CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: friedfishsoup

Hanis Haizi Amougou V69

     Close [Copy link]
Post time 30-9-2022 12:01 AM From the mobile phone | Show all posts
MsAzr replied at 29-9-2022 11:46 PM
Iza membawa utusan granpader mid ke tu

Ptt izafake bwk 3kids kepam tu skali mntk pak waiter jaga
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-9-2022 06:02 AM From the mobile phone | Show all posts
belilies replied at 29-9-2022 07:48 PM
Iols rasa dyna n fida tak layan warning cuols sebab kesiankan sheols preggers. Voley tak? Preggers o ...

Orang2 cam gini memang nak rasa sendiri kena tipu...ai pernah hint kat my contact dulu pasal another acquintance yg scam orang. She said she takut fitnah..apekejadah....hujung2 dia pon kena tipu...terus konon mereka ni bff jadi strangers...langsung tak follow each other kat IG....biarkan ajer acik2 eh leh ni nak kasi kepam chance. Macam kita ni semua jahat sangat. Belum kena belum tau kan. Bukti dah byk masih nak ber bff dgn antu tetek busuk si scammer ni. Kita siapkan popcorn ajer.
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 06:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Wahh.. Kepam dah sound acik2 porum jangan sibuk hal dia.. Menggeletar badan dia baca laharan demi laharan acik2 porum kat dia.. Hahaha.. Jangan marah2 pam.. Nak hidup aman damai settlekan hutang orang dulu.. Pastu hidup jangan sombong sangat.. Bila orang dah tau kebenaran tau pulak ko malu eh..

Lama si kaklong fake dok US.. Sebulankan.. Mesti seronok jalan2 1 US tu.. Sementara adik kesayangan terperosok dalam dungeon menghitung masa menanti abam waiter pulang..
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 06:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Kita tak kan kecam kalau kepam ni tak menipu...dah lah penipu, pandang rendah kat orang lain, berlagak tapi tin kosong. Those people yg kau tipu still waiting for their money. Apa yg kita bukak aib kau?...kau sendiri yg londeh aib kau sendiri. I am not surpised ada yg tak halalkan sbb tu hidup kau dah upside down. Senang hidup kau kan, dah tipu lari ke lain benua and start a new life. Dream on ah.
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 06:54 AM From the mobile phone | Show all posts
miracle_forever replied at 29-9-2022 11:46 PM
nasib baik fried tolong jawabkan. i x kenal farhana hamzah ni. dia baru remarried recently kan. bu ...

Taktau instafamous or apa tp anak orka gakla same citcle.dgn anak2 tok Mid. Lagi sornag si Fad i tak ingat nama full dia. Lama x lalu di ig myb bz dgm kids dan last time husband pilot batik air di Indo sana.
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 07:04 AM From the mobile phone | Show all posts
che-cikL replied at 29-9-2022 11:32 PM
Kalau jumpa, confirm org el-eh cakap Izafake Adik Kepamss

Mmg dari kecik org ckp pam no1, budder no 2, iza no 3.
Bebulu benanah telinge pam dr dlu org puji iza lawo muka muda. Nmpk mcm the youngest
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 07:07 AM From the mobile phone | Show all posts
miracle_forever replied at 29-9-2022 11:46 PM
nasib baik fried tolong jawabkan. i x kenal farhana hamzah ni. dia baru remarried recently kan. bu ...

Geng2 sesama anak grandfader lah gitu
Gundu fahana tu dlu
Pastu workout , menten til now

Tgk her igs, mybe her laki dud ? Ada nmpk kids 2 org.

Aiseh rugi i tak tgk budder gi her wedding. Tp budder neh kan manjang ott. Kalau x mcm mdawoodkilau, takbader lah merelip sane sini
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 07:12 AM From the mobile phone | Show all posts
cmf_Strawberry replied at 30-9-2022 06:54 AM
Taktau instafamous or apa tp anak orka gakla same citcle.dgn anak2 tok Mid. Lagi sornag si Fad i t ...

Oh yes Fad ni zmn blogging dlu , baik dgn kak pam.
Pastu ada sorang lg Lynn ke ape nama dia. Chubby sikit but very nice lady. Now reside in US.

Zmn b4 kak pam join hayok gila tu. Fad n another friend tu celebrate bday pam in BubbaShrimp . Pam kena gelek atas stool ke apa i lupa.

Ps pam hayok, sepi dh 2 kwn tu. Kalau i pon x hingin nal kwn dgn pam dah

Eloklah lynn tu aman2 kt us jua, tp tak kwn dgn pam dh
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-9-2022 08:41 AM From the mobile phone | Show all posts
friedfishsoup replied at 29-9-2022 05:50 PM

Preggy tu dah ok dah... Tp baju tu buruknya.. xsesuai langsung.. i rasa pam preggy dlm 7bulan kot.. wahh xlama lg la nk branak ni.. go go pam.. pushh.. haha
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 09:07 AM | Show all posts
nakkepochi replied at 29-9-2022 06:04 PM
Scary gmbr first tu. Tayahh la edit kak pam oiii. Pelik sgt muka anime plus ketet tajam lonjong tu ...

lawak kan pompuan ni..sapa je la dia nak tipu dgn edit muka mcm alien tu

pastu asal boleh je upload gambar edit wpun nmpak cacat & rupa alien
dah badan tu size gundu lagi2 tengah preggy kan..apa yg nak diharapkan

pas banak nanti jgn pulak whot is pantang
terus body barai mcm banak ank5...dlm pantang la boleh diet untung2 ramping blk


jaga badan malas, melantak rajin tp nak badan size aneroxia
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 09:21 AM | Show all posts
belilies replied at 29-9-2022 07:48 PM
Iols rasa dyna n fida tak layan warning cuols sebab kesiankan sheols preggers. Voley tak? Preggers o ...

betul la tu kesian kan ibu bunting gajah berani ke kepam nak buat taik, nanti tak da sapa dia nak minta tlg
kurang2 ada juga wife2 el eh untuk jadi mak2 angkat anak dia
bole di lanting2kan tolong jaga
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 09:23 AM From the mobile phone | Show all posts
izafake jadi confinement lady kepam ke kat sane?
kepam mohon pakai senonoh dpn anak buah dan muaz. tp kalau izafake xkesah anak dan laki dia hadap benda seksi dpn mata, what to do la kan.
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 09:24 AM From the mobile phone | Show all posts
mohon izafake buat hone tour kepam
mohon kepam tjk rumah sbnr, bukan airbnb
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 09:28 AM | Show all posts
AKAZ85 replied at 30-9-2022 06:18 AM
Wahh.. Kepam dah sound acik2 porum jangan sibuk hal dia.. Menggeletar badan dia baca laharan demi la ...

kaklong gi silicn valley ke, hasben ada kerja sana? boleh la jadi bibik adik berpantang ya
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 09:32 AM | Show all posts
ke kawen hr tu sebab nk kene cover yg dlm perut tu
huhu
okbai
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 09:40 AM | Show all posts
nakkepochi replied at 30-9-2022 12:01 AM
Ptt izafake bwk 3kids kepam tu skali mntk pak waiter jaga

kalau tokmid sponser tiket ok la....skali susah2 bawak nak kena angkut bawak balik pulak  sbbb bamwaiter tak sudi nak jaga
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-9-2022 09:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Nadiabella replied at 30-9-2022 06:02 AM
Orang2 cam gini memang nak rasa sendiri kena tipu...ai pernah hint kat my contact dulu pasal anoth ...

Memula tu mcm peliklh why deyols ignorant. Fikir maybe d&f ni mmg jenis org yg baik sangat. Now lepas gbr si bunting tu keluar barulah faham. Sheols perut boncet tp pantai tu dah besar ya size perut masa tu. So d&f maybe xsampai hati nak buang sheols.
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 09:54 AM From the mobile phone | Show all posts
sue_liah replied at 30-9-2022 09:21 AM
betul la tu kesian kan ibu bunting gajah berani ke kepam nak buat taik, nanti tak da sapa dia ...

Ingat tak sheols dulu pernah share yg pasal STATELESS CHILDREN TU? Yg anak2 pompuan msia tak layak jd citizen msia kalu kawen dgn foreigners? Now iols faham napa dia nak sibuk. Sheols kalu post something, actually mmg ada kaitan dgn diri dia sendiri. Goodluck kepam! Takyah perasan dr amalina yach! Sheols ada career in uk and memang tanak balik mesia dah so tak kisah pun cam kau. Ni nanti beranak takkanle nak ngadap duit bapak kau, maksudnya laki kau takde duit sangatlah nak bela kau beranak di sana. Ada hati kata nak bawa anak2 pergi us
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 09:59 AM | Show all posts
Nadiabella replied at 30-9-2022 06:44 AM
Kita tak kan kecam kalau kepam ni tak menipu...dah lah penipu, pandang rendah kat orang lain, berlag ...

mngkin bagi dia kena tipu 10-20K tu kecik je nilainya...so nak mintak mangsa2 nya maafkan dia la kot dan move on gitu...
bagi dia anak granfader amount tu kecik saja.... bukan dia tau susah payah orang nak kumpul sebanyak tu , sebab dia tak pernah seummur hidup cari rezeki yg halal

now sekarang dia bawak cerita everubody in meleis ahtes me, cyber bullying me ... victim sangat...piiraahhhhh...jangan nanti mangsa mangsa penipuan kepam mendoakan compliacated delivery sudah le...doa orang teraniaya tu
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 10:04 AM | Show all posts
friedfishsoup replied at 29-9-2022 09:55 PM
Berapa bulan I tak tau.
Keris upload kahwin 9 March.
Nikah uploaded before that.

iol rasa diorang nikah dlm february kot
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-3-2023 02:05 PM GMT+8 , Processed in 0.514848 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list