CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: YgBenar

[Tempatan] Selamat pengantin baru: Nurul Izzah Anwar selamat bernikah dengan Yin Shao Loong

  [Copy link]
Post time 6-8-2022 11:09 AM From the mobile phone | Show all posts
mojarean_X replied at 6-8-2022 06:42 AM
Wan Azizah ada darah korea

serius ke..ingt drh cin jer
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-8-2022 11:12 AM | Show all posts
Nnoor2 replied at 6-8-2022 06:15 AM
Nurul izah ni pun iras cina...mak dia pun azizah lagi iras cina...



Tak pe kalau wajah beriras cina bila itu dah memang keturunannya, namun lagi molek bila Islam menghias hati dn imannya......... gituuu.
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2022 11:15 AM | Show all posts
edayildiz replied at 6-8-2022 11:09 AM
serius ke..ingt drh cin jer

khabar angin zaman blogspot. iols cari blk link dah x bole buka lagi. berita palsu lah tu kot gamaknya....

https://daengselili.net/wan-azizah-anak-pungut-berdarah-korea/
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2022 11:17 AM From the mobile phone | Show all posts
mojarean_X replied at 6-8-2022 11:15 AM
khabar angin zaman blogspot. iols cari blk link dah x bole buka lagi. berita palsu lah tu kot gamak ...

ohhh
kalau jepun pun sesuai gak
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2022 11:29 AM From the mobile phone | Show all posts
diss69 replied at 6-8-2022 09:14 AM
Tahniah izzah n husband...Moga perkahwinan ni kekal hingga hujung nyawa..

Aamiin..Aamiin..Aamiin..YRA
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2022 11:32 AM | Show all posts
Congrats n.izzah. till jannah
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2022 11:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Pkr memang parti ramai cina suka kot. Kalau melayu agak kureng.
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2022 11:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by kepompong at 6-8-2022 11:55 AM
Suchi replied at 6-8-2022 08:27 AM
Tahniah, gambar beramai2 tu dah nampak mcm dorang semua anak beranak plak.
Sebab semua nampak chines ...


mana gambar nya… spoonfeed please
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-8-2022 01:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Lakinya bijak intelek
Kakak suka!
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2022 01:06 PM | Show all posts
Apasal aku tengok kalau lelaki cina pakai baju melayu tak nampak segak, macam tak cukup berkerak ja.

Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2022 01:12 PM | Show all posts

kalau cuci setiap lepas kencing dan hari2 mandi bersih dan wangi, ada kulop rasa lebih ori.

Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2022 01:14 PM | Show all posts
dua_chzy replied at 6-8-2022 02:34 AM
Kak Izzah kau neh jadik pencaras ke? Atau memang cinta2 lepas abeng tu cerai?

tengok pada lama masa mamat tu menduda macam tak... but who knows lah kan.

Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2022 01:16 PM | Show all posts
Nnoor2 replied at 6-8-2022 06:15 AM
Nurul izah ni pun iras cina...mak dia pun azizah lagi iras cina...

tengok dalam gambar tu nak kata Wan Azizah tu mak pengantin lelaki pun boleh diterima

Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2022 01:16 PM From the mobile phone | Show all posts
nolya replied at 6-8-2022 11:12 AM
Tak pe kalau wajah beriras cina bila itu dah memang keturunannya, namun lagi molek bila Islam me ...

Kulop Kena sunnat tak? Atau kalau dah sampai certain age tak payah lagi? Tanya anak jiran aku yg 3 tahun iteww...
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2022 01:17 PM | Show all posts
mojarean_X replied at 6-8-2022 06:42 AM
Wan Azizah ada darah korea

zaman dia lahir Korea ni takde lagi dalam kamus melayu. dan2 ja masa k-Pop mendunia ramai pulak darah Korea di tanah air.

Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2022 01:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Decaffeinated replied at 6-8-2022 01:14 PM
tengok pada lama masa mamat tu menduda macam tak... but who knows lah kan.

Baru baca bekas isteri ucap tahniah & cakap lega tak perlu simpan rahsia lagi. Katanya anak dorang pun suka nurul izzah.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-8-2022 01:20 PM | Show all posts
kam3n replied at 6-8-2022 01:17 PM
Baru baca bekas isteri ucap tahniah & cakap lega tak perlu simpan rahsia lagi. Katanya anak dorang ...

rahsia mamat ni with NI atau rahsia mereka?
cakap biar terang




Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2022 01:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada element pencarasan mana mana pihak?

Atau memang keduanya bercerai dulu dgn pasangan memasing baru TERbercinta?

Firasat aku macam tak sedap utk mengatakheun tetiber tingat kes ctcaras...

Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2022 01:20 PM | Show all posts
Nurul issah ni cantik sbb mix melayu cina india, lengkap malaysian dia (yg tak mix pun lengkap jugak)
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2022 01:24 PM | Show all posts
Edited by stingergrumpy at 6-8-2022 01:26 PM

Kata kata ucapan dari BANGKOBAR mewakili porummers cari......


P.S. Daddy IK pun ada at the background...kahkahkah



Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-12-2022 02:14 PM GMT+8 , Processed in 0.130248 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list