CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: YgBenar

[Tempatan] Selamat pengantin baru: Nurul Izzah Anwar selamat bernikah dengan Yin Shao Loong

  [Copy link]
Post time 7-8-2022 12:18 PM | Show all posts
stingergrumpy replied at 7-8-2022 06:19 AM
The bideo that paints thousand words.......

Biarlah resia lepas tu ko yg bukak cerita kan lol
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-8-2022 12:20 PM | Show all posts
Nutul idzah ni dsh cantik walaupun selalu tak mekap cuma kdg2 nmpk mcm selekeh skit sbb tudung dia mcm tak betul tak kemas.
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2022 12:22 PM | Show all posts
Nokiaman replied at 6-8-2022 05:13 AM
mamat tu da masuk Islam ka?

apa soalan bangang la. bangang tu cuba simpan sikit.
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2022 12:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 7-8-2022 12:11 PM
Yg tgh hot tatu kening supaya nampak ada bulu kening selai2 tuh.. nampak mcm real.. tapi tipu..

I ...

Ko selera pada jejantz tak pernah ada ...tak payah ler waste current berconcealer bagai...uker kalau jem bu takpa jugak....setakat jerawat tuh tak payah nak kaberina...ko picit kendian cium sendiri sudah ler.....

Kahkahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2022 01:16 PM | Show all posts
Edited by mbhcsf at 7-8-2022 01:17 PM



Yin, 46, is a senior research associate at Khazanah Research Institute. - as of now .

He once served as the strategic communications director at the Selangor Menteri Besar’s Office during Datuk Seri Mohamed Azmin Ali’s tenure. past  position.

Yin also served as executive director of PKR think tank Institute Rakyat which was headed by Nurul Izzah. past position.


----interesting profile this Person has...ye...so hmm.
so khazanah research institute ni - dah buat kajian ape untuk gain back aset  yg macam hospital2 yg tekah dijual lambak oleh PH atas alasan negara rugi????
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2022 01:17 PM | Show all posts
alesandra replied at 6-8-2022 09:50 PM
ha'ah  masa aku jumpa tu tak mekap langsung. jenis berseri je.tak mcm ahso2 dapig mcm hannah yeoh  ...



Itulah bezanya, bagi wanita muslimah, adelah terpancar 'nurnya', sedangkan bagi  non-muslim, faham2 aje le ye.....
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2022 02:31 PM From the mobile phone | Show all posts
aina_shaira replied at 6-8-2022 10:27 PM
weird lah macam lah laki cina ni boleh tertarik dengan izzah ni yea
selalu lelaki cina gini mesti na ...


Org cerdik cari yg utama cerdik juga...rupa fizikal 2nd. Kalo pilih bimbo, 1,2 thn boleh la hayal sbb lawa tapi nk berckp xde point..letihhh
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2022 08:12 PM | Show all posts
kikilalapooh replied at 7-8-2022 12:22 PM
apa soalan bangang la. bangang tu cuba simpan sikit.

NAma dia masih KeCinaan...3 nama la sakai...

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-8-2022 08:29 PM From the mobile phone | Show all posts
nolya replied at 7-8-2022 01:17 PM
Itulah bezanya, bagi wanita muslimah, adelah terpancar 'nurnya', sedangkan bagi  non-muslim, fah ...

Malam pengantin nanti bila dah selak kain ada ler nur iteww utk yg macam tak kelihatan nur di luaran kheunz?
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2022 08:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Nokiaman replied at 7-8-2022 08:12 PM
NAma dia masih KeCinaan...3 nama la sakai...

Kena ubah nama keww?

#tanyaja...

Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2022 08:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Orenn1 replied at 7-8-2022 12:18 PM
Biarlah resia lepas tu ko yg bukak cerita kan lol

Dah official....dah lalui malam pengantin pertama ruyung dah kena toron pastuh nak bukak citer besa ler...

Kahkahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2022 08:37 PM | Show all posts
stingergrumpy replied at 7-8-2022 08:32 PM
Kena ubah nama keww?

#tanyaja...

Mestilaaa..
Kena tempek..nama KeMelayuan ,,,....ni masih Kecinaan...
Kalau tak KeTuanan Melayu Isle terkubur sudah
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2022 08:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Nokiaman replied at 7-8-2022 08:37 PM
Mestilaaa..
Kena tempek..nama KeMelayuan ,,,....ni masih Kecinaan...
Kalau tak KeTuanan Melayu Isl ...

Nama kalau tak tukar ala ala kemeLAYUan.....atau sekurang kurangnya ada bau bau ashem meLAYU...tak boleh dapat sabsidi kewww?

Grrrrrrrr
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2022 10:13 PM | Show all posts
Nurul Izzah untunglah dpt bf chinese, bf chinese layan pompuan melayu baik sgt, mesti best masa time2 bercinta walaupun sorok2 dr org. Hb dia ni pun bukan calang2 well educated well spoken mesti layan nurul izzah dgn sgt baik. Semoga berbahagia kedua2 nya.
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2022 10:16 PM From the mobile phone | Show all posts
movie2 ex wife mcm best je…
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2022 10:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Nokiaman replied at 7-8-2022 08:12 PM
NAma dia masih KeCinaan...3 nama la sakai...

tak perlu pun tukar nama bunyi arab ke apa kalau nak masuk islam. tukar kepercayaan bukan tukar nama.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-8-2022 10:25 PM | Show all posts
kikilalapooh replied at 7-8-2022 10:24 PM
tak perlu pun tukar nama bunyi arab ke apa kalau nak masuk islam. tukar kepercayaan bukan tukar na ...

Kalo nama tak tukaq..maunya Kepercayaan nak tukaq..
Sundri mau ingatlaa kak
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2022 10:26 PM | Show all posts
stingergrumpy replied at 7-8-2022 08:45 PM
Nama kalau tak tukar ala ala kemeLAYUan.....atau sekurang kurangnya ada bau bau ashem meLAYU...tak ...

So far waa tengok yang da tukar agama nama pon tukaq sekali...tu pasai tanya
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2022 10:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Nokiaman replied at 7-8-2022 10:25 PM
Kalo nama tak tukaq..maunya Kepercayaan nak tukaq..
Sundri mau ingatlaa kak

haha sempit nya pemikiran hang ni. banyakkan membaca menimba ilmu. dia masuk islam bukan masuk melayu.
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2022 10:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Nokiaman replied at 7-8-2022 10:25 PM
Kalo nama tak tukaq..maunya Kepercayaan nak tukaq..
Sundri mau ingatlaa kak

Sadio Mane player liverpool tu muslim jugak. beragama islam. tak de pulak dia tukar nama dia jadi Abdullah Mane? haaaaa ????
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-12-2022 03:54 PM GMT+8 , Processed in 0.115950 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list