CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: friedfishsoup

Hanis Haizi Amougou V69

     Close [Copy link]
Post time 30-9-2022 10:11 AM | Show all posts
cmf_ultraviolet replied at 29-9-2022 10:37 PM
Anak anak iza dah tak sekolah brainy bunch lagi ke. Sekolah x cuti pun. ..

Sekarang sekolah IMAS kt putrajaya...tp sekolah baru bukak sept...monteng le tu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-9-2022 10:26 AM From the mobile phone | Show all posts
hasyahana replied at 30-9-2022 10:11 AM
Sekarang sekolah IMAS kt putrajaya...tp sekolah baru bukak sept...monteng le tu

Imas sekolah arab tu kan
Hauk jugak sekolah ni haha
Asalkan dpt jalan oversea kan haha
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 10:56 AM | Show all posts
meah_kelabu replied at 30-9-2022 09:32 AM
ke kawen hr tu sebab nk kene cover yg dlm perut tu
huhu
okbai

dah edisi baby calculator
itu yang terpaksa pakai baju kahwin beli online je tu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 30-9-2022 11:18 AM | Show all posts
babynina30 replied at 30-9-2022 07:07 AM
Geng2 sesama anak grandfader lah gitu
Gundu fahana tu dlu
Pastu workout , menten til now

Ni @cik_atilia dah tepek. Pergi wedding Farhanah hamzah


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 11:19 AM From the mobile phone | Show all posts
friedfishsoup replied at 29-9-2022 05:50 PM

Ko ingat ko fransisca luhong ke nak pakai mcm ni ya Allah pakaian mcm sial
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 11:24 AM | Show all posts
friedfishsoup replied at 30-9-2022 11:18 AM
Ni @cik_atilia dah tepek. Pergi wedding Farhanah hamzah

Ahahah adoi dari belakang pun dah buruk..
Macam akak ramlah ram punya baju
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 11:51 AM From the mobile phone | Show all posts
friedfishsoup replied at 30-9-2022 11:18 AM
Ni @cik_atilia dah tepek. Pergi wedding Farhanah hamzah

Gambar manik merelit atas kepala takde ke uols? Tudung fesyen zaman beli entah.
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 11:54 AM From the mobile phone | Show all posts
che-cikL replied at 30-9-2022 11:51 AM
Gambar manik merelit atas kepala takde ke uols? Tudung fesyen zaman beli entah.

Tudung zaman 2010 cmtu.. ai ada a few beli dr radiusite u.. tapi skrg terkubur dlm kotak je.. dh tak in nak pakai.. tapi budder the hoarder tu mestilah simpan dan pakai.. mahal kot mestilah kena flex..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-9-2022 12:00 PM | Show all posts
napelah iza tak bawak skali anak2 kuin
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 12:04 PM | Show all posts
rifaa replied at 30-9-2022 12:00 PM
napelah iza tak bawak skali anak2 kuin

dah kenapa pulak Iza nak bawak anak-anak Kuin....tak terjaga Iza anak2 Kuin yg buas tu
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 12:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Walaupun iols rengsa dgn izafake kadang2, tapi at least dia laki bini cari rezeki halal. Selalu dgn family. Ni tup tup dah bawak anak sampai San Francisco. Kira semenggah la.  Bagi good memories kat anak2.  Lain ye bila org kerja keras n buat utk family tanpa scam2 org

Kepam walaupun duduk kat Us tah bila nak jejak SF tu. Mereput je la dia kat dungeon tu. Kerja takde. Business ke laut. Laki pun waiter. Balasan ko aniaya org dulu. Hidup kucar kacir


Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 12:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Ila_02 replied at 30-9-2022 12:04 PM
dah kenapa pulak Iza nak bawak anak-anak Kuin....tak terjaga Iza anak2 Kuin yg buas tu

Dah lah anak2 kepam rude n merengsakan. Org nk pg cuti happy2 family. Lagipunnn ada ke duit kepam tu nk sponsor tiket anak2 dia persoalannyaaa. Nan hadoo
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 12:43 PM From the mobile phone | Show all posts
hasyahana replied at 30-9-2022 05:11 AM
Sekarang sekolah IMAS kt putrajaya...tp sekolah baru bukak sept...monteng le tu

Oooo
Dah tukar Imas rupanya
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 12:46 PM From the mobile phone | Show all posts
eyeda1223 replied at 30-9-2022 12:12 PM
Walaupun iols rengsa dgn izafake kadang2, tapi at least dia laki bini cari rezeki halal. Selalu dgn  ...

Ada pernah dia gi SF semalaman jumpa kawan geng lama haiyok la
Tapi tulah dekat2 el eh takde kemana pun
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 01:16 PM From the mobile phone | Show all posts
miracle_forever replied at 29-9-2022 11:47 PM
iza tu kakak kepam chuols.. bukan adik. hehe

Haiyoooo selalu lupa psl ni coz my eyes see/view and process the brain tht iza looks younger and beautiful, so iza is the adik ..hahahah
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 01:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Lana at 30-9-2022 01:31 PM
dagusengett replied at 30-9-2022 12:46 PM
Ada pernah dia gi SF semalaman jumpa kawan geng lama haiyok la
Tapi tulah dekat2 el eh takde keman ...


Mungkin tempat2 menarik bagi Kak Pam ( ie kedai2, benda2 lain sheols tak minat) sparsely located all over eleh, tak mcm Landen/Paris ada concentrated shopping/ entertainment districts dekat2 to each other/easy & relatively safe access to transportation  Tu yg dulu2 dok merendek ukur jalan tiap2 hari.

Kat El eh, kena tunggu Mr. Waiter free baru kuar dungeon ( rasannya tak pernah dia keluar sensorang outing ngan housewives of eleh lepak lepak kan)
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-9-2022 01:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Izafake boleh la dipanggil bimbo sbb kdg2 ada jugak part shallow dia tu, tp dia undeniably paling cantik & bersiap dari 2 org adik yg kepam tu. i pun sometimes ada jgk rengsa dgn izafake tp dia walaupun tak hussle, dia pandai cari peluang yg ada (shopee affiliate) & friendly jgk reply dm
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 01:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Kakpam mesti dlm hati wishing for her life to be like iza’s. tp malangnya lps scam org msia, sheols pulak kena scam dgn org cameroon
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 01:36 PM | Show all posts
meah_kelabu replied at 30-9-2022 09:32 AM
ke kawen hr tu sebab nk kene cover yg dlm perut tu
huhu
okbai

i pulak fikir memang sengaja pregnantkan diri supaya laki tu kawin jugak dengan dia
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 01:40 PM | Show all posts
Ila_02 replied at 30-9-2022 12:04 PM
dah kenapa pulak Iza nak bawak anak-anak Kuin....tak terjaga Iza anak2 Kuin yg buas tu

maybe suruh bawak so anak-anak boleh jumpa mak..
pastu tinggalkan la budak-budak tu dengan mak dorang..
cumanya, ticket tu la sapa nak beli..
belum lagi urusan lain-lain..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-3-2023 02:26 PM GMT+8 , Processed in 1.270885 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list