CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Rahah

[SBS/Disney+ 2022] 1000 WON LAWYER/ONE DOLLAR LAWYER - Nam Goong Min, Kim Ji Eun, Choi Dae Hoon

  [Copy link]
Post time 21-10-2022 05:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Hengatkan cerita ni 16 epi. Rupa2nya 14. Tp skrg ni kena kurgkan 2 epi lak.

Sbb xnak cerita meleret. So, akan lebih bkualiti la kan.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-10-2022 05:47 PM From the mobile phone | Show all posts
So, mlm ni epi special kan.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-10-2022 07:43 PM From the mobile phone | Show all posts
hijau88 replied at 21-10-2022 05:45 PM
Hengatkan cerita ni 16 epi. Rupa2nya 14. Tp skrg ni kena kurgkan 2 epi lak.

Sbb xnak cerita melere ...

Katanya 12 episode pulak...
Knetz speku ada season 2...
Adoi... banyak pulak drama yang berseason ni... ikut American series kan banyak season...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-10-2022 07:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Rahah at 21-10-2022 07:52 PM
xyla73 replied at 18-10-2022 10:22 PM
Entahnya…boleh je nak buat 30 minit tapi impak dia takkan sama dgn 2 episod full…ni jenis2 yg x  ...


Agree...
Ingatkan Jihun yang start legal fees 1000won tu... rupanya tunang dia... Jihun dulu tak sama dengan Jihun sekarang... tapi iols rasa depan orang je peel dia macam tu... cuba happy... sebab dia kehilangan appa & tunang dia... tunang kena bunuh...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-10-2022 07:50 PM | Show all posts
Malam ni special episode...
Esok episod 9...

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-10-2022 07:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols ingatkan dipendekkan 12 episodes sebab World Cup...
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2022 08:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 21-10-2022 07:56 PM
Iols ingatkan dipendekkan 12 episodes sebab World Cup...

Memang dipendekkan jadi 12 episod je kan…kalau ye, confirmlah xde loveline antara Jihun & Mari which I think is appropriate…
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2022 09:30 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 17-10-2022 10:10 PM
Iols x faham kenapa ada yg x suka scene flashback tu…scene2 tu lama sgt katanya…kalau nak buat fla ...

I suka je part flashback tu sampai 2 episod tapi mcm terlalu sedih la pulak drp tengok drama yg lawak2 tiba2 masuk mood sedih. Perasaan mcm tiba2 masuk drama lain pulak bila tiba2 je semua berubah

Mari ni actress yg bagus jugak boleh bawa byk watak. I tengok dia dlm the veil x sama pun character mcm dlm drama ni kalau dia betul2 jaga reputasi artis n x buat skandal ada harapan boleh naik mcm park eun bin jugak ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 21-10-2022 09:42 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 21-10-2022 08:56 PM
Memang dipendekkan jadi 12 episod je kan…kalau ye, confirmlah xde loveline antara Jihun & Mari wh ...

Suppose 16 episodes kan...
I tak kisah pun pasal loveline... actually nak tengok Nam Goong Min berlakon watak sengal... dia kan jarang berlakon drama macam ni... mostly heavy drama je...
Apasal la dipendekkan...
Knetz pun ada komen tak puas hati pasal ni... diorang ingat 16 episodes...
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2022 05:11 PM | Show all posts
so,tak..ye..semalam..i..see...
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2022 07:57 PM | Show all posts
apesal   depa hanya buat 12 episode  je   sedangkan  kalau  follow innstagram  namgoongmin , dia dok hinntinng kat style suit  dia pakai  tu since ?? june? july 2022...kenapa lama sangat nak siapkan dramani ye?

pelik betul...


ade yg kata ade season 2....okaylah

ikut style Poong ...

apa apa pun i harap the 12th episode tu conclusive lah untuk pengkahiran season 1...
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2022 05:42 PM | Show all posts
i..sangat terkilan sebab sangat tak profesional lah team produksi - tv kali ni , ape kehal boleh ikut suka tayang ep 9 and ikut suka je cancel.
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2022 05:23 PM From the mobile phone | Show all posts
i rasa memang dia target nak buat season 2. Tengok la banyak dh program yg rating tinggi memang dorang buat S2 or even 3.

Eg: Romantic Doctor, Taxi Driver, Penthouse
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2022 05:24 PM From the mobile phone | Show all posts
sebab rasa macam kejap sangat untuk cerita pasal pihak yg dah bunuh ayah & tunang dia kalau dia bagi 3 episod je
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2022 06:00 PM From the mobile phone | Show all posts
heythere123 replied at 26-10-2022 05:23 PM
i rasa memang dia target nak buat season 2. Tengok la banyak dh program yg rating tinggi memang dora ...

Adalah S2 tu…SBS memang biasa buat style gini…lagipun trend skrg memang buat drama bermusim…ni strategi utk maintain no. of viewers which will translate into rating…bagi stesen tv, rating tulah penunjuk aras kejayaan satu2 program…kalau OTT pulak supaya org maintain subscription…
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2022 06:06 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 26-10-2022 06:00 PM
Adalah S2 tu…SBS memang biasa buat style gini…lagipun trend skrg memang buat drama bermusim…ni  ...

cuma antara isu kalau buat bermusim ni takut ada pelakon yg busy pastu takleh join
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-10-2022 08:53 AM From the mobile phone | Show all posts
heythere123 replied at 26-10-2022 06:06 PM
cuma antara isu kalau buat bermusim ni takut ada pelakon yg busy pastu takleh join

Tulah masalahnya…lepas tu ganti pelakon lain…terus feel dia x sama…
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2022 08:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Ala…minggu ni pun 1 epi je on air…epi 10 tayang mlm ni…
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-10-2022 10:26 AM | Show all posts
Edited by Rahah at 29-10-2022 10:29 AM


Source : Soompi

Bertabahlah tengok 1 episode je every week...This week pun ada baseball game...

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-10-2022 10:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Drama ni suppose 14 episodes... tapi pendekkan jadi 12 episodes... tak puas hati... kalau ada season 2 pun feelnya lain...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-2-2023 06:15 AM GMT+8 , Processed in 0.110855 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list