CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: BebeQ

Bakat baru yg menyerlah..sesuai jadi retis ni ols..~~Teacher Shida Parit Mari ~~

  [Copy link]
Post time 1-10-2010 12:43 AM | Show all posts
pes time aku tgk mmg rase nk gelak..tp xterlintas pun nk kutuk ke ape..sbb bkn jenayah pn..aku rase dia baru pas putus cinta..ni kes kecewa abes la kot sampai jd camni..nak hiburkan hati..harap dia x gila bebetul..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-10-2010 12:53 AM | Show all posts
tgk mimik muka die ni tringat sheila rusly.ade la cam iras2 skit..by the way..mohon jgn buat aksi yg bkn2..takut xde sape nk masuk minang..
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2010 12:58 AM | Show all posts
video dia bukan kelakar, tapi meluat.. tmbah2 yang waka2 tu.. terkinja2 bagai kera kena belacan... mula2 konpius kejap..monyet ke manusia yang terkinja2 tuh...
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2010 01:26 AM | Show all posts
macam bodoh !
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2010 02:17 AM | Show all posts
Reply 154# miss_perfect


    umur dah 38....????
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2010 02:31 AM | Show all posts
pada pandangan   sy, walaupun ramai yg kata tak suka, tp ramai yg terhibur.. kalau ramai org terhibur maknanya teachershida ini kreatif lah..  dan sy yakin views dia akan mencecah ratusan ribu...dan sy nampak teachershida ini makin kreatif lepas tgk miming lagu wali dan waka waka.. dia dah pelbagaikan pergerakan, mimik muka, malah menggunakan prop.juga dah suspen sbb kita takleh nak agak apa dia nak buat dlm miming tu  lepas minit ke minit.jadi kita tak bosan dgn pergerakan typical teachershida yg hanya toleh ke kiri kekanan, dan membuat mata beku  dan mengecil..  sy rasa ni jauh lebih baik dr  moymoypalaboy utk marimar dan spicegirl tuh.  sy tgk hit2 view teachershid amat tinggi, dia hanya nak sharing bakat je kot.. kalau betul dia attention seeker , sy rasa dia dah bukak ruangan komen tu, sbb sure org2 malaysia, pinoy dan indon akan berebut2 nak komen  dan berbalas komen.. jadi secara viralnya tentu hit akan naik mendadak.. tp mcm kita semua nampak ia tak mcm tu..jadi sy tidak terkejut kalau suata hari nanti, hits dia mencecah 20Million, dan mana thu Elleb Degenerate atau Oprah akan panggil dia... dan dia sendiri join TV Ad macam momoypalaboy tu..
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2010 03:31 AM | Show all posts
pes time aku tgk mmg rase nk gelak..tp xterlintas pun nk kutuk ke ape..sbb bkn jenayah pn..aku rase  ...
Bm7add9 Post at 1-10-2010 00:43



   


x phm nape ade yg kutuk dia...... x suke xyah tgk kot.....

aku mmg enjoy hbs..... aku x tgk benda lain, aku tgk memek muke dia je.....

kalo la dia member aku, meriah hidup ku.....
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2010 07:26 AM | Show all posts
x phm nape ade yg kutuk dia...... x suke xyah tgk kot.....

aku mmg enjoy hbs.... ...
micha Post at 1-10-2010 03:31



   khen micha khen..nak2 micha tgh sedih gitu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-10-2010 08:00 AM | Show all posts
dia ni mmg cikgu...ngajor kat Lambor Kiri, Perak
nama dia dh femes kt PPD daerah dia....
apa2 pon i likeeeeeeeeee teacher shidaa
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2010 09:37 AM | Show all posts
ala.. kalo la yg buat perangai sebegini org jantan dan diberi dgn wajah yg comel sikit.. harus berbakul2 pujian diberi.. berani la.. lawak la.. nabil the 2nd laa.. protege apek la.. silap2 terus dpt offer belakun dgn profesor hampeh tu dan dpt galpren artis.

disebabkan dia wanita.. berprofession seorang cikgu dan bertudung sebegitu.. ada je yg tak berkenan di hati.. meluat la.. geli la.. terkinja2 la.. tak kosser la.. discrimination of gender betul..

lantak la dia.. its her way to entertain herself githoo kan.. semua nak serious2 sgt naper..
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2010 09:47 AM | Show all posts
hehehe terkojut aku...smpai ke sini si teacher syida tuh.......
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2010 10:42 AM | Show all posts
paling tak senonoh meke2 yg mengutuk teachershida.....
mengutuk tu lagi satu dosa....
mmg dari segi etika profesion perguruan ini kira dah langgar etika...
tapi, untuk apa yg teacher buat tu mgkin untuk hiburkan hatinya sendiri..oklar tu..rasanya teacher tak susahkan uols pun...

aku tgok kat youtube dalam masa 3 hari yg views video dia dah hampir 10,000...so, ramailah yg teringin nak tgok wpun yg tgok tu meluat or apa2 jerlah
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2010 11:03 AM | Show all posts
Reply 187# micha


    kalau kawan aku pung, aku suker giler...berani dan tak kisah.aku suka geng2 macam ni, sengih je manjang
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2010 04:01 PM | Show all posts
Reply  micha


    kalau kawan aku pung, aku suker giler...berani dan tak kisah.aku suka geng2 m ...
meshni Post at 1-10-2010 11:03




aku pn suke kwn ngn org2 mcm nih. x main rr org2 control cun neh.....
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2010 04:27 PM | Show all posts
nape aku xrase vid cekgu ni lawak? cam kesian lg adala... cam attention seeker jah... tp xkisahla kan...klau dia rase tu blh hiburkan hati dia...
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2010 05:03 PM | Show all posts
macam2....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-10-2010 06:50 PM | Show all posts
sgt terhibur melihattt kebodohannyeeee   
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2010 07:00 PM | Show all posts
sgt terhibur melihattt kebodohannyeeee
RED 666 Post at 1-10-2010 18:50



   


bodoh ko ckp? cikgu hoccayyyyy. at least.....
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2010 07:02 PM | Show all posts
ai malu la tengok gelagat cekgu ni.. apa sheols dah hilang sifat2 malu dalam dirinya ke? it's ok to terkinja2 sorang2 dalam bilik just for fun atau nak release tensi, tapi bukan untuk tontonan umum pls
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2010 07:04 PM | Show all posts
siap ada fanpage bagai.. siapa la yang bodow jadi fan dia ni.. minat atas dasar apa?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-11-2022 12:37 AM GMT+8 , Processed in 0.106970 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list