CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 2091|Reply: 31

[Tempatan] Seolah olah kena 'scam':Pentas Kecil Dan Terlalu Jauh, Penonton Luah Rasa Kiciwa Dengan Penganjur Konsert Billie Eilish

  [Copy link]
Post time 19-8-2022 12:17 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by YgBenar at 19-8-2022 12:19 PM


Konsert Billie Eilish Happier Than Ever – The World Tour 2022 telah menggegarkan Stadium Nasional Bukit Jalil semalam dan Billie Eilish telah menghiburkan peminatnya selama sejam 30 minit dengan persembahan yang bertenaga.

Walaupun konsert tersebut meriah tetapi ada peminat kurang berpuas hati dengan pengurusan konsert yang seolah-olah menipu duit mereka. Menjengah ke media sosial, penonton yang menghadiri konsert untuk di zon 1 sehingga 4 terpaksa melihat Billie Eilish daripada jauh kerana pentas yang kecil.

Tidak hanya itu, para peminat juga berasa kecewa dengan ‘sound system’ yang digunakan kerana mereka tidak mendengar suara Billie Eilish dengan jelas. Walaupun berasa kecewa tetapi para peminat tetap ‘enjoy’ dengan konsert tersebut.

Keluhan mereka yang menghadiri konsert Billie Eilish ini telah meraih perhatian orang ramai dan segelintir netizen berasa bimbang jika konsert yang mereka akan hadiri kelak seperti konsert Justin Bieber akan berdepan situasi yang sama.

Oleh itu, rata-rata netizen berharap pihak penganjur akan menambah baik dan memastikan konsert akan datang tidak berdepan situasi seperti ini atau boleh memilih tempat lain seperti Axiata Arena untuk memuaskan hati mereka yang menghadiri konsert

Sumber Twitter KhairulAming

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-8-2022 12:25 PM | Show all posts
kosong je ... kaata sold out. sapa penganjur ni ..
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2022 12:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Begini punya view baik ko tengok konsert sheol katYoutube jah.
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2022 12:29 PM | Show all posts
Thread dah ada elok sambung kat sana je
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2022 12:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Blie eilish NOT happier than ever.


Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2022 03:41 PM From the mobile phone | Show all posts
khemah putih tu pasai pa kat situ
sedih nya konsert kat msia.
masa study oversea dulu, 30 kali pegi concert. peak la hidup masa tu.
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2022 04:07 PM | Show all posts
Bukan tengok Billie Eilish, tapi Bilis Eilish. Kecik sangat...
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2022 04:21 PM | Show all posts
aiyooo..tiket mahal mcm ni ja dapat...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-8-2022 04:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Haahhaa kesian..lainkali tgk kpop concert punya layout. Berbaloi bayar mahal pun depa nak engage dgn fans
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2022 04:38 PM From the mobile phone | Show all posts
ultra78 replied at 19-8-2022 04:07 PM
Bukan tengok Billie Eilish, tapi Bilis Eilish. Kecik sangat...

Tukar nama paus eilish.


Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2022 04:43 PM | Show all posts

PU Syed tersenyum sinis...
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2022 04:48 PM | Show all posts
dua_chzy replied at 19-8-2022 12:27 PM
Begini punya view baik ko tengok konsert sheol katYoutube jah.

Dalam youtube bahaya...nampak selambak bust dia..Duk jauh waktu konsert ni lagi selamat..
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2022 04:49 PM From the mobile phone | Show all posts
ultra78 replied at 19-8-2022 08:48 AM
Dalam youtube bahaya...nampak selambak bust dia..Duk jauh waktu konsert ni lagi selamat..
...

Eh choi fokus la ke nyanyian bang Ultra!
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2022 04:53 PM | Show all posts
sedih nya konsert retis sekarang.
kata femes billie jean nih

oi bbnu, bawah ni baru nama nya konsert




Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2022 04:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm tgk tengok kat youtube...
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2022 05:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Haha kesian jauhnye nk tgk..berbaloi ke dgn rege tiket tu..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-8-2022 05:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Hakak pun heran.. venue x padan dgn popularity. Lagu hits nye apa? Sekertu-kertu akak lagu Adele, Lady Gaga, Black Pink tu hakak pernah le dengor. Si Bilis ni lagu apa yg sedap vokal pun berangin mendesah-desah cam teran kentot sembelit gitchew.
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2022 05:27 PM | Show all posts
Tumpang simpati. Kesian ya, beza 90 hengget je dengan standing ticket. Screen cenonet, sound hauk.
Lesson learnt, kalau attend concert dekat bukit jalil baik beli standing atau paling murah.

Billie famous kat obersea, sini tak ramai sangat boleh layan style music dia. Masing2 taste masing2 la acik2 oi.
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2022 06:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa tak ramai2 tuntut balik half price....bukti dah jelaskan
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2022 06:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Konsert tokti lagi gempak..sold out, pentas pun ditengah2 stadium. Siap naik beca lagi.

Mentang2 si bilis ni buat konsert dekat Malaysia.. cincai jer stage nya.

Siap ko aku spam youtube ko bilis oi
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-10-2022 07:49 AM GMT+8 , Processed in 0.088554 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list