CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: friedfishsoup

Hanis Haizi Amougou V69

     Close [Copy link]
Post time 24-8-2022 10:54 PM From the mobile phone | Show all posts
MarryPottet replied at 23-8-2022 10:34 PM
Rasa tu muka yg dah 50% renovate
Dulu pernah jumpa kawan dia share gambo mereka bersama & tagged d ...

Hidung impant
Lips filler
Maybe fat transfer ke muka bagi fuller and youthful
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-8-2022 10:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by spitsid at 24-8-2022 11:01 PM
gekkou replied at 24-8-2022 09:30 PM
kalau dah nama anak ejaan ava
aku pun akan sebut ava je
idok lah tahu eyvahh sebutannya


Khennzz. Macam ava vanja. Dia sebut nama dia
A-va. Bukan ayyyva. Ko sekolah ke tidak budderrz? Dah iols teringat dengan pelakon ava vanja tiberz.
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2022 02:13 AM From the mobile phone | Show all posts
MsAzr replied at 24-8-2022 08:00 PM
Jap wani masukkan bekas besi dlm microwave… biar betul
Sib baik tak terbako.. Eggos ni selalu anak2 ...

kan? tray tu besi kan.. boleh pukak masuk microwave. bodo budder. pastu pancake 7-8 pieces tu dia melantak sorang ke? padan la gemuk! kalau share, eeee boleh pulak dia colek2 syrup kat tray tu lps dah gigit pancake tu. gross! ambik la pinggan asing. i geli kalau orang dah gigit food, pastu gi colek kat shared sauce/syrup/kicap
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2022 04:36 AM From the mobile phone | Show all posts
dagusengett replied at 24-8-2022 10:40 PM
Kumari pesen baju 1 size under lagi
Tak sempat shopping kah haha
Kalau masuk sekolah sama kena ber ...

Geli pulak iols ejaan AVA tp kena pggil ey-va. Kalau i pon pggil ava dah ejaan gitu
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2022 04:38 AM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 24-8-2022 07:46 PM
Mmg rude pun
Baddah gemok ni ingat dia tu sapa smpi nak tegur dentist tu...nak ejaan nama anak ko  ...

Iols syak ex tunang lempang sbb perangai cengeng dia n now menurun ke ava. Dah ejaan A-V-A tu sebutan pon ava la. Nak suruh org pggil eyyyvaa, letak la ejaan EVA. Bengap.
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2022 04:39 AM From the mobile phone | Show all posts
MsAzr replied at 24-8-2022 07:54 PM
Betul Jugak kan
Len macam bunyinya, entah entah mesej ke diri sendiri
Dah le hinglish apa tu pudu  ...

Klau teks lembu ala pam bkn org pggil busty ke? I stuju titties tu utk size normal asian ok la. 38 C ke bawah
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2022 04:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Hantu tetek dah pandai cover muka ss video call dgn enden. Haha. Takut kantoi muka tak selawa masa filter ke.
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2022 05:52 AM From the mobile phone | Show all posts
videcloset replied at 24-8-2022 05:07 PM
Si budder boley rudely sound the dentist sbb salah sebut nama anak dia eh? It’s so obvious bunyi ku ...

Budder kalau bukak mulut jadi annoying gilerkan.. Nak2 tone suara dia tu.. Rasa nak bagi pelempang je
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-8-2022 06:01 AM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 24-8-2022 07:17 PM
Baru lalu IG i tadi.. serius lah kak pam compile text husband acah2 sweet lagu tu...

Weiiii mende2  ...

Hahaha.. Kan... Laki kita kalau nak projek awal2 dah bagi hint suruh wangi2, balik awal.. Tak payah masak malam tu.. Ape barang nak share conversations bagai.. Tu laa.. Benda patut simpan sendiri sibuk nak tayang kat orang.. Bapak sedih hidup ko pam
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2022 06:10 AM From the mobile phone | Show all posts
perangai gedik Eyyyu-va kumari tu sejibik mak dia yg gedik kan. mmg syok la abang dia buli. abang dia tu pulak rasanya mmg social skill kurang (common
problems with autistic child), so takde kawan kat sekolah. bila balik dia buli adik dia sbb kat sekolah tak boleh nak buli kawan.
perangai gedik dan mengada2 budder tu membawa sampai ke tua. mmg merengsakan. petty issues pun exaggerate mcm masalah negara
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2022 06:31 AM From the mobile phone | Show all posts
miracle_forever replied at 25-8-2022 02:13 AM
kan? tray tu besi kan.. boleh pukak masuk microwave. bodo budder. pastu pancake 7-8 pieces tu dia  ...

Dia kata semalam nak masak pankek tu 6 keping.. Dalam pinggan 9 keping.. Tu laa badan gundu macam makcik.. Bukan ko bagi anak ko si kumari a/p padayyappa tu makan pon
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2022 07:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Kawan meols jumpa adiknya si aizat tu kat tinder. Dah single ke sekarang
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2022 07:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Tertgk ig si budder.. agak x normal juga kalau anak x pandai bergaul.. mcm ada ciri autisme  
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2022 07:58 AM From the mobile phone | Show all posts
anarina replied at 24-8-2022 09:05 PM
Wow ngata baddah curi beg dia  anyway kakpammm insaf ku melihat mu. Lebih elok la idop sederhana t ...

Dia sound budder pasal curi henbeg , tp dia pon aniaya downliner2 dia xnk cerita? Both libatkan duit jugak. Dan adakah budder selalu curi harta family? Sbb tu kena pulau?
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2022 07:59 AM From the mobile phone | Show all posts
babycc replied at 25-8-2022 07:42 AM
Tertgk ig si budder.. agak x normal juga kalau anak x pandai bergaul.. mcm ada ciri autisme

Tp dgn adk dia suka usik? I takut sikit dgn bidin sbb teringat video bidin tolak gitu je kumari dari sofa. Ganas
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2022 08:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Meiizu replied at 24-8-2022 09:30 PM
Kesian jugak bila buh nama anak tak seiring sejalan dgn rupa paras..hemm..anak last iza,kepam,budder ...

Tp masing2 pon tau mcm mana rupa sendiri n laki masing2 kan? Utk nama2 yg uols mentioned tu. So patutnya sedar la xpayah letak nama pepelik or nama org lawa. Kesian budak tu nanti
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-8-2022 08:35 AM From the mobile phone | Show all posts
peachescream replied at 24-8-2022 07:23 PM
Ha’ah you message migraine tu dah lama..masa tu mmg blekpar tu masih rajin lagi nak melayan si ji ...

Nak pulak kakpam kahwin dgn waiter jah?? mcm sia2 jah bukak habis tggung dosa kiri kanan tp ujung2 dpt waiter xhensem, immigrant tua??
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2022 08:41 AM | Show all posts
Edited by black_handbag at 25-8-2022 08:43 AM
airmineral replied at 24-8-2022 06:47 PM
kannn
i pun rasa rude bila dia betulkan sebutan doktor tu

apa nama penuh kumari tu? gediknya mak pun siap betulkan sebutan org

mcm jenis tak penah jumpa org. biasa je kot klu anak dah start masuk sekolah, mmg cikgu or kawan2 akan salah sebut. nak2 kalau nama anak ko tu ejaan lain dari org. atau nama lain dari org. lantakkan jelah kalau i mmg i buat bodoh je. bkn nak masuk pertandingan sebut nama anak pun. xboleh ke dia ni jadi mak yg chill chill sikit?

udahlah tak lawa. gedik gemok pulak tu

taram penkek smpi 9 biji ko sorang. patutla bdn gitu. lepastu berkelicap makan mengunyah macam babi. wei geli tgk ko badder. tak classy langsung

baidewei, yg pasal sebutan kumari salah tu, patut pon badder ni kurang adab betulkan sebutan dentist. sbb dia pon jenis mak yg xjumpa mak lain. htr bidin tu ke sekolah pon dia mana ada berkawan, bergeng ke dgn mak2 kawan anak dia. at least menegur ke. takde langsung. mmg dalam dunia dia sendiri. dahla tak pandai berkawan bercampur dgn org, perangai pon mengalahkan anak datuk lain.

kumari tu dah umur berapa. tak menarik dan tak comel langsung as budak aku tgk. budak tu pon tak dihantar sekolah. dah pandai sifir dan pandai baca ke budak tu mcm abgnya bidin? klu bidin kemain ditunjuk dah pandai sifir dah pandai baca. apa nasib kumari skrg ni di tangan ko badder? kalau tak silap i dah 4 tahun kan umur budak tu? tak macam 4 tahun. mcm stuck 2 tahun dengan pesyen baju singkat one size smaller dia tu

dahla muka keling, ada hati nak eyva eyva. yih sgt


Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2022 08:50 AM | Show all posts
black_handbag replied at 25-8-2022 08:41 AM
apa nama penuh kumari tu? gediknya mak pun siap betulkan sebutan org

mcm jenis tak penah jumpa org ...

menangis budder baca hencapan senapas

Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2022 08:57 AM | Show all posts
green~tea replied at 24-8-2022 07:17 PM
Baru lalu IG i tadi.. serius lah kak pam compile text husband acah2 sweet lagu tu...

Weiiii mende2  ...

tringt plk  dl my ex hb lg sng wasap pic gambar jari tgh haha..tgelak plak bile ingt..

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-2-2023 02:31 PM GMT+8 , Processed in 0.511618 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list