CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: YgBenar

[Tempatan] Selamat pengantin baru: Nurul Izzah Anwar selamat bernikah dengan Yin Shao Loong

  [Copy link]
Post time 6-8-2022 08:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah nurul izzah. Cantik dia ni, membesar dgn tengok dia on news
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-8-2022 08:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 6-8-2022 04:06 PM
Gigih dye rambut.. nak nampak muda rasanya..

Siap bertatu kening yach! Dah macam mahayam dah. Baik apek & ahso gigih warna rambut hitam & cacah tatu kening
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2022 09:27 PM | Show all posts
weird lah macam lah laki cina ni boleh tertarik dengan izzah ni yea
selalu lelaki cina gini mesti nak cari amoi sexy
agak agak diorang boleh get along ke
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2022 09:37 PM | Show all posts
iraizz replied at 6-8-2022 08:43 PM
Kau dressing lagi cun dari kak izzah kot, aku rimas tgk dia punya tudung, rasa nak perbetulkan je  ...

tapikan walaupun ramai yg kata rimas tgk tudung dia.tudung dia terletak je atas kepala dan dia comfortable
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2022 09:42 PM From the mobile phone | Show all posts
tahniah. tapi ex hensem, yg ni tak dah la penah keje bawah jemin buatnya kawin semata nak jd telinga jemin dlm family bangnon
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2022 09:47 PM | Show all posts
alesandra replied at 6-8-2022 09:37 PM
tapikan walaupun ramai yg kata rimas tgk tudung dia.tudung dia terletak je atas kepala dan dia com ...

dia jenis tinggi lampai dan kulit bersih kan in real life
tengok dia memang jenis tak make up tapi cun ya
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2022 09:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by cmf_almondpecan at 6-8-2022 09:49 PM
surfin_net82 replied at 6-8-2022 06:28 PM
Bukan anak angkat keturunan Korea ke?


Menurut Dr Wan Azizah sendiri, datuk beliau Baba Melaka. Boleh rujuk dalam artikel ini iaitu interview dengan beliau: https://www.malaysianbar.org.my/ ... ws/grace-under-fire
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2022 09:50 PM | Show all posts
aina_shaira replied at 6-8-2022 09:47 PM
dia jenis tinggi lampai dan kulit bersih kan in real life
tengok dia memang jenis tak make up tapi ...

ha'ah  masa aku jumpa tu tak mekap langsung. jenis berseri je.tak mcm ahso2 dapig mcm hannah yeoh klau tak mekap mcm tak mandi je aku tgk
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-8-2022 10:34 PM From the mobile phone | Show all posts
NIA ni bg iols definisi yg simple tpi cantik even kdg2 tgk muka dia ni brmnyak sbb tak makeup.. Btw, congrats buat sheols n husben
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2022 11:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Tapi Nurul Izzah ni sentiasa nampak macam tak mandi. Ke mata aku aje? Haha. Macam berlengas gitu
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2022 11:06 PM From the mobile phone | Show all posts
alesandra replied at 6-8-2022 09:37 PM
tapikan walaupun ramai yg kata rimas tgk tudung dia.tudung dia terletak je atas kepala dan dia com ...

Kak izzah selekeh la
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2022 11:08 PM From the mobile phone | Show all posts
cm_vungtau replied at 6-8-2022 11:05 PM
Tapi Nurul Izzah ni sentiasa nampak macam tak mandi. Ke mata aku aje? Haha. Macam berlengas gitu :lo ...

Mata kita sama, kalau simple tapi presentable adalah ok, tapi kalau simple tapi selekeh adalah berbeza
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2022 11:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Komen2 nakal kat fb antaranya... 'kalau pak mertua ajak masuk bilik, jangan masuk'...
Hahaha, gelak besar aku baca, nakal dan berani sungguh komen itu..
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2022 11:15 PM From the mobile phone | Show all posts
aina_shaira replied at 6-8-2022 09:27 PM
weird lah macam lah laki cina ni boleh tertarik dengan izzah ni yea
selalu lelaki cina gini mesti na ...

Ini cina cerdik you,  bukan level biasa-biasa.
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2022 11:18 PM | Show all posts
cm_vungtau replied at 6-8-2022 11:05 PM
Tapi Nurul Izzah ni sentiasa nampak macam tak mandi. Ke mata aku aje? Haha. Macam berlengas gitu :lo ...

Aku lagi suka tengok maknya daripada anaknya. Maknya sentiasa nampak wangi dan kemas walau simple. Izzah nampak selekeh.
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2022 11:23 PM From the mobile phone | Show all posts
@kelana36 pernah bergambar dengan nurul izzah, http://forum.cari.com.my/forum.php?mod=redirect&goto=findpost&ptid=792613&pid=56028366&fromuid=1991747

kelana36 risau kalau-kalau KDN hangkut pergola beliyau
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-8-2022 11:42 PM From the mobile phone | Show all posts
research apa kt khazanah tu?
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2022 12:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Congrats nurul izzah and husband
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2022 12:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Selamat Pengantin Baru
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2022 12:23 AM | Show all posts
iraizz replied at 6-8-2022 11:10 PM
Komen2 nakal kat fb antaranya... 'kalau pak mertua ajak masuk bilik, jangan masuk'...
Hahaha, gelak  ...

Kesian kat kak nurul izzah tak perlulah comment mcm tu kan dihari bahagia dia, joke tu memalukan dia kesian pulak sbb izzah ni tak byk hal
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-12-2022 01:41 AM GMT+8 , Processed in 0.161654 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list