CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: BebeQ

Bakat baru yg menyerlah..sesuai jadi retis ni ols..~~Teacher Shida Parit Mari ~~

  [Copy link]
Post time 30-9-2010 09:21 AM | Show all posts
aku tgk die nyanyi lagu 'waka waka' nk pecah masker aku pki..ngeh3 kekdahnye jst for fun.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-9-2010 10:49 AM | Show all posts
dah tengok bideo dia ni kat fesbuk
cik.panda Post at 28-9-2010 00:10



    aku pun tg0k gak...
1st tg0k bleh la layan...
tp bile dah bnyk sngt vid die paking kt pesbuk...
rase nyampah plak...
tambah2 lagu yang tu...siap wat misai ag tuu....hishhh
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2010 10:58 AM | Show all posts
layannnnnnnnnnnn... aku suka jah...
bule la kalau nak basuk raja lawak...
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2010 12:21 PM | Show all posts
i loikkee teacher shida... iols tak mampu buat ape yang die buat..
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2010 12:26 PM | Show all posts
lawak gileee video ticer neh..... mmg boleh gelak guling2
bagi aku xsalah apa yg dia buat tu, biasa la untuk hiburan diri sendiri
bukannya dia tayang benda yg xsepatutnya
drpd budak2 melayu yg dok rakam video 3gp xsemenggah tu lg patut kena ban

go go ticer.....
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2010 12:30 PM | Show all posts
ak pn br tgk smlm setelah di war war kan oleh keket & jdf....

nanges.... tak tau la nak gelak ke, nak tekop mke ngn bantal sbb malu.....
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2010 12:38 PM | Show all posts
lawak gileee video ticer neh..... mmg boleh gelak guling2
bagi aku xsalah apa yg dia buat tu, biasa ...
mizz_aurora Post at 30-9-2010 12:26



    bt0y tu...
tp cara dia nk hiburkan dri dia agk2 la sket...
kal0 die x p0st kt y0utube pe salhnye...
simpan wat k0leksi sndri udah lerr...
gile glam ker..??
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2010 01:10 PM | Show all posts
dia ni lelaki la...bkn pompuan...hehhe
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-9-2010 01:38 PM | Show all posts
cikgu tak nak join raja lawak ker
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2010 01:39 PM | Show all posts
yang pasti, menyampah / geli / segan aku nak tgk ..

for real??? ...miming jer??  it's something to show that how low is her mentality ..

cammon, if die buat parody ke .. nampak laa cerdik siket ...

sorry fans ticer ...
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2010 04:21 PM | Show all posts
suka hati dia la nak buat ape. dia tak membunuh, tak dedah dedah, tak mencarut, tak menghina agama orang. jangan nak pikiran sempit la. tak suka jgn tengok. pantang org buat benda lain mcm skit, nak hina caci maki bagai. confidence level dia tinggi. mende ni takde kaitan lagsung dgn malukan pompuan ke malukan bangsa ke malukan gadis bertudung ke. takde.  persepsi negatif tu dtg dari hati. bawak2 la basuh.
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2010 08:55 PM | Show all posts


Lagu ni paling xleh blah...mmg lawak..part men gitar raket tu...hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2010 09:09 PM | Show all posts
nak gelak pun ada
kesian pun ada

ticer..... ticer
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2010 09:29 PM | Show all posts
yang pasti, menyampah / geli / segan aku nak tgk ..

for real??? ...miming jer??  it's something  ...
minah_ronggeng Post at 30-9-2010 13:39


ntahnya.. bakat miming je..
mmg betul2 attention seeker
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2010 10:19 PM | Show all posts
cikgu ker ni??
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2010 10:24 PM | Show all posts
vid dia tk klakar lah tapi ucapan raya dia klakar.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-9-2010 10:57 PM | Show all posts
think + jer..buat hiburan
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2010 11:54 PM | Show all posts
video dia wat ai release tension kat ofis
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2010 12:16 AM | Show all posts
aku baru tau pasai teacher shida.. kelako.. mesti stress ajo bdak sekolah..
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2010 12:31 AM | Show all posts
mak n ayah dier tak marah meh?..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-12-2022 03:10 PM GMT+8 , Processed in 0.109376 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list