CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: mojarean_X

[Dunia] Saraf Salman Rushdie putus akibat ditikam, mungkin buta sebelah mata

  [Copy link]
Post time 15-8-2022 03:59 PM From the mobile phone | Show all posts
ifanonline replied at 15-8-2022 03:24 PM
boleh tahan playboy salman ni

Heols dgn padhma lakhsmi together ke dah lama cerai?


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-8-2022 04:02 PM From the mobile phone | Show all posts
lasagna replied at 15-8-2022 03:52 PM
hihihi dah asal keturunan cik kelly juga kan, ada lahh iras2 pelakon hindustan. cuma beza heols da ...

Kalau kat malaysia, pelakon mohamad abdullah pernah berlakon imitate style salman ni. Ada dlm satu sitcom dulu2.


Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 04:06 PM | Show all posts
sharlenetexas replied at 15-8-2022 04:02 PM
Kalau kat malaysia, pelakon mohamad abdullah pernah berlakon imitate style salman ni. Ada dlm satu ...

maksud chuols pelakon pi mai pi mai tang tu, mohamad abdullah yg tu ke? tu jer laa yg iols bleh recall pelakon sitcom dedulu.
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 04:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Prickford replied at 15-8-2022 11:21 AM
Itu yg punk tua si Fahmi Reza tu nak ikut2 sangat. Iolls classified orang macam ni hati dia hitam, ...

Nak liberal, setakat mana liberalnya? Negara paling liberal the USA ittuew pon nak tangkap edward snowden kerna telah menceritakan keburukan gomen sana. Ittuew pon heols kena lari masuk gua. Ittuew belum pasal sebut nigga lagi tuew. Gomen france, tau pulak sentap bila gomen russia keluarkan kartun kutuk deols. Siap haramkan kartun tuew. So tayah hipokrit puak2 liberal bodo nieyh. Pastu yang sokong liberalism nieyh ibarat lantaklah mak ayah kena maki, kena hina, kena pitenah. Liberal kan, semua boleyh kecam mak ayah deols atas tiket kebebasan bersore. Kena panggil anak harom pon senyum jer lah. Pasal si salman paria nieyh, berani bersuara, berani tanggung. Yang bodo keluar gua pasal apa.
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 04:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Dwdrum replied at 15-8-2022 11:35 AM
Dia bukan tinggal di negara talibanistan totalitarian.... Semua ada freedom of speech/thought..bebas ...

Sorrylah, negara liberal macam the USA pon ada batasan. Taboleyh sebut nigga. Sekarang deols tengah buru Edward Snowden dan sorang lagi mamat kerna dah bercakap buruk pasal gomen. France pulak, biased liberalism. Biler russia keluarkan kartun kutuk france, tau pulak menggelupur haromkan kartun ittuew.
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 04:12 PM | Show all posts
@sharlenetexas ehh bkn ke padma lama dah jd ex pakcik salman ni? rse sekejapan tak berapa taon pun. prasan aritu dia ada komen laa kes kena stab ni aritu, tulisnya ex-
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 04:14 PM From the mobile phone | Show all posts
ifanonline replied at 15-8-2022 07:22 AM
kalau salman hulur dick, awak nak suck tak?

Tak sebab tak hensem dan kertu. Muduh kau Ipantat oi. Matilah fetish dick ka kau neh?
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 04:14 PM | Show all posts
Redskin replied at 15-8-2022 01:45 PM
Mengaku atau Tidak, that's not the point.
Kalo pesalahnya adalah seorang Kisteaa, Hindu kaa, Buddh ...

Boleh ja nak panggil terroris kalau ikut kamus
Panggilan 'lone wolf' pun betul sebab dia bukan mewakili mana2 organisasi

Kalau nak panggil terroris Kristian kena tengok motif serangan sebab membela jesus ka?

p/s: merujuk kes Vegas Music Festival


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-8-2022 04:14 PM From the mobile phone | Show all posts
lasagna replied at 15-8-2022 08:12 AM
@sharlenetexas ehh bkn ke padma lama dah jd ex pakcik salman ni? rse sekejapan tak berapa taon pun.  ...

Dah lama jadik ex kan? Hairan aiol gimana Padma boleh taste kat Salman.
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 04:16 PM From the mobile phone | Show all posts
pyropura replied at 15-8-2022 12:32 AM
Yg.tikam tu kan Syiah. Muslim juga ka?

Sokayy.. Syiah iols klasifikasikan as non-Muslims except Zaidiyyah. Dalam kes nieyh, dah ader makhluk tolong peringat salman paria nieyh, weols celebrate jurr..
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 04:21 PM | Show all posts
dua_chzy replied at 15-8-2022 04:14 PM
Dah lama jadik ex kan? Hairan aiol gimana Padma boleh taste kat Salman.

lama dah rse jd ex sbrnya, taste lah konon2 writer trpaling hebat kan dolu2.. fame and femes kot atok salman ni, org brit pun kenal, apa ntah lagi sbb atok salman mmg semedang dok sna, mna igt pun asal usul kat negara kari putey dia, tu yg trbabas dr landasan islam.
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 04:24 PM From the mobile phone | Show all posts
lasagna replied at 15-8-2022 08:21 AM
lama dah rse jd ex sbrnya, taste lah konon2 writer trpaling hebat kan dolu2.. fame and femes kot a ...

Pemes gimana pon if aiol Padma idok la aiol nak atok ni. Hot namampus kot si Padma tu. Suka tengok dia bercakap dan masak.
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 04:26 PM | Show all posts
dua_chzy replied at 15-8-2022 04:14 PM
Tak sebab tak hensem dan kertu. Muduh kau Ipantat oi. Matilah fetish dick ka kau neh?

salman pun rasanya taknak kat ko..sebab ipantat ko luas..
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 04:32 PM | Show all posts
lasagna replied at 15-8-2022 03:52 PM
hihihi dah asal keturunan cik kelly juga kan, ada lahh iras2 pelakon hindustan. cuma beza heols da ...

kelly ni apa? geng2 kashmiri ni dari ras yang tak related dgn geng2 tamil dravidian. Mereka cuma satu negara. Macam orang acheh dgn orang papua, sama2 indon tapi DNA lain.
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 04:49 PM From the mobile phone | Show all posts
ifanonline replied at 15-8-2022 08:26 AM
salman pun rasanya taknak kat ko..sebab ipantat ko luas..

Mengucap Ipantattttt mengucapppppp
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 04:53 PM | Show all posts
dua_chzy replied at 15-8-2022 04:49 PM
Mengucap Ipantattttt mengucapppppp

S ma D!


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-8-2022 05:23 PM From the mobile phone | Show all posts
ifanonline replied at 15-8-2022 08:53 AM
S ma D!

Kalau gitu akak tukar ayat lar.

MELANCAP IPANTAT OIIII MELANCAPPPPPP!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 05:35 PM | Show all posts
dua_chzy replied at 15-8-2022 05:23 PM
Kalau gitu akak tukar ayat lar.

MELANCAP IPANTAT OIIII MELANCAPPPPPP!!!!

akak? acik lubang luas la...
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 11:04 PM | Show all posts
skippy replied at 15-8-2022 01:18 PM
be careful sis. jgn ditikam mcm salman ni ha, huhu. u never know who's watching.

Ugutan ke ni sis n apa yg tak betulnya apa yg aku tulis tu
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 11:22 PM | Show all posts
Dwdrum replied at 15-8-2022 06:50 AM
Kita mahu kutuk pun tidak guna... Cara upbringin berbeza hencap lah depa apa cara sekali pun.... C ...

Betullah ko kata, cara pemikiran dorg berbeza, theres no point nak argue pun they ll never change.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-12-2022 04:59 PM GMT+8 , Processed in 0.121259 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list