CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: friedfishsoup

Hanis Haizi Amougou V69

     Close [Copy link]
Post time 23-8-2022 11:43 PM From the mobile phone | Show all posts
MarryPottet replied at 23-8-2022 10:34 PM
Rasa tu muka yg dah 50% renovate
Dulu pernah jumpa kawan dia share gambo mereka bersama & tagged d ...

Sblm alter jelas muka keturunan leluhur seberang
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-8-2022 12:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Kesian pulak kwn2 pam.. gambar2 lama keluar balik.. kite x yah kacau hidup kwn2 die lah.. takut nanti kwn2 die da x nak share apa2 pasal kepam.. by the way, dina mmg dr dulu pon lawa.. ok je dia tu pon.. kesian die kalau past story die kena gali
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2022 12:49 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 23-8-2022 11:43 PM
Sblm alter jelas muka keturunan leluhur seberang

Jenis muka exotic gitu. Tak tau kenapa nak kena ubah ciptaan Allah sedangkan suami dia terpikat & terima masa dia belum renovate muka
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2022 12:54 AM From the mobile phone | Show all posts
babycc replied at 24-8-2022 12:03 AM
Kesian pulak kwn2 pam.. gambar2 lama keluar balik.. kite x yah kacau hidup kwn2 die lah.. takut nant ...

Setakat tu jelah galinya sebab dulu curious bila tengok kejadian muka dia yang serupa sajat cross sapiee shinta. Ingatkan dia trans
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2022 01:23 AM From the mobile phone | Show all posts
friedfishsoup replied at 23-8-2022 10:41 AM
Muka Dyna yang real

Ok je rupa Dyna yg ori.
Entah kenapa dia pilih utk tukar rupa dia.
Sekarang dah tak nampak macam perempuan ori.
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2022 04:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Check in dari dungeon...misi melantak aksi hantu tetek continues..
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2022 04:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Apa dalam kepala otak antu tetek ni..throwback gambar dia masih berhijab litup sekarang separa bogel....what a mockery.
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2022 05:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Saja nk comments, sblum ni silent reader je. I kenal fida n dyna ni. Fida sbb dah lama stay sini. Dyna pulak pernah jmpe 2 3x sbb pernah beli makanan yg I jual. Dia baik je, dia n husband dia jenis tak berkira  kalau bayar makanan balance tak nak amik.Dia jenis suka support org kita jenis suk beli makanan asian even dia pandai masak sbb nk support org kita. Hanis I tak pernah jmpe lagi, by the way ape yg hanis scam korang ya?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-8-2022 06:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Haticinta at 24-8-2022 06:38 AM
MarryPottet replied at 23-8-2022 10:34 PM
Rasa tu muka yg dah 50% renovate
Dulu pernah jumpa kawan dia share gambo mereka bersama & tagged d ...


Kalau tengok depan2 lebih kurang je. Gigi je yg memg ketara buat, tapi setahu I kalau kita buat gigi mmg bentuk muka berubah sikit sbb sister I pun buat gigi. Dia memang cantik n tak sombong. Peramah suka gelak, perangai dia mcm kanak2. Fida pun sama lawa mcm org jepun. Fida pun peramah.
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2022 07:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by jassy50 at 23-8-2022 11:31 PM
Haticinta replied at 23-8-2022 09:59 PM
Saja nk comments, sblum ni silent reader je. I kenal fida n dyna ni. Fida sbb dah lama stay sini. Dy ...


Masa duk UK kepam Hanis banyak scam org. Barang tak sampai dia tak nak refund. Barang takde dia tak nak refund . Barang2 client dia pakai dulu sebelum dia pos . Lepas tu banyak kali guna anak dia utk mintak donation ( sebab konon2 fraud kad bank , lupa dah camne ).

Dia juga ade history batu api dengan bff sendiri supaya bff bergaduh dengan boyfriend ect ( part ni I tak tahu banyak ). Cuma dia mmg ade history rampas laki org.

Masa zamam haiyo ( multilevelmarketing) dia convince ramai downline dia amik 20k loan beli korset. Lepas tu dia bagi stok pakai lantak lepas dpt duit.

Banyak lagi. Bahaya kawan dengan dia sebab kalau friendship tetiba went south, semua rahsia2 orang dia bukak dan dia akan play victim.
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2022 08:20 AM | Show all posts
anony-mous replied at 23-8-2022 06:53 PM
Bkn dia kata dia pilih blekpar sbb jantan tu xminum arak? Walupon tgk perut mcm peminum tegar. Sin ...

i pon ingat yg ni. dia ckp dia suka kinte sbb kinte tak minum, dan tak partayyy macam laki lain. tiberr

padehal tgk perut kinte pon dah tau. kaki kuat togok tu
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2022 08:22 AM | Show all posts
MarryPottet replied at 23-8-2022 10:34 PM
Rasa tu muka yg dah 50% renovate
Dulu pernah jumpa kawan dia share gambo mereka bersama & tagged d ...

muka dina ni sblm renovate cantik dah. kulit dia mmg kulit cantik, putih mulus. sblm reno pekat muka belah2 siam sana. lps reno nampak muka paki /arab pulak nak match lakinya la tu kot. lakinya arab kan?

i saspek dia buat hidung, dagu, gigi, bibir. mmg macam sajat mukanya. doktor yg sama kah
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2022 08:22 AM From the mobile phone | Show all posts
MarryPottet replied at 23-8-2022 10:34 PM
Rasa tu muka yg dah 50% renovate
Dulu pernah jumpa kawan dia share gambo mereka bersama & tagged d ...

Teringin nk tau..dyna keje apa, mcmna jmpa dgn suami dia.

Nmpk dia byk jln2 kan..mak dyna lawaa..
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2022 08:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by MsAzr at 24-8-2022 09:00 AM
MarryPottet replied at 23-8-2022 10:34 PM
Rasa tu muka yg dah 50% renovate
Dulu pernah jumpa kawan dia share gambo mereka bersama & tagged d ...


Yes
Ada gambar masa bertudung tu, tp dia dah delete
Yg gambar tu kalau kata diia leluhur seberang tu iolls percaya
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2022 09:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Haticinta replied at 24-8-2022 06:15 AM
Kalau tengok depan2 lebih kurang je. Gigi je yg memg ketara buat, tapi setahu I kalau kita buat gi ...

Memang kalau buat gigi bone structe alan terubah skey

Tapi kes dia ni rasa dia tambah lagi, tebalkan bibir atas, rhinoplasty esp tang bridge mcm fazura, betulkan bentuk jambu kat depan hidung tu
Dagu th tak pasti maybe ada atau sebab dia kurus sikit so baby fat kat muka kurang

Satu lagi dia ada buat something kat nen gak kot

Sekian analysis hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2022 09:49 AM | Show all posts
Haticinta replied at 24-8-2022 05:59 AM
Saja nk comments, sblum ni silent reader je. I kenal fida n dyna ni. Fida sbb dah lama stay sini. Dy ...

memang tk dinafikan la derang ni semua baik2
tengok buat acara makan2 pun dh tau jenis tk berkira
ok je nak ajak kepam tu bergaul

cumanya kepam tu ada reputasi tak baik
harapnya derang x terkena la dgn kepam, sbb negara mana lgi kepam nak lari
lari dr msia boleh la, lari dr org yg dia tipu, lari dr tanggungjawab


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-8-2022 10:57 AM From the mobile phone | Show all posts
jassy50 replied at 24-8-2022 07:26 AM
Masa duk UK kepam Hanis banyak scam org. Barang tak sampai dia tak nak refund. Barang takde dia ta ...

byk lagi lah yg tak helok pasal si kepam ni..byk sgt sampai kekadang acik porem pun terlepas pandang..tiap kali ke oversea ada je scandal dgn jantan..ngandung gugur masa masih bergelar isteri..baby oil botol besar penutup kaler pink..ish byk lagi la..
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2022 11:10 AM | Show all posts
MarryPottet replied at 23-8-2022 10:34 PM
Rasa tu muka yg dah 50% renovate
Dulu pernah jumpa kawan dia share gambo mereka bersama & tagged d ...

ni pesen mail order bride pilipino
sekarang lagi cantik la setanding real housewife / selling sunset

Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2022 11:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Haticinta replied at 24-8-2022 06:15 AM
Kalau tengok depan2 lebih kurang je. Gigi je yg memg ketara buat, tapi setahu I kalau kita buat gi ...

Iols pon nampak yg lain lain tu nampak baik baik

Cuma extra vigilant la dgn kepam tu
Kalau tak takkan sampai bertengkat tengkat dah tred dia kat sini

Macam macam taik dia dah buat, melibatkan penipuan, manipulasi dan macam2 lagi
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2022 12:00 PM From the mobile phone | Show all posts
MsAzr replied at 23-8-2022 10:56 AM
thank you mod buka thread...jangan lupa baby T kenzo saiz S

Malu la kak pam oii. Dh mcm pikul buah kelapa 2 biji
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-2-2023 08:24 AM GMT+8 , Processed in 0.499864 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list