CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: totokreturn.

[Politik] GEMPAR - PN mungkin tarik diri daripada kerajaan

[Copy link]
Post time 6-8-2022 08:26 PM | Show all posts
Ini kalau tarik ni tak berbaloi dah buat benda lain selain pilihanraya
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-8-2022 11:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Hari tu knp tak lantik? Sekarang sibok nak timbalan bagai.
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2022 02:00 AM From the mobile phone | Show all posts
jas7512 replied at 6-8-2022 04:50 PM
Jgn selfish blh tak politician ni...asik fikir tembolok sendiri je...bkn fikir rakyat pun..x yahlah  ...

Nak kaut duit lebih banyak lagi la,biar sampai 77 keturunan kaya raya
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2022 08:20 AM From the mobile phone | Show all posts
nak karier politik mati cepat dan nak berPM wak ponorogo sila la tarik diri
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2022 09:23 AM | Show all posts
kuburkan abah kau miden bapak lokdown
kuburkan bersatu pejuang dan yang ada bau2
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-8-2022 11:23 AM | Show all posts
ajib angkat tangan syukur
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2022 11:27 AM | Show all posts
undilah BARISAN NASIONAL demi kestabilan

#najib4PM10
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2022 07:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Bosannn tul dgn politik Malaysia...buat terus je pru
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-8-2022 07:25 PM | Show all posts
zidane_ziege replied at 7-8-2022 08:20 AM
nak karier politik mati cepat dan nak berPM wak ponorogo sila la tarik diri

aku cuma mampu berdoa semoga geng2 bagan datoh jangan lah kasi menang wak ponorogo... weols takmau berPM kan penyangak

hanya bagan datoh saja mampu menjatuhkan presiden parti tu...
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2022 07:26 PM | Show all posts
kemaruk replied at 7-8-2022 11:27 AM
undilah BARISAN NASIONAL demi kestabilan

#najib4PM10

ko rasa wak ponorogo nak kasi kat najib ke,,, no way
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2022 07:29 PM | Show all posts
abahcow pon cepat2 la tekan butangnye, dah sembab lembab pulak. tazzabar nak pru nih
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2022 08:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Pornorogol tersenyum sinis
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2022 09:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Boleh pegi mampos
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2022 12:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Jiran-jiran dah heboh tadi. Katanya bulan 9 bubar parlimen. Adoiyaii kalau betul memey rengsekkkk.
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2022 09:27 AM | Show all posts
kalau PRU BN menang besarlah...
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2022 09:31 AM | Show all posts
musim hujan ni baru dengar bunyi katak bersahut-sahutan.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-8-2022 09:41 AM | Show all posts
bersatu tanpa madey
da jadi sampah skang
madey pun makin hilang pengaruh skang
parti dia kat johor pun kalah teruk aritu
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2022 01:19 PM | Show all posts
tak habis-habis fikir kuasa. barang semua dah naik harga, rakyat kesempitan hidup, puak-puak ni masih fikir jawatan. moga Allah balas di dunia lagi jadi pengajaran.
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2022 01:44 PM | Show all posts
Edited by tripleid at 8-8-2022 01:52 PM

ni lah 'kestabilan politik' yg diimpikan oleh geng penyamun dgn geng pengkhianat masa sign langkah Shaiton dulu...

skrg,satu persatu tuhan tunjuk true color sebenar sesekor..semua gila kuasa dan jawatan.bukannya peduli sgt pasal rakyat pun

Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2022 10:11 AM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 7-8-2022 07:25 PM
aku cuma mampu berdoa semoga geng2 bagan datoh jangan lah kasi menang wak ponorogo... weols takmau ...

kalau jibby ada rosmah..wak ponorogo ada kak long

tapi better lagi rosmah drp kak long
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-12-2022 05:54 PM GMT+8 , Processed in 0.095246 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list