CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: friedfishsoup

Hanis Haizi Amougou V69

     Close [Copy link]
Post time 25-8-2022 09:03 AM | Show all posts
videcloset replied at 24-8-2022 10:23 PM
Now apa masalah seekor ikan kembung budder ni? So anak dia nakal sgt kat rumah skrg? But such a good ...

i tgk caption bader panjang berjela tu, mcm nak salahkan kawan2 buli di sekolah. seolah anak dia kena buli kat sekolah, lalu balik lepaskan kat adik. omg acik porem lama dah perati anak ko badder. dr dia dok tadika lain lg dia dah perangai pelik kot. buat lupa lak ko yg kes dia pukul kumari smpi berdarah sampai ke sepital tu. ko nak salahkan org lg. bagusla anak ko tu xbuli kawan dia kat sekolah. aku rs dia takut dgn kawan2 dia kat sek sbb masing2 mulut laju. anak ko je ckp mcm robot, aku rs mesti ada budak ejek anak ko tu sbb cakap tak macam budak lain. acah2 mcm anak ko baik sgt. ko sendiri nampak kan apa dia buat kat kumari sblm masuk sek tu?

kat surau tu kenapa anak ko xbergaul dgn budak lain. pesen tgu beg je ke tgu mak dtg amik? tgk budak lain semua bergaul siap lari2. xpenah nampak anak ko bergaul berkawan dgn org. padahal ramai gile budak kat surau tu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-8-2022 09:05 AM | Show all posts
gekkou replied at 25-8-2022 08:50 AM
menangis budder baca hencapan senapas



geram sgt noks. berbulu tgk badder perasan comel, perasan terpaling. mmg acik hencap je senapas kasi dia
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2022 09:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Budder is Karen in the making. Budak2 biasa la lari2. Melainkan budak2 lain tu mencederakan bidin, apa kelayakkan budder nak judge budak kecik camtu? Bidin tu sepatutnya dihantar ke centre yg boleh handle kids with spectrum.
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2022 09:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Nadiabella replied at 25-8-2022 04:53 AM
Hantu tetek dah pandai cover muka ss video call dgn enden. Haha. Takut kantoi muka tak selawa masa f ...

dia sendiri tak sanggup tgk muka original takde filter
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2022 09:44 AM From the mobile phone | Show all posts
AKAZ85 replied at 25-8-2022 06:01 AM
Hahaha.. Kan... Laki kita kalau nak projek awal2 dah bagi hint suruh wangi2, balik awal.. Tak paya ...

kena bgtahu satu dunia ladia bangga blekpar puji dia ada awesome titties..acik2 porem kena tahu my tities awesome okeh acik porem adooooo? lemahhhh acik2 porem
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2022 09:51 AM | Show all posts
acik porem = tek layut = persis buah betik = kepam
abdul rahman = tek layut = awesome titties = kelemasan
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2022 10:04 AM From the mobile phone | Show all posts
jihyomelly replied at 25-8-2022 09:40 AM
dia sendiri tak sanggup tgk muka original takde filter

Hahaha.....betul jugak!!
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2022 10:08 AM From the mobile phone | Show all posts
gekkou replied at 25-8-2022 09:51 AM
acik porem = tek layut = persis buah betik = kepam
abdul rahman = tek layut = awesome titties = kele ...

acik porem berjemaah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-8-2022 10:16 AM From the mobile phone | Show all posts
gekkou replied at 25-8-2022 09:51 AM
acik porem = tek layut = persis buah betik = kepam
abdul rahman = tek layut = awesome titties = kele ...

Wow.. thanks for the detailed definition

Rase nak terkeluor balik bekfes aku tadi haaaa
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2022 10:33 AM | Show all posts
miss_perfect replied at 24-8-2022 01:23 AM
Ok je rupa Dyna yg ori.
Entah kenapa dia pilih utk tukar rupa dia.
Sekarang dah tak nampak macam p ...

muka lepas operate nampak manja, gedik, bodo.. senang cite nampak bimbo la.
tp muka sblm operate nampak mcm minah indon kat kilang2 elektronik tu
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2022 10:35 AM | Show all posts
black_handbag replied at 25-8-2022 08:41 AM
apa nama penuh kumari tu? gediknya mak pun siap betulkan sebutan org

mcm jenis tak penah jumpa org ...

rengsa tengok ig story badder yang tegur doc tu.
dalam tempat gitu boleh record or ambik gambar ke?
kat klinik ajwa ada tampal notice no camera no record.
badder ni nak tunjuk anak dia thorbaik ler tu.
gigih record pastu betulkan gaya dentist panggil nama anak dia.
kalau kita situasi tu diam je la. bukan semua orang tau gaya sebutan nama anak kau ayyyvaaaa yadayapaa
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2022 10:37 AM | Show all posts
Haticinta replied at 24-8-2022 05:59 AM
Saja nk comments, sblum ni silent reader je. I kenal fida n dyna ni. Fida sbb dah lama stay sini. Dy ...

boleh tahu, start bila u silent reader kat sini ya? mcmana boleh terjebak?
klu u dah lama kat sini, mesti u tahu ape yg kepam dah buat
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2022 10:39 AM | Show all posts
jihyomelly replied at 24-8-2022 01:33 PM
awesome tities? omg gay ke tak pernah tgk tities pompuan sbb slama ni tgk tities jantan je..kira m ...

kagum sbb titties kepam je yg jenis lonjong kot. bak kata acik porem, titties kepam mcm kismis kering tp versi lonjong. org lain punya helok je bulat terletak
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2022 10:48 AM From the mobile phone | Show all posts
makton replied at 25-8-2022 10:39 AM
kagum sbb titties kepam je yg jenis lonjong kot. bak kata acik porem, titties kepam mcm kismis ker ...

Oh my...now i see kismis kering in different way....uwekkk hahahha
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2022 10:54 AM | Show all posts
gekkou replied at 24-8-2022 06:13 PM
ayoo malu pos gtu anak baca
conversation p&C laki bini x perlu lak reveal
buduhhh

penting k menayang kebahagian berlaki kan awang chuolss
otak dia cuma fikit tet* & batan* je
dia kisah ke anak dia 3 org yg bujang tu baca
mcm 1st time berlaki khen..malunya dpt mak mcm ni
tete* tu je la yg dia boleh bangga buat masa ni..sedih


Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2022 10:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Blekpar tu mcm jenis pandai bercakap dan knowledgeable. Takkan le dia sebut tities kut. Dah umur 50an kut. Macam tipu je.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-8-2022 10:57 AM | Show all posts
talia replied at 24-8-2022 07:38 PM
I rasa kakpam yg type sebab kunta kinte jarang typo, based on his fb la. kelakar ye dia nak menjawab ...

ntah2 bunyi laptop je
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2022 11:10 AM From the mobile phone | Show all posts
makton replied at 25-8-2022 10:39 AM
kagum sbb titties kepam je yg jenis lonjong kot. bak kata acik porem, titties kepam mcm kismis ker ...

ini memang win makton..iols percaya memang ni la jawapannya kita tak sama dgn kepam..tities kepam spesiallllll tu awesome
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2022 11:12 AM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 25-8-2022 10:16 AM
Wow.. thanks for the detailed definition   

Rase nak terkeluor balik bekfes aku tadi haaaa ...

kan tu la memang berjemaah kita pagi ni choyyyyy
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2022 11:53 AM | Show all posts
jihyomelly replied at 24-8-2022 10:57 AM
byk lagi lah yg tak helok pasal si kepam ni..byk sgt sampai kekadang acik porem pun terlepas panda ...

uishhh byk yg i terlepas rupanya citer pasal kak pam ni

mane nak tgk semua tu ek

ade lagi ker boleh tgk

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-2-2023 07:29 PM GMT+8 , Processed in 0.542967 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list