CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: friedfishsoup

Hanis Haizi Amougou V69

     Close [Copy link]
Post time 30-9-2022 01:49 PM From the mobile phone | Show all posts
princessmiang replied at 30-9-2022 11:19 AM
Ko ingat ko fransisca luhong ke nak pakai mcm ni ya Allah pakaian mcm sial

Jangan kutuk kepam tek busuk sis.. Dia dah sound acik2 jangan sibuk hal dia.. Dia pakai macam sial senang je tahajud je abis semua dosa2 dia diampunkan tuhan... Dia ingat dosa scam orang, tipu orang tu senang2 ke nak kena ampunkan selagi ko tak jumpa, minta maaf dengan orang yang ko pedajalkan tu dan bayar balik duit2 diorang.. Gittewwww...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-9-2022 03:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Aik granpader mid taknak sponsor tiket 3beradik tu ke alang2 maklong diorg nak pi us.
Pos terus kat mak gemok diorg tu bagi kenal2 dgn bapak tiri baru
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 03:09 PM From the mobile phone | Show all posts
rifaa replied at 30-9-2022 12:00 PM
napelah iza tak bawak skali anak2 kuin

i rasa xbawa sbb pasal bdk² tu bawah 18 thn kot
kena ada dokumen rasmi yg sah dr segi perundangan kalau nak bawa bdk² tu kan sbg penjaga sbb dia bkn mak bapak drg, kan?

tp tokmid dgn tinmah xde plk melawat anak kesayangan tu ek?
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 03:58 PM | Show all posts
nakkepochi replied at 30-9-2022 12:01 AM
Ptt izafake bwk 3kids kepam tu skali mntk pak waiter jaga

Confirmed ke Suami dia waiter?
Ingat CEO mcm dia mentioned awal2 dulu
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 04:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Perjalanan hidup Kak Pam yg bersimpang siur ni boleh dipelemkan.  Agak2 sapa sesuai pegang watak Kak Pam.
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 04:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Lana replied at 30-9-2022 04:12 PM
Perjalanan hidup Kak Pam yg bersimpang siur ni boleh dipelemkan.  Agak2 sapa sesuai pegang watak Kak ...

Mcm enot… ????
Kejam tak iols?
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 04:23 PM From the mobile phone | Show all posts
prettyuglybabe replied at 30-9-2022 01:40 PM
maybe suruh bawak so anak-anak boleh jumpa mak..
pastu tinggalkan la budak-budak tu dengan mak dor ...

Yihhh kalau i, memang taknak lah bawak walaupun dibayar tiket anak2 dia tu.
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 04:26 PM | Show all posts
sitiaria replied at 30-9-2022 04:23 PM
Yihhh kalau i, memang taknak lah bawak walaupun dibayar tiket anak2 dia tu.

hahaha... kita memang la.. ini makcik kot..menyampah cam mana pun tetap tak sampai hati..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-9-2022 04:28 PM From the mobile phone | Show all posts
prettyuglybabe replied at 30-9-2022 04:26 PM
hahaha... kita memang la.. ini makcik kot..menyampah cam mana pun tetap tak sampai hati..

Gi ramai2 few families okay kot boleh handle
Kalau semua dah teenangers okay lagi depa boleh bwk diri
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 04:30 PM From the mobile phone | Show all posts
kimoree replied at 30-9-2022 03:58 PM
Confirmed ke Suami dia waiter?
Ingat CEO mcm dia mentioned awal2 dulu

Ye mmg waiter sbb dia mmg harapkan duit tips
Cari je kat fb nama dia ada keluar
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 30-9-2022 04:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Lana replied at 30-9-2022 04:12 PM
Perjalanan hidup Kak Pam yg bersimpang siur ni boleh dipelemkan.  Agak2 sapa sesuai pegang watak Kak ...

Rita Rudaini lakon jadi kuin la. Dia pun ada pengalaman bertahun2 cakap pasal ex sama macam kuin bertahun2 cakap pasal jali.
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 04:44 PM From the mobile phone | Show all posts
truesonic replied at 30-9-2022 04:16 PM
Mcm enot… ????
Kejam tak iols?

  Aku baru nak cakap Ifa Raziah (bukan ada pernah org komen kat IG Pam that they look alike?)
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 04:47 PM From the mobile phone | Show all posts
friedfishsoup replied at 30-9-2022 04:42 PM
Rita Rudaini lakon jadi kuin la. Dia pun ada pengalaman bertahun2 cakap pasal ex sama macam kuin b ...

Calon yg menarik & pe'el dekat2 sama. Tapi jelita sangatlah mod fried.
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 05:34 PM From the mobile phone | Show all posts
opie5662 replied at 29-9-2022 11:11 PM
Ok la tu.... Nampak nye jali lagi level up la dr jepam yg downgrade walaupon kepam kemain mencerca ...

ala..kalau jali tak berenti keje kat IBM tu maybe acik hanis kita boleh jadi tai tai juga..

tapi apakan daya pemikiran tak sama wavelength..haha
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 05:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Lana replied at 30-9-2022 04:12 PM
Perjalanan hidup Kak Pam yg bersimpang siur ni boleh dipelemkan.  Agak2 sapa sesuai pegang watak Kak ...

Norlia ghani
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 06:01 PM From the mobile phone | Show all posts
belilies replied at 30-9-2022 05:54 PM
Norlia ghani

yg  ni lawak sgt hokay. norlia ghani pun mungkin lebih sejuk mata memandang.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-9-2022 06:06 PM | Show all posts
Mamijarum06 replied at 30-9-2022 06:01 PM
yg  ni lawak sgt hokay. norlia ghani pun mungkin lebih sejuk mata memandang.

I rasa pelakon Noreen tu sesuweiiii..Body pun dah sama
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 06:15 PM From the mobile phone | Show all posts
hagrid replied at 30-9-2022 06:06 PM
I rasa pelakon Noreen tu sesuweiiii..Body pun dah sama

Agreed! Betul la. Sesuai.
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 06:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Balik modal ke nak buat cerita Kepamss tu uols...
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 06:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Mamijarum06 replied at 30-9-2022 06:01 PM
yg  ni lawak sgt hokay. norlia ghani pun mungkin lebih sejuk mata memandang.

Cuols pernah tengok zmn norlia ghani baya neelofa, sheols pakai slua sukan pendek mcm yg serena william pakai tu. Bukan yg jenis skirt ya. Ala, uols taulah slua sukan kecik zmn late 80s into early 90s tu. Lupa movie mana satu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-3-2023 12:56 PM GMT+8 , Processed in 0.505661 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list