CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Rahah

[SBS/Disney+ 2022] 1000 WON LAWYER/ONE DOLLAR LAWYER - Nam Goong Min, Kim Ji Eun, Choi Dae Hoon

  [Copy link]
Post time 26-9-2022 08:51 AM | Show all posts
baik pulak butler kwon ..dlm drama ni....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-9-2022 09:09 PM | Show all posts
adeh lawak giler citer ni...
lawyer Cheon yg masuk air...Mr. Sa tu pun lawak jugak...
nasib baik heroin pun ikut masuk air gak lepas join lawyer Cheon...mula2 berlagak masa jadi prosecutor...
kes2 dia pun oklah, so far ringan2 je xde buat stress & sakit otak...mcm kes2 dlm citer attorney woo tu jugaklah...
NGM memang versatile...bagilah watak apa pun kat dia...semua menjadi...baik watak villain, watak serius, watak kelakar semua boleh...
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2022 03:43 PM | Show all posts
abang nam goong min dah nak kawen
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2022 04:19 PM | Show all posts
atira replied at 28-9-2022 03:43 PM
abang nam goong min dah nak kawen

eloklah tu...dia pun dah masuk 4 series kan?
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2022 05:04 PM | Show all posts
xyla73 replied at 28-9-2022 04:19 PM
eloklah tu...dia pun dah masuk 4 series kan?

ahjussi hensem
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 08:16 AM | Show all posts
malam ni  si smart alec ....Ji Hoonn.....
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 10:13 AM | Show all posts
dah berjaya tgk 2 ep. best la cerita ni. kene pulak chemistry abg goongmin dgn heroin cerita ni.
menten begini tanpa perlu cheesy2 berlebihan pls
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2022 02:24 PM | Show all posts
pandai Nam Goong Min ni main dynamics between him and KIm Ji Eun - dalam the Veil , semua tense, serious, high octane, highly strung conflict...now...happy go lucky - bully cheeky sikit hahahaha

smart alec dia tu datang balik..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-10-2022 08:38 AM From the mobile phone | Show all posts
NGM nak kawen dah rupa2nya. X lama lgi. Congratsssss.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-10-2022 09:13 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 23-9-2022 12:59 PM
citer ni memang confirm tayang kat Disney+...TT sila update tajuk...
today is the D-day...tapi xde p ...

Done update...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-10-2022 09:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Rahah at 1-10-2022 09:32 PM
xyla73 replied at 24-9-2022 12:58 AM
Dah tgk…best…lawak & santai…
Dah lama x tgk NGM berlakon watak yg santai2…dia selalu ambik watak ...


Kalau dalam drama ni iols setuju dengan Jihun... so iols punya verdict not guilty...

Drama law school ada tunjuk pasal selection of jury...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-10-2022 09:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Best drama ni...
Kelakar giler Nam Goong Min...

Brilliant la cara dia handle kes... case Director Cheon pembuli tu best... tak payah nak masuk court... settlekan dengan main Bingo jer... pandai Jihun main Bingo, dia sebut pasal Act tu... so Mari faham la trick Jihun... kebetulan Act tu sama dengan kesalahan2 Director Cheon... yang lain2 tu tak ambil law mana tau pasal Act yang Jihun sebut...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-10-2022 09:41 PM From the mobile phone | Show all posts
mbhcsf replied at 26-9-2022 08:51 AM
baik pulak butler kwon ..dlm drama ni....

Tu la... macam awkward pulak tengok dia baik...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-10-2022 09:41 PM From the mobile phone | Show all posts
atira replied at 28-9-2022 03:43 PM
abang nam goong min dah nak kawen

Nak kawin dah... 7 October ni...
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2022 02:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Adeh lawak betul time Jihun nak bukak phone Mari tu…guna facial recognition tapi x blh nak match sebab Mari tgh tido, jenuhlah dia bukak mata Mari

First time ambik kes murder, ye ye je nak gi crime scene malam2 tapi penakut
Kim Min Jae tu scary, susah jugak nak percaya yg dia x bunuh omma dia…even law firm besar2 x berani nak defend dia…sambung minggu depan lah pulak…nak tau siapa yg diorg jumpa dlm woods tu…
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2022 03:28 PM | Show all posts
ep 3

eh senang je Lawyer Ji Hoo selesaikan kes security guard yg kene bully dengan CEO yg sombong tu ye, dengan main BINGO lagi....hahahahaaa...jenush Baek Mari tu dok fikir cara bagaimana nak selesaikan ikut law itu ini. Last last main BINGO buat syarat ....hahahhaaha Chiarman tu pun sebelahi JI Hoon...hahaha  giler


Ep 4

lebih berat ...

tapi hahahah kelakar dia pi Law Firm Baek ....hahahaha alaaa ..i think he knows  Baek Mari ni cucu kepada the firm CEO kan...dia saje kot tanya tengok nama Mari as Baek...

i nak tergelak depa masa tu buat reference to the Stove League  hahahaha mau season 2 ....hahaha
bila Baek Mari cakap nama Baek Seungue...

tapi kes ep 4 ni mencabar ...sebab yg tertuduh tu pun nampak macam dia yg membunuh tapi ...hmm tulah ...sapa yg tikam ibu dia...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 2-10-2022 06:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Even though office Jihun tu biasa2 jer tapi mix coffee  Starbucks...

Penakut betul Jihun & Mr Sa tu... lastly Mari yang pergi sorang2 kat tingkat atas... patutlah tak ambil murder case...

Case Kim Min Jae ni a bit tricky sebab Minjae tu nampak suspicious... tapi according to Jihun dia kata yang rupa villain tu bukan villain...

Jihun baca komik tak nak tau spoiler... sama la macam iols tengok drama... skip spoiler dulu...

Mr Sa tu pun lawak giler... makan steak katanya daging keras... balik office lapar lagi... sebab portion sikit sangat...

Mari tu walaupun grandpa kaya tapi dia ikut jer cakap grandpa dia... walaupun awal2 dia tak nak sebab office Jihun tu kotor... tapi next day rajin dia tolong kemas...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 2-10-2022 07:01 PM From the mobile phone | Show all posts
mbhcsf replied at 2-10-2022 03:28 PM
ep 3

eh senang je Lawyer Ji Hoo selesaikan kes security guard yg kene bully dengan CEO yg sombong  ...

Ada jugak selit Stove League season 2...
Oppa Nam Goong Min dah nak kawin pun takde lagi season 2...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 2-10-2022 07:59 PM | Show all posts
Tengok ni pun tergelak...
  

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 2-10-2022 08:01 PM | Show all posts
Mari kutuk style rambut Jihun...
  

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-2-2023 06:17 PM GMT+8 , Processed in 0.113523 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list