CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: friedfishsoup

Hanis Haizi Amougou V69

     Close [Copy link]
Post time 23-8-2022 06:21 PM | Show all posts
n0n0n0 replied at 23-8-2022 06:20 PM
Husband makan satu bowl kecik je. Kakpam hentam beef noodle satu bowl besar

halal ke daging kedai bietnam tu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-8-2022 06:22 PM | Show all posts
jihyomelly replied at 23-8-2022 06:20 PM
betul cuba tgk indian.. byk boroi sbb suka minum todi bagai..

ye...maybe peminum tegar kot...
ta heran la , kakpam dulu kata dia sendiri pon teguk whiskey....ni dia cakap sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2022 06:25 PM From the mobile phone | Show all posts
MsAzr replied at 23-8-2022 06:21 PM
halal ke daging kedai bietnam tu

Husnuzon je dia makan kedai halal mcm si dyna tu rajin cari kedai halal
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2022 06:25 PM From the mobile phone | Show all posts
MsAzr replied at 23-8-2022 06:21 PM
halal ke daging kedai bietnam tu

kepam makan pun xde sapa heran dah serupa maid pinoy … roasted duck pun dia bleh telan kat ladang ni kan pulak bep bietnam..asal bukan babi..babi betul la
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2022 06:28 PM From the mobile phone | Show all posts
MsAzr replied at 23-8-2022 06:22 PM
ye...maybe peminum tegar kot...
ta heran la , kakpam dulu kata dia sendiri pon teguk whiskey....ni ...

whiskey suma dia telan kalau tak xde la kat suzie wong mabuk mintak dirogol tapi xde sapa heran sadis tragis beginilah kehidupan ye dak kepam
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2022 06:53 PM From the mobile phone | Show all posts
MsAzr replied at 23-8-2022 06:22 PM
ye...maybe peminum tegar kot...
ta heran la , kakpam dulu kata dia sendiri pon teguk whiskey....ni ...

Bkn dia kata dia pilih blekpar sbb jantan tu xminum arak? Walupon tgk perut mcm peminum tegar. Since kaki togok ni perut je naik, bhagian bdn lain xnaik
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2022 08:15 PM From the mobile phone | Show all posts
n0n0n0 replied at 23-8-2022 06:25 PM
Husnuzon je dia makan kedai halal mcm si dyna tu rajin cari kedai halal

Tu la kan .. cara dia post gambar tu pon mcm mengundang, kalau org tanya halal ke tak nanti keluarla stetment meleizia ni close minded bla bla bla
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2022 08:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by MsAzr at 23-8-2022 08:17 PM
jihyomelly replied at 23-8-2022 06:28 PM
whiskey suma dia telan kalau tak xde la kat suzie wong mabuk mintak dirogol tapi xde sapa heran sa ...


Kat suzie wong tu ntah2 minum beer seteguk je dah lalok .. tak rasa minum whiskey.. time tu kan mcm dia baru baru blaja nak jadi sosiyal kan
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-8-2022 08:27 PM From the mobile phone | Show all posts
jihyomelly replied at 23-8-2022 06:20 PM
betul cuba tgk indian.. byk boroi sbb suka minum todi bagai..

Ha ah dia buncjt bhgn atas dan bhgn lain tak gemu

Tipu la kepam cakap konon blekpar tak
Minim sebelum ni
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2022 08:29 PM From the mobile phone | Show all posts
cikatilia replied at 23-8-2022 04:40 PM
jom throwback gambar adik badik hamids time kecik



Macam muka Eden eden
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2022 08:49 PM From the mobile phone | Show all posts
MsAzr replied at 23-8-2022 06:17 PM
sorry to say lelaki kalau boroi macam ni sebab ada liver failure...kes kuat minum

Kepam kan claim kinte tak minum. Tak logic kotttttt agak2 lah nak up laki hang tu kepam
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2022 09:31 PM | Show all posts
kepam, why tak pusing rodeo drive n lepak tempat2 hotspot? kt LA uols x ngidam makan sushi ke?

kt london, sampai mintak derma rakyat msia sbb nak makan sushi
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2022 09:59 PM From the mobile phone | Show all posts
311gurl replied at 23-8-2022 09:31 PM
kepam, why tak pusing rodeo drive n lepak tempat2 hotspot? kt LA uols x ngidam makan sushi ke?  ...

Now she into malay foods kan???
Nasi sampai ke kepok lekor also homemade.. bahahahhahahaha almaklumlah owner kedai aceh
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2022 10:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Checked innnnnn
Ai bawak tiwi ni sebagai hadiah housewarming flat kuin yg baru
Adiah tiwi kecik jah sebab kalu besar takut tak muat nak letak dalam bilik kuin
Dan old skul model supaya saun dia tak ganggu penghuni bilik2 lain

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2022 10:34 PM From the mobile phone | Show all posts
friedfishsoup replied at 23-8-2022 10:41 AM
Muka Dyna yang real

Rasa tu muka yg dah 50% renovate
Dulu pernah jumpa kawan dia share gambo mereka bersama & tagged dyna kat fb (yer...ai is sejenis gigih )
Zaman bbnu mereka dan rupa dyna persis rupa felda mendoza b4 renovate. Al meklum leluhur sama kan
Tapi tadi cari tak jumpa dah gambo tu
Nama dia panjang dia madinah ke madina lupa dah
Jumpa gambo bawah ni jek yg very close to rupa asal dia with make-up on



This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2022 10:39 PM From the mobile phone | Show all posts
MarryPottet replied at 23-8-2022 10:25 PM
Checked innnnnn
Ai bawak tiwi ni sebagai hadiah housewarming flat kuin yg baru
Adiah tiwi kecik jah  ...

Waduhhh ni macam pesen zaman poltergeist
Hantu tetek meet hantu tv
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-8-2022 10:49 PM | Show all posts
jihyomelly replied at 23-8-2022 06:20 PM
betul cuba tgk indian.. byk boroi sbb suka minum todi bagai..

Bila u bagitau mcm ni baru i perasan..haa yelah..depa menggemok buncit di perut je.  compare bapak2 kita gemok sluruh badan perut gebeh gemok ketepi bukan membuncit ke atas

Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2022 10:54 PM From the mobile phone | Show all posts
dagusengett replied at 23-8-2022 10:39 PM
Waduhhh ni macam pesen zaman poltergeist
Hantu tetek meet hantu tv

antu tetek mesti menang libas je dgn tetek tak sempat antu tv nak merangkak kluar tv see my level sambil antu tetek libas tetek ke kiri ke kanan
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2022 10:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Meiizu replied at 23-8-2022 10:49 PM
Bila u bagitau mcm ni baru i perasan..haa yelah..depa menggemok buncit di perut je.  compare bapak2 ...

kan..buncit kuat minum tak sama dgn buncit gemuk biasa..masa keja gomen dulu2 byk opis boy drebar officer yg buncit sbb kuat minum..iols keja HR slalu je klinik call cakap staff mabuk2 tunggu klinik bukak..diorg pun ngaku memang kuat minum todi arak suma
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2022 11:22 PM From the mobile phone | Show all posts
dagusengett replied at 23-8-2022 10:39 PM
Waduhhh ni macam pesen zaman poltergeist
Hantu tetek meet hantu tv

Then came CEO of hantu from Cameroon to the rescue
And they live happily ever after as bifoti in ell ehh
Ni boleh jadi plot untuk keris' next movie ft kuin as her filter obsessed self
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-2-2023 05:00 AM GMT+8 , Processed in 0.507185 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list