CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: friedfishsoup

Hanis Haizi Amougou V69

     Close [Copy link]
Post time 24-8-2022 05:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Si budder boley rudely sound the dentist sbb salah sebut nama anak dia eh? It’s so obvious bunyi kurang ajar gila and you even dare to share the video to your followers? Tak paham apa supporters dia nampak and adore sgt minah ni?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-8-2022 05:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Haticinta replied at 24-8-2022 05:59 AM
Saja nk comments, sblum ni silent reader je. I kenal fida n dyna ni. Fida sbb dah lama stay sini. Dy ...

Dia suka tipu segala benda kt ig dia, jdi kat forum ni la jemaah kantoikan. Muka sebenar dan tubuh badan sebenar pun edit. Lifestyle nak hebat je tapi sbnrnya bankrap tak mengaku. Gigih justify kat ig kata org mengata dia mcm2. Lifestyle yg dia tunjukkan ni mempengaruhi ramai acik2 hai-o sampai sanggup berenti keje nak hidup mewah mcm CDM teragung ni. Padahal, menipu je byk. Makanan dia makan hari2 pun byk gambar gugel. Mmg seronok baca forum ni lebih2 lagi bila kantoi. Boyfriend london dia laki org pun jemaah forum yg kantoikan.  Kesian dia ni wanna be sgt. Cita2 je tinggi tapi usaha takde. Setakat kelek henbeg mahal cakap berslang2 je modal dia
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2022 05:16 PM From the mobile phone | Show all posts
MsAzr replied at 24-8-2022 04:00 PM
Iols
Pon rasa dia mazhab asal bukan pork je ni
Lard silap2 dia bantai gak sebab tatau ada masuk

semua jalan kan musafir
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2022 05:21 PM From the mobile phone | Show all posts
helicornia replied at 24-8-2022 03:00 PM
U pun stay kat LA ke?
Btw husband fida tu orang bangsa apa ye

He’s Mexicans
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2022 06:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Haticinta replied at 24-8-2022 05:21 PM
He’s Mexicans

Pernah jumpa hanis ke
Mesti tak kenal
Kat luar kot
Sbb kat sini muka dia ala ala anime
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2022 06:09 PM From the mobile phone | Show all posts
cikatilia replied at 24-8-2022 04:47 PM
tak pikir plak dia membongak suruh org2 bawahan jual korset murahan tapi rega ribuan ringgit
hutan ...

Pujuk downliner melabut 20k dan akan guide utk buat bisnes jual korset
Apa yg dpt duit 20k lebur, di baginya korset korset odd size XXS
Bila tak laku di tuduhnya downliner malas menjual tak ikut mentor ajar…
Penyisahnya mereputla korset2 tu, ada yg hual murag2.. yg pasti ramai mereput dgn personal loan 30k

Ni baru cerita pasal MLM downliner sbb yg ni paling ramai terjerat dgn dia sehingga beliau dinobatkan cdm agung beras mogul .. hina orang makan gaji yv kena bangun pagi pagi pergi kerja, hina irang pakai barang2 tak branded…

Belum masuk kes customer2 PS dia
Kes menikam blakang kawan
Cobaan menekel laki kawan
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2022 06:13 PM | Show all posts
ayoo malu pos gtu anak baca
conversation p&C laki bini x perlu lak reveal
buduhhh
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2022 06:27 PM From the mobile phone | Show all posts
MsAzr replied at 24-8-2022 04:00 PM
Iols
Pon rasa dia mazhab asal bukan pork je ni
Lard silap2 dia bantai gak sebab tatau ada masuk

Dia pernah share tiktok psl makanan xde logo halal boleh mkn.. asalkan bahan halal..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-8-2022 06:47 PM From the mobile phone | Show all posts
videcloset replied at 24-8-2022 05:07 PM
Si budder boley rudely sound the dentist sbb salah sebut nama anak dia eh? It’s so obvious bunyi ku ...

kannn
i pun rasa rude bila dia betulkan sebutan doktor tu

sebaik doktor tu x cakap camni.."oooo eyyy vaaaa rupanya sebutannya, muka xmcm omputih sbb tu saya sebut ikut ejaan nama tu"

Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2022 07:06 PM From the mobile phone | Show all posts
gekkou replied at 24-8-2022 06:13 PM
ayoo malu pos gtu anak baca
conversation p&C laki bini x perlu lak reveal
buduhhh

Kann bnda gitu pon nak letak
Ngalahkan bb u baru nak berlaku
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2022 07:06 PM From the mobile phone | Show all posts
cikatilia replied at 24-8-2022 01:24 PM
woww... suwitttt nyaaaaa shuben she..
bahahahaha
awesome tities katanyerrr...... blackper tak pernah ...

Omg blekpar ni is either tak pernah tengok kopek or si jimbabat ni sendiri puji kopek ibu lembu bengkak dia itew hahaha. Delusional la couple dua ekor ni, mmg sesuai match made in dungeon betul.

I saspek message2 tu semua compilation dari dia still LDR, masa baru2 sampai el eh and 2-3 hari lepas kahwin jek kikiki.

Sebab kalau tengok kan muka blekpar makin lama makin menyampah dengan ibu lembu sekarang seboleh2 nak elak masuk video syok sendiri jimbabat
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2022 07:10 PM From the mobile phone | Show all posts
airmineral replied at 24-8-2022 06:47 PM
kannn
i pun rasa rude bila dia betulkan sebutan doktor tu


Baru tengok
Bunyi macam kerek sangat…. Euww
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2022 07:12 PM From the mobile phone | Show all posts
peachescream replied at 24-8-2022 07:06 PM
Omg blekpar ni is either tak pernah tengok kopek or si jimbabat ni sendiri puji kopek ibu lembu be ...

Memang pernah nampak mesej tu dulu  yg pasal
Migrain semu atu.. agaknya mesej yg puji tek lembu tu pon mesej masa belum kawen .. kan kantoi pulak letak sevelum kawen
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2022 07:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru lalu IG i tadi.. serius lah kak pam compile text husband acah2 sweet lagu tu...

Weiiii mende2 gitu simpan sendiri je la... mcm BBNU je perangai... orang dah berkahwin ni senang je text.. sayang, i horny.. malam ni i nak... gitu je pragmatic, practical and straight forward..  
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2022 07:23 PM From the mobile phone | Show all posts
MsAzr replied at 24-8-2022 07:12 PM
Memang pernah nampak mesej tu dulu  yg pasal
Migrain semu atu.. agaknya mesej yg puji tek lembu tu ...

Ha’ah you message migraine tu dah lama..masa tu mmg blekpar tu masih rajin lagi nak melayan si jimbabat mental ni and bersweet sweet

Curious apa kerja si blekpar ni selalu malam baru keluar pergi kerja..I saspek dia waiter atau cuci pinggan la sebab masa amik jimbabat pukul 4 pagi dari rumah dyna tu blekpar pakai baju long sleeve putih and seluar hitam from dyna punya igs

Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2022 07:27 PM From the mobile phone | Show all posts
MsAzr replied at 24-8-2022 07:10 PM
Baru tengok
Bunyi macam kerek sangat…. Euww

Orang tak tersalah panggil anak dia kumari or letchumy pun dah cukup baik ye..kerek nak mati si budder persis bulldozer dah badan dia tu herghhhh
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-8-2022 07:38 PM From the mobile phone | Show all posts
I rasa kakpam yg type sebab kunta kinte jarang typo, based on his fb la. kelakar ye dia nak menjawab bab ketet lembu sheols. then dia sempat buat story muka sendiri sambil bunyi tv as background hahahahhahh kenapa tak tunjuk jer tv tu kakpam? Sbb tv pesen lama ke?
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2022 07:41 PM From the mobile phone | Show all posts
videcloset replied at 24-8-2022 05:07 PM
Si budder boley rudely sound the dentist sbb salah sebut nama anak dia eh? It’s so obvious bunyi ku ...

i rasa mesti muka budder bitchy time ckp tu, mmg intonasi rude. Budder pun sama jgk mcm kakak kepam dia, nak menjawab forumer hencap pancake hangit dia baru ni. Terus acah2 beli frozen punya sbb tgk stranger things, padahal u takde content so acah2 ada org mintak review
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2022 07:42 PM From the mobile phone | Show all posts
cikatilia replied at 24-8-2022 01:24 PM
woww... suwitttt nyaaaaa shuben she..
bahahahaha
awesome tities katanyerrr...... blackper tak pernah ...

bodohnya kepam ni...akak yakin yg kepam yg text ni utk diri sendiri sbb dia mmg ada dua phone.
Sbb her english dah la mcm cibai
Awesome tities??? Ko dpt word ni dr mana hah sial???? Hasil dr tgk drama movies dari tv kat dungeon sewaan ko tu ke????
Sbb kepam ni tak well read dan bodoh x reti berkawan sgt and so her vocab limited sgt.

Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2022 07:46 PM From the mobile phone | Show all posts
videcloset replied at 24-8-2022 05:07 PM
Si budder boley rudely sound the dentist sbb salah sebut nama anak dia eh? It’s so obvious bunyi ku ...

Mmg rude pun
Baddah gemok ni ingat dia tu sapa smpi nak tegur dentist tu...nak ejaan nama anak ko AVVAAA ..so betullah dentist tu sebut
Lenkali ko letak la EYYYYYVAAAAAA
dah ko nk sgt bunyik camtu kan
Bodoh punya badah
Eloklah sheols dilempang oleh ex tunang sheols dulu..sbb bodoh yg tak bleh di fix kan lagi
Anak ko tu rupa kumari jah
Takyah nak ber eeyyyyvahhh sgt lah
Geli aku dengor
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-2-2023 11:04 AM GMT+8 , Processed in 0.540405 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list