CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: YgBenar

[Tempatan] Selamat pengantin baru: Nurul Izzah Anwar selamat bernikah dengan Yin Shao Loong

  [Copy link]
Post time 7-8-2022 12:43 AM From the mobile phone | Show all posts
KBW2 replied at 6-8-2022 11:18 PM
Aku lagi suka tengok maknya daripada anaknya. Maknya sentiasa nampak wangi dan kemas walau simple. ...

Betul. Mak dia nampak wangi. Izzah nampak kepam (sorry peminat Izzah). Nampak macam berlemuih orang kata.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-8-2022 01:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Mak dia memang bukan chinese kah?
Bukan ke dulu pernah jadi isu politik pasal bangsa2 ni
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2022 02:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah. Kalini pilih suami yang sokong kerjaya
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2022 02:23 AM | Show all posts
she replied at 7-8-2022 01:28 AM
Mak dia memang bukan chinese kah?
Bukan ke dulu pernah jadi isu politik pasal bangsa2 ni

kalau tak salah, belah tok dia, wan ismail ada darah korea.....kalau tak silap la

Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2022 02:50 AM | Show all posts
Orenn1 replied at 7-8-2022 12:23 AM
Kesian kat kak nurul izzah tak perlulah comment mcm tu kan dihari bahagia dia, joke tu memalukan d ...

Ucapan ikhlas dari kejauhan....buat Ijah...




Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2022 04:27 AM From the mobile phone | Show all posts
otai_g replied at 6-8-2022 04:35 PM
Rambut putih pun kalo kena gaya smart jgk. Tgk mcm sham visa.

Tak kenai sham visa...
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2022 04:36 AM From the mobile phone | Show all posts
kepompong replied at 6-8-2022 05:25 PM
bukan setakat dye … malah dorang biasa je tanam rambut . bangla yg supposed bervulus pun tanam ra ...

Takazut iols baca...
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2022 04:52 AM | Show all posts
stingergrumpy replied at 7-8-2022 02:50 AM
Ucapan ikhlas dari kejauhan....buat Ijah...

ko kenapa,teringin jugak ke kat nurul izzah selama ni?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-8-2022 04:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 6-8-2022 08:56 PM
Siap bertatu kening yach! Dah macam mahayam dah. Baik apek & ahso gigih warna rambut hitam & cacah ...

Iols tak pernah jumpa apek tatu kening la..

Amoi2 ahso2 mmg slalu iols nampak bertatu kening.. tapi masalahnya, hat melayu lelaki pun tatu kening mcm mamat syedamendertah kat insta tuh.. dan kolig iols yg freehair melayu pun mmg kami pernah nampak ada tatu kening.. la ni, tak peduli la sbb kubur masing2..
Amoi kat tmpt keje iols ada yg siap bubuh bulu mata palsu hat selai2 tuh.. bkn yg stick on segedebak tapi yg kena gam sehelai2 tuh..
Hat yg wat keje cenggitu kat tmpt keje slalunya yg gigih pakai mekap la..

Psl dye rambut ni, iols tau kolig yg non-muslim gigih dye tapi deme pompan.. yg lain2 tuh iols tak tau la..
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2022 06:19 AM | Show all posts
Orenn1 replied at 7-8-2022 04:52 AM
ko kenapa,teringin jugak ke kat nurul izzah selama ni?

The bideo that paints thousand words.......



Just ignore this singer...














Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2022 06:24 AM | Show all posts
Tinot7 replied at 7-8-2022 04:53 AM
Iols tak pernah jumpa apek tatu kening la..

Amoi2 ahso2 mmg slalu iols nampak bertatu kening.. ta ...

Tambah bulu mata pun ko nak herankheun?...sekarang pubis ko kalau jenis yg berpetak petak tak boleh nak rata pun boleh buat overhaul ler.....its in the market now... pubis gred A* dari bahan organic......nescaya rumahtangga aman berpanjangan...suami senyum hingga keakhir hayat....


Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2022 06:27 AM | Show all posts

Tak tahu hidup bermasyarakat ...kera sumbeng.....ituler ko

Nah....aku tengah mood baik ni...



Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2022 07:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by wikedsaikel at 7-8-2022 07:33 AM
Decaffeinated replied at 6-8-2022 01:17 PM
zaman dia lahir Korea ni takde lagi dalam kamus melayu. dan2 ja masa k-Pop mendunia ramai pulak da ...


Tentera jepun ada yg kena hangkut dari korea kan? Berdasarkan kes nenek yg duduk korea lepas lari ikut tentera jepun.
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2022 08:37 AM | Show all posts
stingergrumpy replied at 7-8-2022 06:27 AM
Tak tahu hidup bermasyarakat ...kera sumbeng.....ituler ko

Nah....aku tengah mood baik ni...

Husnuzon... mgkn dia bdk skolah rendah yg gigih bforum????????????
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2022 08:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Orenn1 replied at 7-8-2022 12:23 AM
Kesian kat kak nurul izzah tak perlulah comment mcm tu kan dihari bahagia dia, joke tu memalukan d ...

Kan, biasala warga fb, komen takde insurans..
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2022 09:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 7-8-2022 04:53 AM
Iols tak pernah jumpa apek tatu kening la..

Amoi2 ahso2 mmg slalu iols nampak bertatu kening.. ta ...

Tatoo kening tak lawa la kaler cam hijau pudar ke kelabuan je aku tgk, simple mekap dah la, berkati mekap kadang bukan lawa pun, kalau bbnu jantan memang berkenan kot kat pompuan mekap sekilo sekati, tapi kalau lelaki yg matured aku duk tgk depa suka tgk pompuan yg mekap ada lipstik,base mekap muka nipis  ja kot
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-8-2022 10:00 AM | Show all posts
Nnoor2 replied at 6-8-2022 07:48 AM
Ohhh..ye ke cik marjerin....baru ni kak tau...

khabar angin zaman blogspot kak noor. iols cari blk link dah x bole buka lagi. nampak sgt berita palsu lah tu...

https://daengselili.net/wan-azizah-anak-pungut-berdarah-korea/
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2022 10:37 AM | Show all posts
Terserlah agenda ko semua

Lepas ni xperlu cakap berdegar-degar sangatlah bab perjuangan agama dan bangsa

di wajah 2 ekor tu sekelumit cinta pun xnampak , xde spark

Aku budget perkahwinan ni pun xlama

sekadar  PRU 15 sahaja

Percayalah.
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2022 11:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Selamat Pengantin baru Nurul Izzah...
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2022 12:11 PM From the mobile phone | Show all posts
iraizz replied at 7-8-2022 09:21 AM
Tatoo kening tak lawa la kaler cam hijau pudar ke kelabuan je aku tgk, simple mekap dah la, berkat ...

Yg tgh hot tatu kening supaya nampak ada bulu kening selai2 tuh.. nampak mcm real.. tapi tipu..

Iols tak pakai mekap. Kalau pakai pun, foundation dgn concealer sbb nak tutup jerawat.. tu jahh..

Lelaki suka pompan cantik so kalau pakai mekap sampai ubah rupa jadi cantik pun deme ok jahh.. tipu la kalau habaq lagu deme nak pompan pakai mekap nipis..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-12-2022 05:57 PM GMT+8 , Processed in 0.116554 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list