CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: mojarean_X

[Dunia] Saraf Salman Rushdie putus akibat ditikam, mungkin buta sebelah mata

  [Copy link]
Post time 16-8-2022 04:08 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 15-8-2022 05:23 PM
Kalau gitu akak tukar ayat lar.

MELANCAP IPANTAT OIIII MELANCAPPPPPP!!!!

Sis, ko cilikan sekilo budak ipan ni. Baru dia tau erti penyesalan.



Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-8-2022 05:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Mnurut wikipedia, stiap valentine dia for surat ancman bnuh. Dan translator bku satan tu ada yg mati. Sis jk rowling pun xtau lah ancman bnuh dia btul ke prank je. Tpi nmpaklah ancman dorang ni xblh ambil mudah.

Hitoshi Igarashi yang menterjemah buku ini ke bahasa Jepun, ditikam sampai mati pada 11 Julau 1991; Ettore Capriolo, penterjemah bahasa Itali pula, cedera parah akibat tikaman pada bulan yang sama; William Nygaard, penerbit buku ini di Norway, nyaris dibunuh di Oslo pada Oktober 1993, dan Aziz Nesin, penterjemah bahasa Turki, menjadi sasaran dalam peristiwa menjelang pembunuhan beramai-ramai pada 2 Julai 1993 di bandar Sivas, Turki yang meragut 37 nyawa

Wikipedia.
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 08:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Bedah.Cun replied at 16-8-2022 09:34 AM
Ai agree takyah sentuhlah bab2 agama kepercayaan orang tak kira sesiapa pun. Yang ni patut termasu ...

Kalaulah penyebar islam dari timur tengah ikut apa kau ckp dan tak terangkan ttg islam mungkin saja aku jd penyembah batu dan kau sembah api sekarang ni.  
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2022 01:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Decaffeinated replied at 16-8-2022 02:31 PM
so sebenarnya liberals ni baik ka jahat?

Baik dalam jahat. Extremists in their own way. Extremists without border gittuew.
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2022 01:28 AM | Show all posts
AnnaSendin replied at 17-8-2022 01:05 AM
Baik dalam jahat. Extremists in their own way. Extremists without border gittuew.

Ko tu aku kritik missfake retis sembahan ko tu pun ko dah jadi terrorist attack gila babiii phuiiii
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2022 01:34 AM | Show all posts
skippy replied at 16-8-2022 10:24 AM
oops bukan aku ugut. just worried. i'm totally with you for what you've written. memang betul apa  ...

Ok then. Confused antara ugutan or sebaliknya
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2022 01:35 AM | Show all posts
Decaffeinated replied at 16-8-2022 01:59 PM
puak2 terroris ni akan lebih sentap bila apa yang kita cakap tu betul.

Agree .....
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2022 01:45 AM | Show all posts
isle itu indah, kalu kita tidak mampu melawan hujah org lain, maka kita harus rasa terhina. bila terhina maka harus la kita menikam leher mereka2 yg gemar menyebabkan kita terhina kehulu terhina kehilir. dengan itu musuh2 isle akan lebih paham akan kesyumulan isle.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-8-2022 02:28 AM | Show all posts
M5 replied at 17-8-2022 01:45 AM
isle itu indah, kalu kita tidak mampu melawan hujah org lain, maka kita harus rasa terhina. bila ter ...

Asyik terhina ke hulu terhina ke hilir jah
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2022 02:30 AM | Show all posts
Edited by Orenn1 at 17-8-2022 02:52 AM
AnnaSendin replied at 17-8-2022 01:05 AM
Baik dalam jahat. Extremists in their own way. Extremists without border gittuew.

Ko tu lagi ekstremist nokharom bodoh oiii, aku posting kutuk missfake tak kaco org ko attack aku mcm hanjing gila sial oiiii phuiiiii dasarrr penyembah retiss seko ni pun sampaii thp ekstremm kepalbap ko phuiiii
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2022 02:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Orenn1 replied at 15-8-2022 07:22 AM
Betullah ko kata, cara pemikiran dorg berbeza, theres no point nak argue pun they ll never change. ...

Sebab depa ini majority membesar di negara islam sentiasa memang walaupun ada wrong doings jangan cuba sakiti hati depa ...... Ada few months ago lelaki cabar dan hina islam suruh pukul dia... Ada group lobai pergi pukul di rumah... Berapa ramai kata cash dan that guy kena masuk prison... Lobai gangster. Sehingga hari ini lepas.... Jadi hero pukul orang... Seriously...
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2022 02:46 AM From the mobile phone | Show all posts
lasagna replied at 15-8-2022 04:37 PM
alaaaa gigih plak nk bertraslate hindi ke english.. idok ler chuols..

Bukan banyak pages pun... Half day pun boleh habis
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2022 02:51 AM | Show all posts
Dwdrum replied at 17-8-2022 02:43 AM
Sebab depa ini majority membesar di negara islam sentiasa memang walaupun ada wrong doings jangan  ...

Ye ingat cerita tu, kesah hukom hutan rimba. Ye lah ramai sokong tindakan hukom hutan rimba sekumpulan jantans low class terrorist tu. Mentaliti pelik sgt kan tp nak kata apa mcm ko kata dorg majoriti membesar di negara islam, benda mcm tu diterima hermmm
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2022 02:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Dwdrum at 16-8-2022 10:56 AM
AnnaSendin replied at 15-8-2022 08:51 PM
Panjang2 reply tatap tidak menjawab kehipokritan negara2 liberal ittuew kan? Sejauh mana liberal i ...


Reply panjang sebab apa yang ko tulis merepek panjang....serious ko merepek dik.... Issue julian. Russia.. Etc...... Seperti issue homophobic basic racism.. Hatred seperti ko tidak faham... Ini mahu cerita issue liberalism...liberty...etc

Pejuang retis yea... No wonder bodoh
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2022 03:20 AM | Show all posts
Dwdrum replied at 17-8-2022 02:54 AM
Reply panjang sebab apa yang ko tulis merepek panjang....serious ko merepek dik.... Issue julian.  ...

lol si anna bodoh tu mmg kuat menyembah retis, tahap ekstremm gila, siap attack org yg kutuk retis sembahan dia, mcm terrorist jugak shaithonirrajimm tu lol
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2022 03:33 AM From the mobile phone | Show all posts
zorrro_03 replied at 15-8-2022 10:56 PM
sujud syukur laaa aku.  setan ni dah transform jadi dajjal

Aku ingat hebat sangat dajjal... Lobais dan lobainitas ada yang takut vaccines.. Mahu lari masuk hutan... Giving up harta... Etc.... Rupa dajal si salman rushdie saja....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-8-2022 03:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Orenn1 replied at 16-8-2022 11:20 AM
lol si anna bodoh tu mmg kuat menyembah retis, tahap ekstremm gila, siap attack org yg kutuk retis ...

Perangai lobainitas jadi pejuang selalu nya hauk... Yang aku kenal dan nampak di forum... Hipocrite depa terang ber derang.... Aku ingat lagi ex mod yang di londeh gang sendiri... Pernah jadi mod CI sebab mahu bersih kan aties dari CI... Last last  kain sendiri yang dia londeh... Aties tidak perlu cari dan tikam pun..lagi teruk moral dari aties forum...
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2022 03:54 AM | Show all posts
Dwdrum replied at 17-8-2022 03:40 AM
Perangai lobainitas jadi pejuang selalu nya hauk... Yang aku kenal dan nampak di forum... Hipocrit ...

Lol ye khennn. Macam tu lah kebanyakan jenis2 lobainitas ni, mengutuk org aties forum konon padahal perangaiii sendiri mcm syaithonirrajjim. Bqb jantan, bab tak jujur  main forum time keja, bab tipu psl duit dorg lah juara. Sherammm
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2022 08:37 AM | Show all posts
Orenn1 replied at 17-8-2022 03:20 AM
lol si anna bodoh tu mmg kuat menyembah retis, tahap ekstremm gila, siap attack org yg kutuk retis ...

pssttt oren.. siapa kahh dambaan retis ittew.. sat lagi ada yg berpuak2 ni yg leceh ni..
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2022 11:22 AM | Show all posts
lasagna replied at 17-8-2022 08:37 AM
pssttt oren.. siapa kahh dambaan retis ittew.. sat lagi ada yg berpuak2 ni yg leceh ni..

Si nokharom @annasedin forumer taksub penyembah retiss missfakefattwh, aku masuk thrrad missfske kutukk missfske sbb aku tak minat si couple dumbass ni, anokharam si annasedin tu quated aku attack bertubi2. Taksub beno dgn retis dia tu sampai thp attack org yg tak minat retis tuhan sembahan dia, ekstrem gila celaka babi tu dah mcm hanjing gila.



Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-12-2022 01:11 AM GMT+8 , Processed in 0.108499 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list