CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123
Return to list New
Author: totokreturn.

[Politik] GEMPAR - PN mungkin tarik diri daripada kerajaan

[Copy link]
Post time 9-8-2022 11:15 AM From the mobile phone | Show all posts
bakingsoda replied at 7-8-2022 07:29 PM
abahcow pon cepat2 la tekan butangnye, dah sembab lembab pulak. tazzabar nak pru nih

Takde nye abahcow berani tarik sokongan.. kalo dia buat, the whole parti bunga tu akan collapse... skang ni BN tengah kuat (walau ada luggage ponorogo dgn jibby)
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-8-2022 11:20 AM | Show all posts
cepatla tarik diri... ni dah 9 ogos ni...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-8-2022 11:23 AM | Show all posts
True-X replied at 9-8-2022 11:20 AM
cepatla tarik diri... ni dah 9 ogos ni...

tarik sekarang ni, terus la ismail sabri proposed bubar parlimen utk PRU, apa lagi melompat la jibby keriangan
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2022 11:26 AM | Show all posts
totokreturn. replied at 9-8-2022 11:23 AM
tarik sekarang ni, terus la ismail sabri proposed bubar parlimen utk PRU, apa lagi melompat la jib ...

aku dah x heran kes jibby....

aku x sabar nak mengundi.. kasi sepak itu parti madey dan nuar.... hahahah... DAP sekaliiiii

pasti gomen kasi cuti xtra mcm GE14 ari tuh..... holidayyy
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-8-2022 11:27 AM | Show all posts
True-X replied at 9-8-2022 11:26 AM
aku dah x heran kes jibby....

aku x sabar nak mengundi.. kasi sepak itu parti madey dan nuar....  ...

kali ni banyak yg akan bagi sokongan kepada PAS, Inn Sha Allah
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2022 11:48 AM | Show all posts
Habis PRU15 ni memang bungkus lah Bersatu.  tutup kedai terus... takde leadership yg ada experience, menonjol & exert confidence for the party selain Muhyiddin.  Muhyiddin pun actually barely there. Grassroot supporter pun takde.  PAS grassroot masih kuat tapi leadership not here nor there.. umno pulak selagi zahid & najib ada meme tak kemana lah.. PKR nampak mcm trying to close rank tapi still Pak Nuar the main person..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-11-2022 09:02 PM GMT+8 , Processed in 0.075557 second(s), 24 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list