CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: friedfishsoup

Hanis Haizi Amougou V69

     Close [Copy link]
Post time 24-8-2022 07:50 PM From the mobile phone | Show all posts
peachescream replied at 24-8-2022 07:27 PM
Orang tak tersalah panggil anak dia kumari or letchumy pun dah cukup baik ye..kerek nak mati si bu ...

Bahaha tergelak besar pulak baca ni

Agaknya kalau balik lanchang mesti kerek macam tu la kot membetulkan nama si kumari ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-8-2022 07:54 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 24-8-2022 07:42 PM
bodohnya kepam ni...akak yakin yg kepam yg text ni utk diri sendiri sbb dia mmg ada dua phone.
...

Betul Jugak kan
Len macam bunyinya, entah entah mesej ke diri sendiri
Dah le hinglish apa tu pudu girls school?
Titties ni layak kalau yg jenis cute and perky gitu bukan yg jenis lembu freesia dari ladang tu
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2022 07:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by MsAzr at 24-8-2022 08:04 PM
babycc replied at 24-8-2022 06:27 PM
Dia pernah share tiktok psl makanan xde logo halal boleh mkn.. asalkan bahan halal..


Haa tu la
Okla kalau sejenis potato chips ke, yg sah sah kita tahu ingredient takde meragukan

Ini kalau daging sehiris2 bietnam pho ni.. lalu eh tekak dia telan.. assume halal eh?
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2022 08:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by MsAzr at 24-8-2022 08:02 PM

Jap wani masukkan bekas besi dlm microwave… biar betul
Sib baik tak terbako.. Eggos ni selalu anak2 iols masuk toaster atau  airfryer jek .. anak2 iols suka yg jenis wafle tu


dah fail buat penkek ni terpaksa la cari yg frozen ya.. konon busy mom
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2022 08:02 PM From the mobile phone | Show all posts
peachescream replied at 24-8-2022 07:23 PM
Ha’ah you message migraine tu dah lama..masa tu mmg blekpar tu masih rajin lagi nak melayan si ji ...

Kalau kerja balik pagi waiter ke bartender….
Waiter selalu dinner time jek…tak
Pon kitchen helper…cuci pingga. Mop lantai semua tutip kedai semua kerja shift malam
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2022 08:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by hungryhenry at 24-8-2022 08:31 PM
Haticinta replied at 24-8-2022 05:21 PM
He’s Mexicans


I pernah share dkt thread lepas, kalau you google Hanis Haizi, one of many suggestion refer as scammer. And ofc ramai mangsa2 kena scam either hai O atau PS datang bertandang kat forum ni and sharing their stories. Org2 yg kenal sheols irl pun ada jadi downliner and masuk sini. Harap you berhati2 la, bak kata dlm Film Madu Tiga- baik baik ada makna tu

Byk kes dia ni dari zaman Hai-O


Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2022 09:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Wow ngata baddah curi beg dia anyway kakpammm insaf ku melihat mu. Lebih elok la idop sederhana tak yah jual korset million2 ladyboss lalu bercerai berai, anak bersepah dkt tok nenek, bergaduh asik beradi. Ahaha takdak berkat. Tak kayo mcm mu pun takpelah kakpam. Idup bahagia. Dr serba xkena.
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2022 09:11 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 24-8-2022 07:46 PM
Mmg rude pun
Baddah gemok ni ingat dia tu sapa smpi nak tegur dentist tu...nak ejaan nama anak ko  ...

Hahaha... I agree dgn u.. poyo aje.. sorry la badder.. nama dgn rupa x seiring
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-8-2022 09:20 PM | Show all posts
Haticinta replied at 24-8-2022 05:59 AM
Saja nk comments, sblum ni silent reader je. I kenal fida n dyna ni. Fida sbb dah lama stay sini. Dy ...

tolong la bagitau kt dyna/fida pasal kepam ni kaki scam n not a good friend.. dia dengki kt org n seriau lama2 sheols ni buat apa2 ke si dyna n fida..


Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2022 09:20 PM From the mobile phone | Show all posts
talia replied at 24-8-2022 07:41 PM
i rasa mesti muka budder bitchy time ckp tu, mmg intonasi rude. Budder pun sama jgk mcm kakak kepa ...

Nk org sbut Ay-va, u spell it how u want it to pronounce la bitch.
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2022 09:30 PM | Show all posts
kalau dah nama anak ejaan ava
aku pun akan sebut ava je
idok lah tahu eyvahh sebutannya
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2022 09:30 PM | Show all posts
Edited by Meiizu at 24-8-2022 09:32 PM

Kesian jugak bila buh nama anak tak seiring sejalan dgn rupa paras..hemm..anak last iza,kepam,budder & ainasapikaaa ehh tiber hemmm dpt plak mak takpuas ati eva eva ..mau taksalah sebut eja pun susah.
Kita sebagai mak2 memanglah rasa anak kita comelll..kita jelah rasa..beria nau buat content kelatah anak.
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2022 09:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Doktor tgh buat keje pun dia sebut nak betulkan “nama dia eyyva”. Serious pulak tu bunyi mcm berdosa sgt doktor tu salah sebut. Lenkali eja la betul2 dlm surat beranak anak ko tu! Ko pikir semua org tahu ke ava tu sebutannya eyyyyva. Choiii!
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2022 09:38 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 24-8-2022 07:46 PM
Mmg rude pun
Baddah gemok ni ingat dia tu sapa smpi nak tegur dentist tu...nak ejaan nama anak ko  ...

Kuikuikui iols setuju sengan comment uols!bodo nak mampozzz.
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2022 09:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Si adik curi bag tu la tak habis2 diungkit2. Masa adik tolong dia kat London tu tak ingat pulak.

Ni la yang I ckp pasal play victim. Adik beradik pun dia kantoikan macam2 bila bergaduh. Ni belum gaduh dengan kawan2. So bercareful ye.

Dia amik duit orang tak refund2 tu pulak dia buat tak tau je. Itulah kepam. Dia sorang je mangsa.
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2022 10:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Meiizu replied at 24-8-2022 09:30 PM
Kesian jugak bila buh nama anak tak seiring sejalan dgn rupa paras..hemm..anak last iza,kepam,budder ...

Yea true. It’s an understatement that all parents would find their kids, and cats cute. Tp simpan sendiri dlm hati je laa.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-8-2022 10:04 PM From the mobile phone | Show all posts
niena90 replied at 24-8-2022 09:35 PM
Doktor tgh buat keje pun dia sebut nak betulkan “nama dia eyyva”. Serious pulak tu bunyi mcm berdo ...

Im sure dentist tu dgn the nurse gelak gila bila budder dgn si kumari get out of the room
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2022 10:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by videcloset at 24-8-2022 10:26 PM

Now apa masalah seekor ikan kembung budder ni? So anak dia nakal sgt kat rumah skrg? But such a good boy at school? And trying to tell people that other kids are nakal? Kids are being kids lah budder. Normal lah budak main kejar2 like that. You should be worried on how weird your child is as to compare to the other kids. At least other kids pandai berkawan. Anak you tu ada kawan ke tak???

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2022 10:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Maybe ni cara westerner nak puji pasangan kot
Kan both if them is under tokmid payroll
Kalau lelaki asean pedulik la awesome tak awesome tetnye
Dah halal onz aja hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2022 10:40 PM From the mobile phone | Show all posts
videcloset replied at 24-8-2022 10:23 PM
Now apa masalah seekor ikan kembung budder ni? So anak dia nakal sgt kat rumah skrg? But such a good ...

Kumari pesen baju 1 size under lagi
Tak sempat shopping kah haha
Kalau masuk sekolah sama kena bertudung berjubah la ye
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-2-2023 02:18 PM GMT+8 , Processed in 0.508035 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list