CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: BebeQ

Bakat baru yg menyerlah..sesuai jadi retis ni ols..~~Teacher Shida Parit Mari ~~

  [Copy link]
Post time 29-9-2010 12:25 PM | Show all posts
ok je video jer...
mmg la agak over skit tp funn giler......
cian dia jgn la report kat KPN.......
dia tension kot sbb murid2 dia hehehe
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-9-2010 12:25 PM | Show all posts
Reply 101# hantu_poyos


wow! dah ada fan page dah... bravo2!
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2010 12:28 PM | Show all posts
apa perasaan orng2 yg buat macam neh ek???
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2010 12:34 PM | Show all posts
ok je video jer...
mmg la agak over skit tp funn giler......
cian dia jgn la report kat KPN....... ...
shida81 Post at 29-9-2010 12:25


..mmg murid suka guru2 yang kelakar....macam kawan-kawan..
tapi sesuai tak kalau cikgu ni nak tegur perlakuan kucar kacir murid sekarang..
tentu murid2 dia rujuk VC cikgu ni ....cikgu pun tak semengah  kata mereka......
( mungkin nak jaga martabat guru..KPM.larang guru2 buat macam ni..)
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2010 12:40 PM | Show all posts
..mmg murid suka guru2 yang kelakar....macam kawan-kawan..
tapi sesuai tak kalau cikgu ni nak t ...
wangi08 Post at 29-9-2010 12:34



   ye jugak kan...maybe dia x patut letak teacher shida...
klu dia letak nama lain ke.. maybe org x knal..
o pakai topeng hehehehe mcm amuk
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2010 02:45 PM | Show all posts
aik...page smalam tuh dh delete ke... cepat btol... baru je tngok smalam... cam mngong je..
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2010 03:02 PM | Show all posts

pemes dah cikgu ni..
baru je tgk video dia kat facebook td...
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2010 03:02 PM | Show all posts

pemes dah cikgu ni..
baru je tgk video dia kat facebook td...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-9-2010 04:13 PM | Show all posts
malu seh kalo guru besor sek dia yang nengok video ni dowh
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2010 05:05 PM | Show all posts
aku dh tengok video dia kt fesbuk...dia nyanyi lagu stacy...dia ni cikgu ke...apa kehei nya cikgu perangai rope ni...sengal...anak murid dia sedikit sebanyak mesti terikut perangai dia...yg xboleh tahan tu nama serope dgn aku
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2010 05:19 PM | Show all posts
dah tgk..cam terencat je,.
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2010 08:10 PM | Show all posts
cikgu shida dh upload video baru
lagu shakira pun ader
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2010 08:43 PM | Show all posts
Post Last Edit by miss_kikilala at 29-9-2010 20:45

kat youtube ade je

http://www.youtube.com/watch?v=qL9o9La48eU&feature=player_embedded
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2010 08:45 PM | Show all posts
cikgu shida dh upload video baru
lagu shakira pun ader
arish9867 Post at 29-9-2010 20:10


die lupe mkn ubat le tue....
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2010 08:50 PM | Show all posts
cam muke awek kawan aku plak..mintak2 jangan..kalo betoi mau kene maki ramai2 nih..haha
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2010 09:04 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-9-2010 09:05 PM | Show all posts
whats wrong?? dier miming jer bukan masuk pub tunjuk montot punnn....

original! terbaek!!!

go go go teacher shida....

Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2010 09:09 PM | Show all posts
Post Last Edit by mea at 29-9-2010 21:13

tak kuar plak videonyer....
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2010 09:16 PM | Show all posts
[img]

Uploaded with ImageShack.us[/img]

aku tgk mula2 ingatkan terencat.....hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2010 09:19 PM | Show all posts
[img]

Uploaded with ImageShack.us[/img]

KU TENGOK YANG INI LAGI LAH AKU KATA CACAT HAHAHA
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-12-2022 08:23 AM GMT+8 , Processed in 0.149938 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list