CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 1490|Reply: 19

JIZZZ... KLONG! KLONG! Iklan Jawatan Kosong... [UPDATED: 12-AUG-22]

  [Copy link]
Post time 14-8-2022 03:33 AM | Show all posts |Read mode
Dibawah adalah message yang Chief Moderator kita, AceGay, minta kerjasama sesapa yg berminat.

[AceHand SPECTaceLAR]


Berikot adalah senarai board yang memerlukang Moderator... Sesapa yang berminat boleh lar apelai... Tempoh percubaang dan gaji RM 1 setahong...

Aduan & Cadangan
@Syd | @carisupport


Dunia Lelaki
@mziskandar


Ekonomi & Usahawan
@adila39


Fesyen & Tips Penjagaan Diri
@carisupport | @bellaa


Gajet & Telefon Bimbit
@Xim


Gosip Tempatan
@teky | @friedfishsoup | @trexxxxxi


Internet Service & Networking
@aziz79


Isu Semasa
@xpdckelate | @xim


Jawatan Kosong
@bellaa


JualBeli
@Eva_vv_Ellin | @ipes2 | @adila39


Keagamaan, Kerohanian & Kepercayaan
@ibnur | @carisupport


Keibubapaan
@AceHand


Kelab Peminat & Haters Selebriti Tempatan
@kakasotong2


Kereta & Teknikal
@zulka


Kristian, Hindu, Buddha & Lain-Lain
@carisupport


Masalah Peribadi
@adila39


Misteri Paranormal & Sakti
@adila39


Pengajar, Pelajar & Alumni
@trexxxxxi


Permainan Digital
@tari


Sukan Bermotor
@card_reader


Tips, Petua Dan Pantang Larang
@admin6



Hada beriani...? Klik link bawah ni... Isi dan PM kepada @admin6 atau @AceHand ...


Permohonan Untuk Menjadi Moderator Sukarela Di CARI Forum


Jizzz... Klong! Klong!

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 6-9-2022 03:20 AM | Show all posts
hah, takde ke org nak jadi Moderators nih?
Gaji RM8000 sebulan pon depa ni tk nak?
ish ish ish
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2022 12:04 PM From the mobile phone | Show all posts
ipes2 replied at 6-9-2022 03:20 AM
hah, takde ke org nak jadi Moderators nih?
Gaji RM8000 sebulan pon depa ni tk nak?
ish ish ish

Saya nak doc tp nak gaji 10000000.. boleh tak.. tak nak dlm rupiah nak dlm pound tak pun us dollar..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-9-2022 02:31 PM | Show all posts
Buritan replied at 8-9-2022 12:04 PM
Saya nak doc tp nak gaji 10000000.. boleh tak.. tak nak dlm rupiah nak dlm pound tak pun us dollar ...

Ok lah ok lah huhs macam macam demand pekerja pekerja di masa kini
nanti saya bawa usul ini dalam meeting petang nanti
nak sejuta gaji dalam dollar ya, nnt kami bincang
rasa2 boleh diluluskan ni
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2022 02:33 PM From the mobile phone | Show all posts
ipes2 replied at 8-9-2022 02:31 PM
Ok lah ok lah huhs macam macam demand pekerja pekerja di masa kini
nanti saya bawa usul ini dalam  ...

Yeeeeee.. kayo akuuu..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-9-2022 02:53 PM | Show all posts

tunggu la dulu, kami belum meeting lagi ni
mungkin hanya lulus separuh kot

nak buat apa jika gaji besar mcm ni
RM8000 sebulan dah cukup dah
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2022 02:54 PM From the mobile phone | Show all posts
ipes2 replied at 8-9-2022 02:53 PM
tunggu la dulu, kami belum meeting lagi ni
mungkin hanya lulus separuh kot


Nak berlagak doc.. bila dah kayoo leh berlagakk.. bestnyaa jd org kayooo...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-9-2022 03:14 PM | Show all posts
Buritan replied at 8-9-2022 02:54 PM
Nak berlagak doc.. bila dah kayoo leh berlagakk.. bestnyaa jd org kayooo...

best ko?
rasanya, ramai org yg berada tak berapa jelas pun dia tu berada
bukan ke gitu


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-9-2022 12:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Ada gaji dak? Dok pakai data dok nak selenggara forom ni buleh kelim dak ? Kalu iklas ayaq lioq saja tak mau ah. Awat nak kena sengkang mata kot forom hat sepet
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-9-2022 01:25 AM | Show all posts
BartholomewKuma replied at 9-9-2022 12:59 AM
Ada gaji dak? Dok pakai data dok nak selenggara forom ni buleh kelim dak ? Kalu iklas ayaq lioq saja ...

ha ha takde bergaji lah (tapi jgn bagi tau kat Encik Buritan tu)
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2022 03:16 AM From the mobile phone | Show all posts
ipes2 replied at 9-9-2022 01:25 AM
ha ha takde bergaji lah (tapi jgn bagi tau kat Encik Buritan tu)

Tak dak gaji lah no? Jadi awat nak kena susah payah untuk sepet nak kena tahan maki pa bala sedang depa dok kaut untong kot view reply kita? Belom masok untong kot iklan lagi? Lepaih tu hat kita ni dok menadah telinga dok kena maki dengan user dok tak puaih hati kot mod la pa bala la.dok nak kena login lagi dok nak buang iklan haram, edit post org kuang ajaq, melucah pa bala tu suma xdak buleh seduet pon. How come? Tak bodo ka rasa? Kaa hang rasa ceredik lagu tu?
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2022 03:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Hangpa ketua mod buleh gaji dak?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-9-2022 03:36 AM | Show all posts
BartholomewKuma replied at 9-9-2022 03:16 AM
Tak dak gaji lah no? Jadi awat nak kena susah payah untuk sepet nak kena tahan maki pa bala sedang ...

alah jom la.
gi jaga board kuih muih dan resepi
situ jarang bergaduh
(skali skala ada forumer lawan2 jugak pasal banyak mana telur nak taruk etc)
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-9-2022 03:36 AM | Show all posts
BartholomewKuma replied at 9-9-2022 03:17 AM
Hangpa ketua mod buleh gaji dak?

AceHand berkereta besar
pi tanya dia
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2022 05:10 AM From the mobile phone | Show all posts
ipes2 replied at 9-9-2022 03:36 AM
alah jom la.
gi jaga board kuih muih dan resepi
situ jarang bergaduh

Tapi aku kena juga la dok bagi masa dengan data kredit topap aku ni kot cari ni. Depa buat duet buat untung, depa suh kita pi jaga tapi seduet pun depa tak huloq. Kot mana cerita?
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2022 05:14 AM From the mobile phone | Show all posts
ipes2 replied at 9-9-2022 03:36 AM
AceHand berkereta besar
pi tanya dia

Panggey dia mai masuk sini try tanya kot2 dia saja sorang hat buleh duet sen forom cari dok bagi dia tiap bulan.

Hang tak rasa bodo kaaa karut kaaa ipes? Hang dok bejaga malam cekang biji mata dok perati user dok jaga bagi beresih dari iklan haram pa bala tadah, sesen pun depa tak huloq. Dok pakai internet hang lagi dok bayaq bulan2. Tapi depa dok buat duet dari view lah konten lah reply kita suma ni lah, hat iklan dok masuk bayaq lagi tak kira lagi tu.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 9-9-2022 05:17 AM | Show all posts
BartholomewKuma replied at 9-9-2022 05:14 AM
Panggey dia mai masuk sini try tanya kot2 dia saja sorang hat buleh duet sen forom cari dok bagi d ...

hmm betul jugek ya
nanti nak demand gaji dari AceHand
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-9-2022 05:18 AM | Show all posts
BartholomewKuma replied at 9-9-2022 05:10 AM
Tapi aku kena juga la dok bagi masa dengan data kredit topap aku ni kot cari ni. Depa buat duet bu ...

alah buat kerja mcm kat govt cukup la
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2022 12:15 PM From the mobile phone | Show all posts
ipes2 replied at 9-9-2022 01:25 AM
ha ha takde bergaji lah (tapi jgn bagi tau kat Encik Buritan tu)

Hohoho ngumpat terang terangan..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-10-2022 02:48 AM | Show all posts
Buritan replied at 11-10-2022 12:15 PM
Hohoho ngumpat terang terangan..

heh ada gaji lah

eh kan dah bulih tebus tacang dgn forum now, kan?
ke caner
ke sy silap faham
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-2-2023 11:50 PM GMT+8 , Processed in 0.218488 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list