CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: BebeQ

Bakat baru yg menyerlah..sesuai jadi retis ni ols..~~Teacher Shida Parit Mari ~~

  [Copy link]
Post time 29-9-2010 09:19 PM | Show all posts
tergamak dia..nk gelak
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-9-2010 09:28 PM | Show all posts
[img]

Uploaded with ImageShack.us[/img]

YANG NI WAKA WAKA siap joget2 mcm inul hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2010 09:38 PM | Show all posts
cikgu betul ke ni. patut la budak2 ramai yg jahanam skrg. kot ye pon nak enjoy, x payah la expose yg dia tu cikgu
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2010 09:43 PM | Show all posts
kompom cikgu....
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2010 10:41 PM | Show all posts
hahahah
teacher shida tak vuleyh velahh
tp buleh ilang ngantuks aku kat opis
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2010 10:51 PM | Show all posts
teacher shida
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-9-2010 11:13 PM | Show all posts
walau apa pun yg terjadi..iols tetap kipas besar cikgu shida..

ala..kite amik la dari sudut +ve mcm menggumbirakan hati yg duka ke, ilangkan ngntuk ke..iols nk amik otograp cikgu ni kalau jumpa..haha..
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2010 11:19 PM | Show all posts
muahaha..ade balik ke teacher ni??
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-9-2010 12:05 AM | Show all posts
klu dah suka tuh mcm2 la..kreatip le, happy go lucky le
tang mana ntah yg kreatip sesangat tuh smp suh jd retis, miming je pun, tang memek terlebih tu ke..klu budak PHD math kat UK tu apa solarstreak ke hapa, ada gak nmpk kreatip, happy go lucky is another thing, bg aku je la...this is more to attention seeker je, again pd aku je la...sesape pun yg sesaje buh kat utube tuh, klu suka suki je mesti for personal collection je
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2010 01:28 AM | Show all posts
aku sian tgk dia..
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2010 01:57 AM | Show all posts
nape ak rase dia ni laki?????????????????????????????????????
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2010 02:53 AM | Show all posts
ai pon terasa mcm dia lelaki

Profile

Name:
INSAN KECEWA
Channel Views:
37,158
Total Upload Views:
153,265
Joined:
August 11, 2010
About Me:

AKU TEACHER CELUP JE...HE HEEE...

AMPUN TUANKU BERIBU-RIBU AMPUN, SEMBAH PATIK HARAP DIAMPUN.

ISU PAKAI TUDUNG TU...KALO TEMAN BUKOK KANG LARI LAK PEMINAT-PEMINAT...BILA TENGOK KEPALA BOTAK TEMAN KANG...SERIUS MAAAA....TALAK TIPU PUNYE MAAAAAA.......

NI NAK CARI DUIT NAK BAIKI RAMBUT LE NI...ikhlas...he heeee...

AKU MASIH IDUP LAGI:


http://www.youtube.com/user/TeacherShida#p/u/2/qL9o9La48eU
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2010 05:42 AM | Show all posts
Bagus dia ni selamba je...
Kiranya tebal gak muka dia ni tahan kena umpat keji... Msia ni bukan beso sgt, silap2 boleh je terserempak dgn dia 1 day.

Tapi betoi ke dia cikgu? Gila aaahhh..
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2010 05:55 AM | Show all posts
Post Last Edit by miss_perfect at 30-9-2010 05:56

Nih other channel dia... siap nama penuh lagi...

Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2010 05:59 AM | Show all posts
wahh... ticer sidah dah kembalik mengganass....
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2010 07:54 AM | Show all posts
klaka la dia nih...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-9-2010 08:01 AM | Show all posts
dah makin berlambak manusia mcm nih
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2010 08:56 AM | Show all posts
watever la... itu hak masing-masing tak suka jan tengokk...
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2010 09:14 AM | Show all posts
vote fo teacher shida!
hahahahaha! i loiikkkeee
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2010 09:19 AM | Show all posts
aku no komen..semalam br aku berkenalan dgn cikgu ni..itu pun kwn aku yg tunjuk..meleleh air mata aku tgok video dia...ketawa sampai nak putus taliperut..apa pun boleh layan utk hilangkan boring
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-12-2022 01:46 PM GMT+8 , Processed in 0.091534 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list