CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: BebeQ

Bakat baru yg menyerlah..sesuai jadi retis ni ols..~~Teacher Shida Parit Mari ~~

  [Copy link]
Post time 28-9-2010 10:10 PM | Show all posts
kupu2siang Post at 28-9-2010 09:25



   tak leh pon fb dia tuh
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-9-2010 10:12 PM | Show all posts
laaa dah takde ke?? baru jah nak layan lagu lain..tapi mmg over pun
UnaHusna Post at 28-9-2010 21:29


una tgk kt fesbuk aris....
ader 3 video dia...
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2010 10:13 PM | Show all posts
lepas nie freeky x leh cari makan ar...
dah ader persaing
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2010 10:51 PM | Show all posts
biarlah dia nak miming pun. bukannya dia menayang buah dia pun. takde aksi2 bugils pon. melambak lagi cikgu2 yg clubbing bagai nak rak tu, tak apa plak?
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2010 11:06 PM | Show all posts
alah kalu cikgu ni lawa cantik msti korang x kutuk sgt kan...ni cikgu ni mmg x lawa..bila buat aksi2 over tu mcm menyampah giler tgk...
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2010 11:14 PM | Show all posts
akak aku keja kat KPM kata cikgu ni leh dikenakan tindakan kalo ada yg repot
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2010 11:32 PM | Show all posts
akak aku keja kat KPM kata cikgu ni leh dikenakan tindakan kalo ada yg repot
hantu_poyos Post at 28-9-2010 23:14



   abis laa teacher shida 
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2010 11:36 PM | Show all posts
   abis laa teacher shida
UnaHusna Post at 28-9-2010 23:32



    td iols tunjuk video ni kat akak iols..dia kata mana leh..dia kata kang xpasal2 kena tindakan..sbb akak iols keja KPM
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-9-2010 11:37 PM | Show all posts
btw teacher shida ni lagi mawlatopsss dr freekey


priki do sumthing


















Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2010 11:40 PM | Show all posts
td iols tunjuk video ni kat akak iols..dia kata mana leh..dia kata kang xpasal2 kena tinda ...
hantu_poyos Post at 28-9-2010 23:36



   kalo alasannye just for fun takleh gak ke??
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2010 11:41 PM | Show all posts
btw teacher shida ni lagi mawlatopsss dr freekey


priki do sumthing








...
hantu_poyos Post at 28-9-2010 23:37



   kesiannn bang priki  iols selaku presiden freekey fc tetap berdiri teguh di blakang bang priki 
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2010 11:42 PM | Show all posts
   kalo alasannye just for fun takleh gak ke??
UnaHusna Post at 28-9-2010 23:40

seperti kata teacher shida tp memalukan proffesiion perguruan..
tp kalo untuk syok2 sendirik xperla noks..ni mcm dah publish..siap ada fan FB..iols dah add gak tdik
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2010 11:43 PM | Show all posts
x tau la apa niat dia..tp cam x tergamak nak tgk sampai abis..
mmg la dia bukan tayang buah2 an ke apa..tp serius rasa mcm
memalukan diri sendiri..kalau setakat nak lepas tension rakam sendiri
tgk sendiri la..duhhh..kalau cikgu aku, serius hilang respect..sorry to say..
i hate judging people but she invites the judgement
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2010 11:44 PM | Show all posts
seperti kata teacher shida tp memalukan proffesiion perguruan..
tp kalo untuk syok2 sendirik xper ...
hantu_poyos Post at 28-9-2010 23:42



   hahaha..gegeh sangat..makin ramai yang glemer ngan cara gini khenn
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2010 11:44 PM | Show all posts
aku minat teacher ni..klakor gile ...dalam sejuta org die sorang je kot yg sanggup buat aksi cenggitu
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2010 11:46 PM | Show all posts
   hahaha..gegeh sangat..makin ramai yang glemer ngan cara gini khenn
UnaHusna Post at 28-9-2010 23:44



    priki xglemer pong
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-9-2010 11:46 PM | Show all posts
aku minat teacher ni..klakor gile ...dalam sejuta org die sorang je kot yg sanggup buat aksi cenggit ...
stania83 Post at 28-9-2010 23:44


freekey hado..taip jah freekey kat youtube..harus ada kuar
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2010 11:47 PM | Show all posts
priki xglemer pong
hantu_poyos Post at 28-9-2010 23:46



   ni selepas kemunculan bang priki  
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2010 11:56 PM | Show all posts
astaga.. bawak banyak2 mengucap teacher.. mcm biol dah aku tengok
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2010 12:20 AM | Show all posts
motip iols?? x snggup nyah......


ada laa sorg porumer ni.....mmg pemes sini... ...
kupu2siang Post at 28-9-2010 10:10



    aku pon!!~` ahahahahha...sngt annoying sbb terlalu kerap kekdahnyer...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-12-2022 05:56 PM GMT+8 , Processed in 0.095452 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list