CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: friedfishsoup

Hanis Haizi Amougou V69

     Close [Copy link]
Post time 25-8-2022 12:04 PM From the mobile phone | Show all posts
black_handbag replied at 25-8-2022 08:41 AM
apa nama penuh kumari tu? gediknya mak pun siap betulkan sebutan org

mcm jenis tak penah jumpa org ...

Haha ya, you the best! Mengada sangat ya Allah. I have a friend, mom is an australian, father dia Melayu kita. His name is Adam, pergi mana- mana in KL, people always call him Aaa-Dam. Never in his life betulkan and corrected- hey my name is Eey-Dem! This is KL Wani, nak people call your daughter eeeyy va, go migrate to the US, just like your sister .. (????
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-8-2022 12:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Camne kak hati tahu ada tred hanis haizi kt sini.. fida or dina bgtau ke.. nama diorg kena petik dlm sini
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2022 12:26 PM | Show all posts
jassy50 replied at 25-8-2022 10:55 AM
Blekpar tu mcm jenis pandai bercakap dan knowledgeable. Takkan le dia sebut tities kut. Dah umur 50a ...

titties with the wrong spelling pulak tu. mest kepam copy mana2 ni
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2022 12:29 PM | Show all posts
Nakal replied at 25-8-2022 12:04 PM
Haha ya, you the best! Mengada sangat ya Allah. I have a friend, mom is an australian, father dia  ...

ntahnya. lebih sudu dari kuah mak kumari pon.

lainla nama ko tu bader, too common. shazwani.. bersepah2 org nama shazwani. kat ceruk pedalaman org asli pon silap2 ada nama serupa sheols. mesti doktor cina tu gelakkan ko dlm hati. sbb dia buat bodo je ko cakap doktor tu sebut nama anak ko salah

mesti doktor tu cakap: 'PEDULI APA AKU"
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2022 12:37 PM From the mobile phone | Show all posts
videcloset replied at 25-8-2022 12:26 PM
titties with the wrong spelling pulak tu. mest kepam copy mana2 ni

Repair tetek dekat tempat elok, rega mahal..

Tek kakpam lemaihhhh ni titties version B4Titties
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2022 12:54 PM From the mobile phone | Show all posts
black_handbag replied at 25-8-2022 08:41 AM
apa nama penuh kumari tu? gediknya mak pun siap betulkan sebutan org

mcm jenis tak penah jumpa org ...

ada tambah marissa belakang namanya kalau xsilap ingatakn iols sbb dia deco bilik anak dia tu ada plat kayu tulis nama tu la..

setakat ni dia asik ckp anak dia tu "diva", suka pink, suka brg apa ntah yg kaler² pink tu..poney kot namanya..lain² xpasti la sbb xfolo sgt story dia

makan berkelicap mulut tu mmg geli dan jijik sgt bunyinya lagi² dlm tipon. dia ingat ASMR buat org terliur ke? rasa nak muntahhh..tp tgk kelakuan dia ni, mmg bukan jenis boleh bawa majlis la..utk lepak mamak boleh la..huhu.

selain drpd mkn berkelicap tu, rasa geli tgk kuku dia..ntah la kenapa rasa geli haha..kenapa budder buat iols rasa geli neyyyhhh
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2022 02:00 PM From the mobile phone | Show all posts
miracle_forever replied at 25-8-2022 02:13 AM
kan? tray tu besi kan.. boleh pukak masuk microwave. bodo budder. pastu pancake 7-8 pieces tu dia  ...

Memang dia melantak sorang kot
Anak anak granpader mid ni memang takde manners , mintak jaih la kalau kena makan semeja dgn diorang.. gross
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2022 02:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by MsAzr at 25-8-2022 02:06 PM
anony-mous replied at 25-8-2022 04:39 AM
Klau teks lembu ala pam bkn org pggil busty ke? I stuju titties tu utk size normal asian ok la. 38 ...


Entah la
Takde istilah dah kot kalau yg dia punya
Madercowboobs kot hahaha
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-8-2022 02:03 PM | Show all posts
Edited by sue_liah at 25-8-2022 02:10 PM

adoi la korang ni tak senang si kepam budder nak membongkak sikit
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2022 02:11 PM | Show all posts
pam mengata acik penyokong najib tu acik2 pakai beg carlorino ye. xpela pakai carlorino pon, asalkan beli dgn duit halal, bukan duit scam menipu org. penting sgt ke handbag? kalau pakai beg chanel dior baru layak dipandang tinggi ke? beg je kot

beg mahal pon kalau duit xde nak buat apa? beg dior chanel bersusun2 di dungeon, tp mereput di dungeon aje, nak keluar xde duit. tgh tunggu duit tokmid masuk ye?

acik2 gomen suka tau beg carlorino. kalau gi carlorino alamanda bersusun acik2 gomen situ dok menerai beg dan kasut
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2022 02:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Kepam nk validation org lain lagi… tgk la dunia betapa laki aku sayang aku. Tapi xde sapa pun heran.

Tgk anak dia pun pandai ckp hotdog tu tak berkhasiat. As a mother malu sikit tu kne ada. Tapi pam fikir benda ni not her failure as a mom kot. Pam punya brain wired differently than us.

To Baddah. Ko merempan kat socmed apa yg ko dpt. cari group mothers kat fb byk boleh tgk perkongsian ibu2 kat situ. In the first place, sit down with your son and daughter, eyes level with them, tanya is there anything dorg tak puas hati ke apa. Before too late baddah. Product2 sabun beli from USA takpe. Cara didik anak tak mau pulak contohi org USA sana.
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2022 02:25 PM From the mobile phone | Show all posts
black_handbag replied at 25-8-2022 08:41 AM
apa nama penuh kumari tu? gediknya mak pun siap betulkan sebutan org

mcm jenis tak penah jumpa org ...

aaah sheramm i bace. bole jatuh tersembam wani budder bace n

senapas hela tau
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2022 02:45 PM From the mobile phone | Show all posts
black_handbag replied at 25-8-2022 02:11 PM
pam mengata acik penyokong najib tu acik2 pakai beg carlorino ye. xpela pakai carlorino pon, asalkan ...

aah kan, kenapa nak mention brand bag. Hina ke orang pakai CR Pam oi. Nampak sangat mentaliti Pam masih bertuhankan brand ye. Walau rumah Pam dkt LA level rumah kongsi buruh kontrak. Janji pakai Chanel.
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2022 02:47 PM From the mobile phone | Show all posts
makton replied at 25-8-2022 10:33 AM
muka lepas operate nampak manja, gedik, bodo.. senang cite nampak bimbo la.
tp muka sblm operate na ...

Kat mata iols, muka dia dah tak serupa perempuan tulen.... Maaf ye Dyna kalau baca.
Dan iols sangat simpati pada perempuan yg bila org tengok orang ingat dia nyah.... (ada sorang model tu pompuan tulen tapi rupa dia cam pondan...bila dia pregnant baru iols convinced dia pempuan tapi tak ingat nama dia)
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2022 03:01 PM | Show all posts
mariane replied at 25-8-2022 02:45 PM
aah kan, kenapa nak mention brand bag. Hina ke orang pakai CR Pam oi. Nampak sangat mentaliti Pam  ...

mati agaknya dia klu kena pakai beg carlorino je. xsedar acik gomen yg kerja tetap, yang hampir pencen tu pun pakai je carlo rino utk beg gi keje. yg penting kalau rosak belila lain. ade je duit acik2 semua nak beli lain. xla mcm kepam stuck dgn chanel pattern itu jelah dah 10 tahun pon. nak beli latest design tak mampu. dok flex yg lama jelah, kasut ysl macam2 kaler, pesen itu jelah. nak beli baru tak mampu

tak salah pon pakai CR, janji kerja tetap tak menipu org. rumah kereta semua dah habis bayar. berpencen dengan bergaya gitu
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2022 03:19 PM From the mobile phone | Show all posts
videcloset replied at 24-8-2022 10:23 PM
Now apa masalah seekor ikan kembung budder ni? So anak dia nakal sgt kat rumah skrg? But such a good ...

bkn dlu budder ade ckp die anta eden ke therapist ke pakar? so ape result dr situ? budder, dr ko rant kt ig tu baik ko tanye memane paed ke atau cikgu die sendiri yg tgk anak ko dr pagi bawak ke ptg. tnye la pendpt ticer tu. ko tnye followers pn tak gune sbb dorg tgk eden tu skjp2 je

i igt lg bile wani budder bwk eden pegi bday party kwn die. tp si eden 'hadap' dinding sorok muke bile org tgh rancak berparty. si budder gelak2 je tgk as if benda tu cute
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-8-2022 03:21 PM From the mobile phone | Show all posts
kepam weh. wpun i tak kenan acik2 tu terlolong2 bossku bossku. tayah la ko mention acik carlo rino. hina sgt ke brand tu? kenkurg acik tu tak lenjan org lain punye atau scam duit org

bodoh hanis haizi
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2022 03:22 PM From the mobile phone | Show all posts
hanis haizi, moge 1 ari nti ko pulak merase pakai carlo rino. mcmane dlu ko tak pandang zara, kate spade, coach tu sume. ha mcm tu la ko akan dtg. moge ko gile kn carlo rino pulak
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2022 03:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Nakal replied at 25-8-2022 12:04 PM
Haha ya, you the best! Mengada sangat ya Allah. I have a friend, mom is an australian, father dia  ...

Lagila muka kokesen pin tak berlagak
Ni yg padayappa bukan main lagi eks
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2022 04:00 PM | Show all posts
Nakal replied at 25-8-2022 12:04 PM
Haha ya, you the best! Mengada sangat ya Allah. I have a friend, mom is an australian, father dia  ...

Si kumari tu patutnya panggil je - Deyyyy Yeay-Vak! Amak!
Ala2 accent leluhur sendiri

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-2-2023 09:33 AM GMT+8 , Processed in 0.546912 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list