CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: cicicumel

Selebriti umur 40an ditahan amang seksual remaja lelaki bawah umur

  [Copy link]
Post time 10-9-2022 12:27 AM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 10-9-2022 12:19 AM
Rasanya PU Azman ni bukan penunggang agama tapi memang takleh kontrol nafsu pedo LGBT.

Patut la dia ni kat ig asyik vid dengan kucing je..iollss rasa dia cm kelempok tapi yela dia kan PU tazzangka Penunggang Ugama..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-9-2022 12:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Carcosa at 10-9-2022 12:29 AM

Alaaaa Dahla dia klakar Dia satu2 nya PU yg meols can go. Yg lain nmpk berangan, poyo, acah2 alim dan geli (refer isteri Jahudi).
Meols mmg dah syak wasangka dia ni kelempok. Yelah obvious sgt kan. Cara dia jwb soalan, cara dia brckp. Lelaki straight takde lah laser melampau mcm dia.
Tapi Meols tak sangka yg dia sanggup amang amangan budak under age Alaaaa, semoga ini tidak benarrr
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2022 12:30 AM From the mobile phone | Show all posts
olezzeli17 replied at 10-9-2022 12:07 AM
Baru petang tadi ke pagi semalam rasanya ada tengok siaran ulangan rancangan Cik Man kat Astro Oasis ...

iols ada terbaca td .dia duda takde anak
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2022 12:39 AM From the mobile phone | Show all posts
edayildiz replied at 10-9-2022 12:14 AM
omggg..ingt dia ni okkkk...pnh jmpa dia masa bln posa kt shah alam..kitorg lepak kt shah alam..lupa  ...

Diaorg nasihat apa? Lenkali kalau jadi lagi Tiber orang dtg kasi ceramah free, u twerk je depan diaorg..
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2022 12:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Carcosa replied at 10-9-2022 12:28 AM
Alaaaa  Dahla dia klakar  Dia satu2 nya PU yg meols can go. Yg lain nmpk berangan, poyo, aca ...

Sama. Sbb nampak la dia mcm real skit wpun sisi kelompak tu nampak juga. Tak sangka lah huhu
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2022 12:40 AM From the mobile phone | Show all posts
cahaya_almas replied at 10-9-2022 12:23 AM
Amang seksual ni camne...tak sangka pu mcm ni...i follow dia kt ig...dia belum kahwin kan...

sefaham iols perbuatan menjurus ke arah melakukan sex. boleh jadi pkataan or perbuatan. contoh : ajak bj (blum buat pun). kalau salah mohon sesape betulkan
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2022 12:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Anyway takde apa nak yg terkejutkan. Sudah2 la dengar ceramah ustaz pu lebainita ni semua. kebanyakan orang holier than thou yg famous ni semua Ada dark side, i.e mother theres. Memasing ada otak, gunala..
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2022 12:41 AM From the mobile phone | Show all posts
becir replied at 10-9-2022 12:39 AM
Diaorg nasihat apa? Lenkali kalau jadi lagi Tiber orang dtg kasi ceramah free, u twerk je depan di ...

i lupa dh tp psl bln posa la..bg peringatan gituh..dia pun kelakar..
pastu i jd suka la jgk..pastu kwn i ckp dia single bertambah i suka..muka dia kt luar herlok sikit dr dlm gmbr..tp kn mmg nmpk la dia mcm gayah sikit..
bahaya kan lelaki yg berumo xkawen ni..gayah gamaknya
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-9-2022 12:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by umbut at 10-9-2022 12:45 AM

Eeewww...mcm2 kes pu ni...dari dulu aku x caya  pu bagai.. semua acah2 lobai .. masuk rancangan pun sebab nak glamour.. ni semua salah astrok ... pastu claim diri  ustaz buat talk sana sini, buat duit
Pu bebird
Pu aura kambing
Pu gayah
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2022 12:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Entah lah tak tau nk percaya ke tidak fitnah ke apa.. tapi contoh dah ada mcm ustat ebit lewlew, dai syed..tu yg kita tau
Yg tak tau? Nauzubilahh
Risau kena kat anak2 benda camni..
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2022 12:44 AM From the mobile phone | Show all posts
talia replied at 9-9-2022 11:35 PM
Yg dispeku PU yg selalu komen kat ig lee dong wook tu

Ish xkn la heols. Yg selalu berlakon tu kan
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2022 12:46 AM From the mobile phone | Show all posts
edayildiz replied at 10-9-2022 12:41 AM
i lupa dh tp psl bln posa la..bg peringatan gituh..dia pun kelakar..
pastu i jd suka la jgk.. ...

Mmg tak boleh ubah dan insaf ke ya gayah beragama ni
Masa i tau dia duda kawen sekejap pun i dah agak something
Sbb ketara sgt kelempuk pastu kawin sekejap. Guru agama.


Bukan dia sorg gaya mcm ni duda:kelempuk
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2022 12:51 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 10-9-2022 12:44 AM
Ish xkn la heols. Yg selalu berlakon tu kan

Yer, penceramah bebas yg berlakon watak yg bg nasihat. Dah byk hint ke arah heols u, i baca kat twitter
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2022 12:52 AM From the mobile phone | Show all posts
AWEKSAMURAI replied at 10-9-2022 12:13 AM
Seyes ke? Alahai syg nya patut dulu kwen kejap je huhuhu dunia makin menakut kan lah ... Penunggan ...

tula kan, ramai gunakan agama nak kaburi mata org. kesian mangsa2 heols, dahla underage
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2022 12:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Tunan replied at 10-9-2022 12:46 AM
Mmg tak boleh ubah dan insaf ke ya gayah beragama ni
Masa i tau dia duda kawen sekejap pun i dah a ...

tp kalau ye nk bergayah pun..blh jer kn gayah suka sama suka..jgn buat gangguang seksual..
makin alim makin kuat godaan kot
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2022 01:07 AM From the mobile phone | Show all posts
dasat acik porem, dah lama kan ada yg kata dia ni sesuatu ada lagi sorang cetat pemes masih bujang jugak (ke duda?) harap bukan sbb ada sisi sebegitu jua
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-9-2022 01:15 AM From the mobile phone | Show all posts
X sngka ingt dia paling okay rupanye hmmm
Mesti sek2 ustz ustazah diam seribu bahasa
Lagi2 ustzah semah kalo retis seksi kemain keluar ayat2 agama
Haihh
Nasb baik la keluar kebenaran awal
Moga mangsa dapat keadilan
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2022 01:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau betul pu yg dimaksudkan iols rasa mcm tak mustahil, tapi wallahua'lam lah... Dulu i follow dia waktu account ig lama... Suka sangat tengah2 malam live ig dengan budak2 univ, budak kolej...
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2022 01:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Pedo lak..moga dpt balasan lah yg jahat2 ni
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2022 01:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Rhyno replied at 9-9-2022 03:54 PM
betul la tu kalau juara PU. dia kan juara PU season 2.

tapi tak mustahil la sbb iols slalu tgk di ...

Kan.. masa tu i naik pelik tau... Apa motif dia ni selalu live dgn bdk2 remaja..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-2-2023 05:44 AM GMT+8 , Processed in 0.119874 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list