CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: friedfishsoup

Hanis Haizi Amougou V69

     Close [Copy link]
Post time 1-10-2022 05:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Owh dah nak kena pindah rumah baru kita ni yer
Jap ehhh ai nak gi shopping dining table sebagai hadiah housewarming rumah baru kuin ganti meja yg secoet dia tu
Senanglah bila kakak terpaling dia datang visit nanti tak perlu duduk makan bersimpuh atas lantai sementelah pinggang kakak dia tengah tak sihat tu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-10-2022 05:30 PM From the mobile phone | Show all posts
MarryPottet replied at 1-10-2022 05:22 PM
I is purcaya hokeyh masa sis kabo tu
In fact, hati keladak ku ini meneka dia dah preggy masa tengo ...

Ntah ye ntah tidak dia tu pergi dentist… knowing pam yg kaki putar..
I pun berhati hitam, dia preggy dah time nikah tu. Sebab??? Sebab knowing pam yg kaki gebang, apasal nk sorok2 pregnancy sbb dia sejenis bgga nau ngn blekpar dia tu… xkan x bgga dpt anak itam. Bole compare gusi labu masam ngn anak baru ni, mana lg itam hahahah ok i keji.
Gudlak pammmmmmm
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2022 05:37 PM From the mobile phone | Show all posts
miracle_forever replied at 1-10-2022 02:42 PM
i antara yg speku budder mok mok preggy… tapi hari tu nmpk dia ada igs pasal pms, so i yakin sheo ...

Ai syak masa wani igs gambo ultrasound baby dulu tu it was her attempt of hinting at acik2 porem that her beloved sister is pregnant tapi malangnya acik2 porem tak dapat menafsirkan apa yg tersirat disebalik gambo tersebut
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2022 05:50 PM From the mobile phone | Show all posts
shashalala replied at 1-10-2022 05:30 PM
Ntah ye ntah tidak dia tu pergi dentist… knowing pam yg kaki putar..
I pun berhati hitam, dia pre ...

Yelah kan
Ntah ntah dia gi temankan laki dia jah
Lagipun masa konon dia kata kat dentist tu dia just snap gambo kaki dia terjulur je kunun macam tengah duduk atas dental chair tapi pelik pulak rasa masa tengok sebab kaki dia terapung gitu macamkan kaki dia panjang sangat sampai terjulur keluar dari dental chair sedangkan sepatutnya kaki katek dia terletak elok dan tentu kusi lebih panjang dari kaki dia

Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2022 07:41 PM From the mobile phone | Show all posts
missyL replied at 1-10-2022 10:19 AM
Hahaahaha

Skang bole la

Hihihi adalah kita akan disajikan dgn sessi royanan
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2022 07:42 PM From the mobile phone | Show all posts
shashalala replied at 1-10-2022 05:30 PM
Ntah ye ntah tidak dia tu pergi dentist… knowing pam yg kaki putar..
I pun berhati hitam, dia pre ...

Soa baby waiter edisi calculator la h ye
Macam berpantun pulak
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2022 07:47 PM From the mobile phone | Show all posts
AKAZ85 replied at 1-10-2022 09:35 AM
Kan elok je dia pakai jeans dengan baju yang bertutup sikit.. Even nampak bahu tu.. Ko pakai macam p ...

Rasanya tubgambar lama tu
Throwback masa baru mendarat dulu
Muka pon tak boyokk hasil melantak cekodok hari hari lagi
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-2-2023 10:02 AM GMT+8 , Processed in 0.225773 second(s), 27 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list