecik. Apoo zmn tmj pulak.
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2022 08:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Diamondmoney replied at 17-9-2022 07:45 PM
Nk upload tekan edit. Baru bole upload gmbr

Tekan edit kat mana. Alahai. Noob nya aku. Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2022 08:19 PM From the mobile phone | Show all posts
jihyomelly replied at 17-9-2022 06:23 PM
kena study dulu okeh features tv b4 beli tv maklumlah jah perlukan tv baru…bini kena ikut cakap s ...

Apa yg nak di study tv berhari2.. baca je deskripsi dia.. ksn ada ditulis… bengap betul sampai byk hari baru fhm psl tv…
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2022 08:26 PM | Show all posts
rainbowrainz replied at 17-9-2022 06:21 AM
Lopak nagis sbb nyersal sangat tinggal patah...

tapikan..kalau stay dgn niqabis mungkin dia lopa tak berniqab...n fattah mungkin x dpt capai apa yg dia dpt skrg ni...
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2022 08:31 PM From the mobile phone | Show all posts
miszsusy replied at 17-9-2022 07:21 PM
rasa2 Fattah dh ada dpt rolex 2017 tu, kalau perasan jam yg dia pakai selalu..biru dlm nye tak sil ...

Dah jumpa gambar abdol pakai Jam Rolex, first pakai lepas dpt hadiah dari Faz, Faz balik NYC. Abdol ke Singapore. Nak letak gambar kat sini x pandai. Sapa nak tengok kat ig stalkerdoll, gambar bertarikh 24 Sept 2017.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-9-2022 08:32 PM From the mobile phone | Show all posts
anakkerengga replied at 17-9-2022 08:19 PM
Apa yg nak di study tv berhari2.. baca je deskripsi dia.. ksn ada ditulis… bengap betul sampai by ...


jelas  terbukti.. p blajar x abis tgk ayat tunggang langgang pun dah tahu tahap mana pemahaman ...mana x ambik masa berhari2 nak paham kata bengap marah kang ngadu report lak
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2022 08:39 PM From the mobile phone | Show all posts
miu84 replied at 17-9-2022 06:11 PM
Pajurah vs nilopa ni boleh tahan gak lama fans bergasak. Dari tahun 2011 cmtuh. Tp time tu ramai k ...

Tapi selepas dia berkahwin dgn fattah , image dia kembali bersih ya
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2022 08:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Dorotheas replied at 17-9-2022 08:39 PM
Tapi selepas dia berkahwin dgn fattah , image dia kembali bersih ya

Dan tentera lopak pulak tepaksa guna masa silam faz sebgai point utk kecam. Benda yg dh belas tahun lepas. Aduhh. Cannot brain.
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2022 08:53 PM From the mobile phone | Show all posts
jihyomelly replied at 17-9-2022 06:23 PM
kena study dulu okeh features tv b4 beli tv maklumlah jah perlukan tv baru…bini kena ikut cakap s ...

Xsame based on ayt jah kt igs tu jah yg suruh pak setad beli tv baru
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2022 08:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Gugucat replied at 17-9-2022 07:18 PM
Faz tu shopping diamond siap kedai tu upload kat ig dorg. Lps tu ada netz tnye, duta baru ke? Dorg r ...

Kat mana nak tgk?
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2022 08:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 17-9-2022 06:28 PM
aku tgk igs psl tv tu..kbtulan aku stalk jah smlm..
jah kata puyu sgt details..sblm beli tv dia ak ...

Cakap2 jah bace boley caye jgnnn
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2022 08:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Fei.z replied at 17-9-2022 08:53 PM
Xsame based on ayt jah kt igs tu jah yg suruh pak setad beli tv baru

hahaha jah kan pentiru..nak harap setad beli sesuka memang tak la sampai kena mintak yg sama faz sayang somi belikan hadiah jam baru..setad pun sayang somi terpaksa belikan tv baru
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2022 09:03 PM From the mobile phone | Show all posts
tiba terpikir pulak..dh korg kata faz mcm berduit kan. selalu pakai brg branded. old money..tp mcm mana fattah bleh yakinkan faz ajk dia kawin..yela kn ms tu
fattah bkn sapa sapa pn..berani ek dia lamar faz tak takut kne reject ke? sorry kalau soalan aku ni mcm noob/ a bit sensitive utk fans fattah.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-9-2022 09:05 PM From the mobile phone | Show all posts
lagi satu..masa dia tgh hype dgn jah dulu ada ke gosip2 yg dia ajak jah kawin? bkn apa..sbb tgk mcm benak xbleh move on tu mcm fattah pernah ajk idola diorg kawin je..
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2022 09:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Gugucat replied at 17-9-2022 08:17 PM
Tekan edit kat mana. Alahai. Noob nya aku. Hahaha

Dekt sblh report. Kan ada 3 titik tu. Pastu klik yg bulatan merah tu utk insert gmbr

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2022 09:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 17-9-2022 09:03 PM
tiba terpikir pulak..dh korg kata faz mcm berduit kan. selalu pakai brg branded. old money..tp mcm m ...

Usaha abdol hingga menyakinkan Faz, dlm talk dgn prof muhaya ada abdol cerita sikit...
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2022 09:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Cntik betol faz masa free hair kn

  
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-2-2023 05:36 PM GMT+8 , Processed in 0.277973 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list