CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: YgBenar

[Tempatan] Selamat pengantin baru: Nurul Izzah Anwar selamat bernikah dengan Yin Shao Loong

  [Copy link]
Post time 6-8-2022 01:26 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 6-8-2022 02:34 AM
Kak Izzah kau neh jadik pencaras ke? Atau memang cinta2 lepas abeng tu cerai?

Macam ye je..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-8-2022 01:27 PM From the mobile phone | Show all posts
ellejo replied at 6-8-2022 06:03 AM
mmg type she rupa nerd2 gini ke? laki dulu pon sama juga

Stock2 baca buku 24 jam ni.. Sikat rambut tepi..
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2022 01:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by kam3n at 6-8-2022 01:32 PM
Decaffeinated replied at 6-8-2022 01:20 PM
rahsia mamat ni with NI atau rahsia mereka?
cakap biar terang


Sila buat kesimpulan sendiri




https://www.enanyang.my

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2022 01:30 PM | Show all posts
Edited by stingergrumpy at 6-8-2022 01:32 PM
Decaffeinated replied at 6-8-2022 01:20 PM
rahsia mamat ni with NI atau rahsia mereka?
cakap biar terang

Ah sadap you...ko budak budak...hal org tua jgn masuk campur...ko tak akan paham...old people's sentiment

Nah.....



Kahkahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2022 01:35 PM | Show all posts
reporter_kalut replied at 6-8-2022 01:27 PM
Stock2 baca buku 24 jam ni.. Sikat rambut tepi..

Aku budget sampai bawak ke katil ni rambut keras belah tepi berbrylcream...

Kahkahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2022 02:05 PM | Show all posts

kawen dgn  muka totok cina bukit pun mau bitter kaa?bukan kawen dgn anak hekan ganteng .duda kertu dari dia pun.kdg2 aku tak paham acik2 porem ni.kawen salah,tak kawen salah.yg terbaru... bercerai pun salah
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2022 02:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniahh..suka jer perkahwinan cmpur mcm ni..
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2022 02:08 PM | Show all posts
Orenn1 replied at 6-8-2022 01:20 PM
Nurul issah ni cantik sbb mix melayu cina india, lengkap malaysian dia (yg tak mix pun lengkap jugak ...

tapi agak sombong yach.aku penah terserempak dgn dia.tak semana -mena dia pandang aku atas bawah.apa salah akuu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-8-2022 02:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Wow beribu tahniah...
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2022 02:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Ermm , sbb dia salah sorg advisor waktu mb azmin ali ( as per bio above) , terus aku tangan di bahu, mata pandang ke atas mood.
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2022 02:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Jelesss aku tgk oeg yg bijak2x ni... Intelektual lg brilliant... Gituuuu
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2022 03:00 PM From the mobile phone | Show all posts
ok la, bijak pandai pasangannya...bukan stok2 anak ikan..typical lelaki melayu mau kawen stok2 model russia, intelektual diketepikan
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2022 03:01 PM From the mobile phone | Show all posts
sekufu lah kan, takkan keluarga lelaki senang2 nak lepaskan anak dorang, kalau tak sekufu
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2022 03:06 PM From the mobile phone | Show all posts
stingergrumpy replied at 6-8-2022 01:24 PM
Kata kata ucapan dari BANGKOBAR mewakili porummers cari......



Sedihnya lahai..tiber teringat arwah suamiku walaupun jln cerita tak sama.. tp terpisah hidup mati tak terjangka..
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2022 03:24 PM | Show all posts
Leluhur mak nya lah kan. Bagai sireh pulang ke gagang. Tahniah nurul izzah & husband. Till jannah.
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2022 03:48 PM From the mobile phone | Show all posts
alesandra replied at 6-8-2022 02:08 PM
tapi agak sombong yach.aku penah terserempak dgn dia.tak semana -mena dia pandang aku atas bawah.a ...

Mesti ko lagi lawa dari dia Ales....tu yang dia tengok mcm tu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-8-2022 03:51 PM From the mobile phone | Show all posts
kam3n replied at 6-8-2022 01:28 PM
Sila buat kesimpulan sendiri



wow ex laki ucap tahniah. bercerai cara baik la kan kiranya, no hard feelings gitu.

pape pun tahniah, 2-2 cainis look. anak
pun nanti mesti gitu juga nanti
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2022 03:58 PM | Show all posts
Pelik aku org disini ucap tahniah

bodo


Inikah mangkuk mangkuk yang menyalak agenda Melayu sentiasa ??

ahli politik Melayu kalau kahwin dgn bangsa asing selain Melayu memang xpayah sembang babi terbanglahhhh ,  semuanya demi kuasa dan kepentingan sendiri sahaja


xlebih dari hanya  cakap-cakap kosong semata-mata.

pergi mampuslahh ko sekeluarga

bapak dalam penjara ko sekeluarga masih hidup dalam kemewahan

jual rumah lama baru-baru ni now rumah lagi baru juta juta lagilag mahal...

rakyat??

maksud aku begini , siapa sangat yg percaya pada kata-kata ahli-ahli politik dia memang bodo paling bahlol.

Tengoklah sendiri

cina pun balunnnnnnnnn

Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2022 04:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 6-8-2022 10:53 AM
Jangan caya la pasal uban. Rata2 cino opis iols warnakan rambut hitam

Gigih dye rambut.. nak nampak muda rasanya..
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2022 04:24 PM From the mobile phone | Show all posts
.HannahMontana. replied at 6-8-2022 03:58 PM
Pelik aku org disini ucap tahniah

bodo

Baguslah, nurul izah tu berjaya mengislam sorang kapir. Lobai Pas Umno yg.klaim molayoo isele tu pun tak mampu tarik org.masuk islam.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-12-2022 02:21 AM GMT+8 , Processed in 0.109014 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list