CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Rahah

[SBS/Disney+ 2022] 1000 WON LAWYER/ONE DOLLAR LAWYER - Nam Goong Min, Kim Ji Eun, Choi Dae Hoon

  [Copy link]
Post time 3-10-2022 11:39 AM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 24-9-2022 12:58 AM
Dah tgk…best…lawak & santai…
Dah lama x tgk NGM berlakon watak yg santai2…dia selalu ambik watak ...

kaka, we meet again

haritu i nampak u dekat thread Woo Young Woo, ni dekat sini pulak
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-10-2022 11:41 AM From the mobile phone | Show all posts
i baru duduk episode 2, tak sangka terjebak dengan drama ni. Flow cerita pon best sebab dia macam courtroom series, setiap episod kes lain2
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2022 11:41 AM From the mobile phone | Show all posts
I harap dia tak jadi cam Extraordinary Attorney Woo, awal2 best lama2 hampeh
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2022 11:53 AM From the mobile phone | Show all posts
heythere123 replied at 3-10-2022 11:39 AM
kaka, we meet again

haritu i nampak u dekat thread Woo Young Woo, ni dekat sini pula ...

Hi…jumpa lagi…sis memang minat citer2 camni…lagi satu citer genre camni yg tgh ongoing & best skrg ni May It Please The Court tu…jemput tengok kalau ada kelapangan…
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2022 11:59 AM | Show all posts
Rahah replied at 1-10-2022 09:41 PM
Nak kawin dah... 7 October ni...

sampai juga seru heols
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2022 12:20 PM From the mobile phone | Show all posts
mbhcsf replied at 30-9-2022 02:24 PM
pandai Nam Goong Min ni main dynamics between him and KIm Ji Eun - dalam the Veil , semua tense, ser ...

oh so dorang dah pernah berlakon sekali ke? no wonder chemistry on point
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2022 12:23 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 3-10-2022 11:53 AM
Hi…jumpa lagi…sis memang minat citer2 camni…lagi satu citer genre camni yg tgh ongoing & best s ...

okay, nanti i try usha. Tapi i mampu tengok 1 kdrama je at a time
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2022 08:40 PM | Show all posts
ni drama yg dlm list wajib tgk aku. suka Min ni berlakon. adakah watak lawyer dia ni ada sikit2 mcm dlm drama dia dgn Min ah Girls' day tu? apa eh nama drama tu. lupa lak aku.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 4-10-2022 09:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Scheherazade replied at 4-10-2022 08:40 PM
ni drama yg dlm list wajib tgk aku. suka Min ni berlakon. adakah watak lawyer dia ni ada sikit2 mcm  ...

Good Manager ke?
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2022 09:30 PM | Show all posts

bkn. nama watak dia Ahn Dan Tae kot klu x silap dlm drama tu. pastu si Min Ah tu pakai wig sbb kepala dia botak sikit ke camana. kelakar drama tu. watak Min ni eccentric sikit la, sudahnya dia bercinta dgn min ah tu. alahai, lupa plak la nama drama ni. dia sblm good manager lg
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-10-2022 09:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Scheherazade replied at 4-10-2022 09:30 PM
bkn. nama watak dia Ahn Dan Tae kot klu x silap dlm drama tu. pastu si Min Ah tu pakai wig sbb kep ...

Oh...  patut iols tak pernah tengok dia berlakon dengan Min Ah... sebab 1st time tengok dia berlakon sengal ni dalam Good Manager... drama lain kan serious jer...

Iols pun tak tau tajuk apa drama tu sebab tak pernah tengok...

Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2022 09:15 PM | Show all posts
Rahah replied at 4-10-2022 09:35 PM
Oh...  patut iols tak pernah tengok dia berlakon dengan Min Ah... sebab 1st time tengok dia berlak ...

tu le drama yg beautiful shim  shim tu... nam goong min jadi lawyer


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-10-2022 02:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Complicated kes Minjae ni...
Tapi dia dah confessed dia yang bunuh omma dia...
Betul ke dia killer...
Tiba2 je confessed...
Curious jugak siapa yang ubah lukisan Artist Kim tu...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-10-2022 02:52 PM From the mobile phone | Show all posts
mbhcsf replied at 6-10-2022 09:15 PM
tu le drama yg beautiful shim  shim tu... nam goong min jadi lawyer

Oh...
Drama ni sebelum Good Manager kan...
I tak pernah tengok...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-10-2022 02:58 PM | Show all posts
Adoi...
Kelakar giler Jihun interpret perbualan Suyeon & maid dia kat French restaurant tu... pasal squid pulak...

Rupanya Jihun fans show Unanswered Questions...
Bukan main excited bila nampak team tu...
Bila kena interview nervous pulak...
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2022 05:46 PM | Show all posts
Rahah replied at 8-10-2022 02:58 PM
Adoi...
Kelakar giler Jihun interpret perbualan Suyeon & maid dia kat French restaurant tu... pasal  ...

lawak giler part tu...ada ke citer pasal squid
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-10-2022 05:54 PM | Show all posts
next episode ada Lee Chung Ah...
dia punya chemistry dgn NGM dlm Awaken bagus tapi sayangnya dia bukan heroin...


Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2022 06:18 PM | Show all posts
Rahah replied at 8-10-2022 02:50 PM
Complicated kes Minjae ni...
Tapi dia dah confessed dia yang bunuh omma dia...
Betul ke dia killer ...

nampak mcm dia killer...
tapi org2 kat sekeliling dia tu sgt suspicious...
su yeon, maid diorg, the lady yg jual painting artist Kim, the reporter...
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2022 06:40 PM | Show all posts
pre-release epi mlm ni...
ada Lee Je Hoon buat cameo

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-10-2022 07:54 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 8-10-2022 05:46 PM
lawak giler part tu...ada ke citer pasal squid


Sakit perut gelak tengok scene ni... confident pulak tu...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-2-2023 07:33 AM GMT+8 , Processed in 0.110598 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list