CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12
Return to list New
Author: mojarean_X

[Politik] Syed Saddiq menari bersama Namewee dalam muzik video Katak

  [Copy link]
Post time 16-8-2022 09:29 AM | Show all posts
Wekkk wekkkkkkk!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-8-2022 09:53 AM | Show all posts
ngong




Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 09:57 AM | Show all posts
harap melayu menolak secara keras namewee ni...sampah masyarakat
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 10:45 AM | Show all posts
anti betul diaorg ni dgn katak(lompat parti)
nak buat mcm mana dah mmg sistem demokrasi mcm tu,
kita pilih calon bukan parti
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 11:56 AM | Show all posts
bedeo shetless plis walauupun
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 11:58 AM From the mobile phone | Show all posts
aHoi83 replied at 15-8-2022 10:53 PM
Dia la terpaling segalanya

Wpun dia kacak tp aku tak berkenan.. muke brrckp ade hingus
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 11:59 AM From the mobile phone | Show all posts
ifanonline replied at 16-8-2022 09:57 AM
harap melayu menolak secara keras namewee ni...sampah masyarakat

Set liberal sukelaa..
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 12:01 PM | Show all posts
sadiq ni bimbo ka hapa, si namewee ni yg dlu duk buat negaraku negara kuku, boleh pulak ko collab dgan org yg menghina negara sendiri
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-8-2022 12:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Sian aku tgk budak tisu ni.
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 12:35 PM From the mobile phone | Show all posts
dua makhluk ni mmg aku menyampah sejak dr dulu. boleh pulak korg bergabung erk..
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 01:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Panggil orang penyamun, kluster mahkamah padahal dia pun sama
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 01:45 PM | Show all posts
hmm...so.Syed Saddiq eloklah  cari pengalaman kerja dalam industry atau mengumpul pengalaman dulu, daripada buat lagu ni. Sebab? dalam PPBM pun ade juga yg lompat parti kan? so masa dalam tu dulu  awat diam? sama je kalau bergelar politician ni.
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 02:32 PM | Show all posts
Katak mengata katak?
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 02:38 PM | Show all posts
Edited by MadameOnion at 16-8-2022 02:39 PM

SS ni buat apa pun org benci..kawan iols yg chinese penyokong tegar dap pun kata dia ni bodoh
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 02:51 PM | Show all posts
mangkuk ni susah nak percaya, sebelum ni terpalit dgn lgeebett nun,
kalau dapat cuba tanya depan dia psl hal lgeebt ni. nak tahu juga mana side dia. ngeri betul
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 02:54 PM | Show all posts
Benci tengok dia, bertambah benci lagi tengok lepas ni..!!!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-8-2022 05:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Kt fesbok Sadiq sigaragar ramai non-malays puji dia. Pastu ada sorang malay ungkit kisah Sadiq meraikan dato Mustapha lompat parti. Berdesup penyokong non-malays ni backup cakap kisah lama jgn diungkit. Itu zmn dulu2, skang dia dah berubah etc..
What a load of BS!
Nmpk tak depa ni bukan sokong ikhlas pon kt sadiq. Bila kena dgn agenda depa, baru acah2 tunjuk support.
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 05:18 PM From the mobile phone | Show all posts
xy_daen replied at 16-8-2022 08:59 AM
Semoga kalah PRU dik

Confirm akn kalah....
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 06:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Tapi akak suka ja lagu ni. Ok hwat.
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 08:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Si bi ni hopeless sungguh.
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-12-2022 04:56 AM GMT+8 , Processed in 0.111153 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list