CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 7577|Reply: 177

[Tempatan] Konsert Billie Eilish 8.30 malam, 10 pagi dah beratur

  [Copy link]
Post time 18-8-2022 12:47 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Kuala Lumpur: Ribuan peminat Billie Eilish sudah mula beratur di Axiata Arena, Bukit Jalil, di sini seawal jam 10 pagi menantikan konsert Billie Eilish Happier Than Ever The World Tour 2022 yang bakal berlangsung malam ini.

Demi Eilish, mereka sanggup beratur dan berpanas semata-mata untuk mendapatkan tempat terbaik bagi menonton konsert yang bermula jam 8.30 malam ini.

Bintang pop berusia 20 tahun itu tiba Malaysia kelmarin. Fotonya berada di Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur (KLIA) bersama pasukan termasuk abangnya, Finneas turut tular di media sosial.

Semalam, beberapa video dia bersiar-siar di pusat beli-belah Plaza Sungai Wang turut bertebaran di media sosial. Dia kelihatan bersahaja dan santai serta menyapa peminat yang merakam videonya.

Ternyata kehadirannya pertama kali ke sini memang ditunggu ramai sejak mencetuskan fenomena beberapa tahun lalu.

Terdahulu, penganjur Live Nation Malaysia mengumumkan pemenang Anugerah Grammy itu bakal mengadakan konsert sulung di Malaysia pada 18 Ogos.

Sejak mencipta nama pada sekitar 2015, Eilish yang mempertaruhkan genre muzik elektro pop indie terus mencipta fenomena. Malah, albumnya juga meraih kejayaan luar biasa.

Paling membanggakan apabila dia menang besar di Anugerah Grammy 2020 dengan membolot empat trofi utama iaitu Rakaman Terbaik, Album Terbaik, Lagu Terbaik dan Artis Baru Terbaik.

Selain Malaysia, penyanyi lagu Bad Guy itu akan turut singgah di beberapa negara jiran sepanjang Ogos ini termasuk Filipina, Jepun, Korea Selatan, Thailand dan Singapura.

https://www.hmetro.com.my/rap/2022/08/872789/konsert-billie-eilish-830-malam-10-pagi-dah-beratur%C2%A0



This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 18-8-2022 03:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Que dah panjang rasanya…sukarela nak que…speechless…masa kena que nak cucuk vaksin dan renew paspot tau pulak bising…
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2022 04:02 PM | Show all posts
Ni betul2 nak duduk atas stage ke apa?

Gila berjemur panas2. Dengan berpeluh2. Bacin la..

Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2022 04:08 PM | Show all posts
kenapa perlu q seawal 10 pg
bkn ke tiket dh beli siap2
biasanya konsert mlm mcm ni dlm pkl 5 lbh br gate bkk



Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2022 04:09 PM | Show all posts
Dah lama tak berkonsert sejak pkp ramai kemaruk nak gi  
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2022 04:18 PM | Show all posts
iols x kenal lah artis2 bbnu ni. even kalo kak yah datang pun, blm tentu i nk beratur awal2 nk g masuk tgk konsert dia. sah2 lah kak yah tu fashionably late
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2022 04:30 PM | Show all posts
supernaturalee replied at 18-8-2022 04:08 PM
kenapa perlu q seawal 10 pg
bkn ke tiket dh beli siap2
biasanya konsert mlm mcm ni dlm pkl 5 lbh br  ...

geng2 bbnu baru 1st time pi konsert.
menda dh beli tiket, awat ntah pi q awai.
heran sis..
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2022 04:57 PM From the mobile phone | Show all posts
supernaturalee replied at 18-8-2022 04:08 PM
kenapa perlu q seawal 10 pg
bkn ke tiket dh beli siap2
biasanya konsert mlm mcm ni dlm pkl 5 lbh br  ...

Yg q pukul 7 pg pun ada
Open arena kot
Kna berdiri
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-8-2022 05:07 PM | Show all posts
Tak minat minah ni
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2022 05:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Rakyat malaysia dan aktiviti bodoh dan tak berfaedah berpisah tiada
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2022 05:15 PM From the mobile phone | Show all posts
bukan ke tiket tu beli ikut seats?
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2022 05:18 PM | Show all posts
uikk dh kenapa q awal? tix takde no seat kah?
ke yg free standing nk rebut tmpat best? kalau ini ok la, tp takde koje ke seawal jam 10am dh q.. haiyoooooo.. gigih betul
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2022 05:30 PM | Show all posts
tiket takde seats la kot ... yg duduk numbered seats & suite aman2 je la keje dulu .. habis keje baru pi
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2022 05:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Gilo. Tak makan ke?
Mesti ada sorang duduk, sorang kena jadi runner
Lantokla dek. Kalau akak, tak koser ye.
Baik Billie Ellish, baik Billie Ain
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2022 05:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak solat nak berak camne kalo dah beratuq dr 10 pg...ada keldai tolong jaga ke time nak kincin vera.ni kalo anak aku buat perangai camni aku bedal bontot tu
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2022 06:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Xtaau lak konsert mlm ni. Patot suma inglish station dok main lagu dia ja dr pg td
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-8-2022 06:09 PM | Show all posts
kalau kat floor terbuka tu, panggil arena kot, rasanya takda seat untuk konser2 gini, betul tak? seat yang ada pon belah2 tepi dan keliling stadium.
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2022 06:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Carcosa replied at 18-8-2022 05:37 PM
Gilo. Tak makan ke?
Mesti ada sorang duduk, sorang kena jadi runner
Lantokla dek. Kalau akak,  ...

Nak koncing berak cmn... tak solat ke.. emm jgn haraplaa aku nak beerbaris cenggini....
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2022 06:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Pukul 4 pagi pun dah ada yg beratur ye.

https://vt.tiktok.com/ZSRBkeg6U/

Itu pun jadi org ke 10. Aku syak yang tido kat situ dari malam tadi pun ada

Gigih sistur. Malam2 jemaat ni..masyaallah

#donedakwah

Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2022 06:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku dengar faztival fazura ...dah ada ura ura ruang beratur skan dibuka  seawal 2 hari sebelum hari konsert?

Kakahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-9-2022 11:58 PM GMT+8 , Processed in 0.198395 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list