CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 2066|Reply: 11

[Cinta] Korang penah bercuti dgn bf/ramai² including bf?

  [Copy link]
Post time 29-8-2022 04:44 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Cube korang share cemana...tak cemas ke?

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-8-2022 10:29 PM | Show all posts
yeke.............
Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2022 07:58 PM | Show all posts
seronok je bercuti dgn bf. kalau dengan kawan kena bayar sendiri. malas
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-9-2022 08:22 AM From the mobile phone | Show all posts
I got a friend yg bercuti mcm ni, dia kata susahlah sbnrnya  kalau dh ber2 tu mmg nafsu membuak² cumanya belum sampai ke tahap penetration..

I rasa kalau bilik asing pun tetap rasa susah sbb percintaan tu kan mmg akan diduga dgn bende² mcm ni..

Cumanya ada jgk kwn i yg mmg tak buat apa² (kita pun husnodzon je la) walau sebilik sbb mmg nk jimat & have fun jek
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2022 06:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols tak pernah.. tapi iols kenal sorang minah ni pi cuti2 luar negara 2 kapel.. satu bilik laki, satu bilik pompan katanya.. pastu kantoi bila nak pi jjcm bersama2 lagi ke bali pulakk kali ni sbb nak sain pakej dgn kampeni pelancongan makcik dia..

Satu2nya kapel yg iols tau dok berbaring satu katil.. end up ada anak luar nikah.. tapi deme kawen akhirnya.. dan anak luar nikah tu mak mjnah tu amik sbg anak angkat.. iols tak tau 'adik' angkat dia tau dak kakak angkat dia ialah mak dia.. giteww komplikatednya..
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2022 12:27 PM | Show all posts
Jangan lah cuba-cuba nak buat percutian seperti ini, lain lah jika non-muslim
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2022 02:42 PM | Show all posts
Tak usahlah gini.
Nafsu dtg takleh tahan nanti..pegilah jln2 melancong dgn kawan perempuan..esok kawin ko nak hadap laki tu jugak. Tu pun kalau kawin
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 13-9-2022 05:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Sbnrnya member² yg gila hiking dan camping pun ada je tido lambak..mandi sungai sesama..dh kalau berlainan jantina, umpama magnet la melekatnya kan..tp tu lah kan..zmn skrg punya trend, dating jauh², overnight...bergelora jiwa kapel²
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-9-2022 12:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku zaman remaja dulu ada jugak bercuti dengan kawan2 and bf masing2. ktorg semua ngam and dh macam family. Takde la nak melekat dgn bf je time bercuti tu...tp adalah ambil gmbar together, makan together. Ikut tahap kekuatan korang..kalau aku, aku sentiasa akan fikir masa depan aku compare to kesedapan yg sementara tu...lelaki kita tak boleh nak jangka. Maybe before dpt, dia layan kau mcm puteri tp bila dh dapat ada possiblity dia gunakan tu utk ugut kau, malukan kau, tinggalkan kau..so fikir panjnglah before kau layan and ikut nafsu kau...yang rugi kau and family..bukan lelaki..tak salah nak bercuti dgn bf and kawan tapi kau kena betul2 kuat
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2022 08:56 PM From the mobile phone | Show all posts
ambik connecting room, xpon twin bed
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2022 11:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by midori888 at 1-11-2022 11:41 AM

Ada kenal few org yg bercuti dgn bf/gf. Takde masalah pun. Yg penting bilik asing & pandai jaga diri.

My bro pnh jer bercuti dgn gf dia, now dah jd exgf. I know my bro, dia jenis menghormati ppuan, gentlemen gitu. Dia takkan buat sesuatu yg bole merosakkan masa depan ppuan yg dia suka.
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2022 11:22 PM | Show all posts
pernah, tapi tido dgn adik beradik dia. mak ayah bf x ikut
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Cinta & Perhubungan


ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-12-2022 11:00 AM GMT+8 , Processed in 0.105512 second(s), 36 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list