CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: YgBenar

[Tempatan] Selamat pengantin baru: Nurul Izzah Anwar selamat bernikah dengan Yin Shao Loong

  [Copy link]
Post time 6-8-2022 06:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Nnoor2 replied at 6-8-2022 06:15 AM
Nurul izah ni pun iras cina...mak dia pun azizah lagi iras cina...

Penah baca dulu yg mmg wan azizah is cina
Tp dibela keluarga angkat melayu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-8-2022 06:28 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 6-8-2022 06:21 PM
Penah baca dulu yg mmg wan azizah is cina
Tp dibela keluarga angkat melayu

Bukan anak angkat keturunan Korea ke?
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2022 06:38 PM From the mobile phone | Show all posts
mabelesrossa replied at 6-8-2022 10:39 AM
Ex husband die dh kawen lain ke?

Belum. Masih belum move on kot.
Haha
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2022 07:00 PM | Show all posts
Nnoor2 replied at 6-8-2022 03:48 PM
Mesti ko lagi lawa dari dia Ales....tu yang dia tengok mcm tu

eh... no no no.aku masa tu berjln dgn kakak aku kt shah alam.sekali terserempak dgn izzah ni.bukanlah niat  nak usha  peghak cuma  terpandang.itu yg dia pun terpandang aku jugak.yg kakak aku ni pulak ..bila aku tanya itu anak anwar tu ke?dia dgn kekwatnyer kata ...so??sbb masa tu  kakak aku keje kat bangsar.izzah masa tu masih mp lembah pantai.. selalu la dia terjumpa izzah ni.maybe  dia tak selesa or nak cepat  kot .takut org approach ke hapa.idok la aku nak approach  dia pun
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2022 07:04 PM | Show all posts
Orenn1 replied at 6-8-2022 04:27 PM
Ko cantik kut nurul izzah terpukau sampai tgk ko atas bawah, sbb aku mmg suka tgk pompuan cantik t ...

a'ahh.. betul la spontan je kot.aku pun bukan starstruck ke hape.cuma lps tu setiap kali aku terpandang pic ke video ke dia  beramah mesra.aku sceptical...dia ni fake ke betul..fake ke betul.every single time
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2022 07:07 PM | Show all posts
jas7512 replied at 6-8-2022 04:54 PM
I jumpa dia masa dia muda dulu..masih belajar...elok sopan je duduk sebelah i..siap cium tangan..m ...

bukanlah...betul la ckp oren.. spontan je insiden pandang terpandang.salah impression je kot
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2022 07:12 PM | Show all posts
chandrahusin replied at 6-8-2022 05:10 PM
Bukan anak Muhyidin pun kawin lelaki Cina ke?
Tak penah plk org bising?

kaann... laki si najwa tu.yg nyanyi lagu raya kat tv3 tak sedap tu.itu pun kecoh gak menantu pm ada projek juta2.menantu laki si najwa ni ke?harap laki izzah ni jgn cross a line laa.dahla penah keje dgn jemin ali...
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2022 07:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Naper laki cina dia tak payah tukar nama melayu? Bukan ke kena ada nama islam? Ke dah tak payah?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-8-2022 07:16 PM From the mobile phone | Show all posts
alesandra replied at 6-8-2022 07:00 PM
eh... no no no.aku masa tu berjln dgn kakak aku kt shah alam.sekali terserempak dgn izzah ni. ...

Tapi mmg nampak izzah ni jenis keras cengeh orang utagha kata.......mcm bapak dia cengeh...hehe...sesuaila jadi pemimpin nurul ni..
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2022 07:17 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 6-8-2022 06:21 PM
Penah baca dulu yg mmg wan azizah is cina
Tp dibela keluarga angkat melayu

Oh....kisahnya...tq info
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2022 07:22 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 6-8-2022 02:54 AM
Mujahid xmau buat surat terbuka ke?

Tiada kata² yg dpt kanda ucapkn

Semuga adinda bhgia till jannah
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2022 07:24 PM From the mobile phone | Show all posts
kuchenta_81 replied at 6-8-2022 06:38 PM
Belum. Masih belum move on kot.
Haha

Knp exhb tu kena cerai ek....
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2022 07:41 PM | Show all posts
mojarean_X replied at 6-8-2022 06:42 AM
Wan Azizah ada darah korea

Jgn konfius dgn isteri pertama Tun Pak Lah yg berdarah kacukan Melayu/Korea (tapi  Wikipedia : Melayu/Jepun)
"Wan Azizah was born in 1952 at KK Women's and Children's Hospital in Singapore.
She has a Peranakan grandfather and was raised Malay Muslim."


Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2022 07:46 PM From the mobile phone | Show all posts
cm_vungtau replied at 6-8-2022 07:14 PM
Naper laki cina dia tak payah tukar nama melayu? Bukan ke kena ada nama islam? Ke dah tak payah?

Boleh ja kekal nama lama. Kawan aku kekal nama dia siap bin ayah dia lagi. La ni, masuk islam bukan masuk melayu. So nama tak jadi masalah
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2022 07:59 PM From the mobile phone | Show all posts
cm_vungtau replied at 6-8-2022 07:14 PM
Naper laki cina dia tak payah tukar nama melayu? Bukan ke kena ada nama islam? Ke dah tak payah?

Kawan aku cina. Nama cina. Tapi islam bertudung labuh.
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2022 08:00 PM From the mobile phone | Show all posts
alesandra replied at 6-8-2022 07:12 PM
kaann... laki si najwa tu.yg nyanyi lagu raya kat tv3 tak sedap tu.itu pun kecoh gak menantu pm ad ...

Dgr cerita begitu lah
Tak tau menantu mana 1
Kesian kat kwn2 yg tiap kali bertungkus lumus siap paper work
Kena bersaing dgn anak menantu vvips segala
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-8-2022 08:32 PM From the mobile phone | Show all posts
ellejo replied at 6-8-2022 06:03 AM
mmg type she rupa nerd2 gini ke? laki dulu pon sama juga

Kalau kak izzah suka muka savage, jadi madu kak nori ler, seb baik tak jadi
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2022 08:34 PM From the mobile phone | Show all posts
jazaa100 replied at 6-8-2022 07:24 PM
Knp exhb tu kena cerai ek....

Tak tahu, ex dia jenis ada emas dalam mulut haha tapi so far okay je bab kerja. Pelik juga dlm statement ni kata businessman, ntah bila dia buat bisnes.
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2022 08:41 PM | Show all posts
cm_vungtau replied at 6-8-2022 07:14 PM
Naper laki cina dia tak payah tukar nama melayu? Bukan ke kena ada nama islam? Ke dah tak payah?

boleh simpan nama original....saya smp now tak tukar IC pun.hehehehe..masih nama lama..tp dlm kad islam..nama islam la...and ber bin kan nama sebenar ayah saya and sambung abdullah, thats how wonderful islam is....
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2022 08:43 PM From the mobile phone | Show all posts
alesandra replied at 6-8-2022 02:08 PM
tapi agak sombong yach.aku penah terserempak dgn dia.tak semana -mena dia pandang aku atas bawah.a ...

Kau dressing lagi cun dari kak izzah kot, aku rimas tgk dia punya tudung, rasa nak perbetulkan je tudung tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-12-2022 02:49 PM GMT+8 , Processed in 0.113868 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list