CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: YgBenar

[Tempatan] Selamat pengantin baru: Nurul Izzah Anwar selamat bernikah dengan Yin Shao Loong

  [Copy link]
Post time 11-8-2022 12:13 PM From the mobile phone | Show all posts
kikilalapooh replied at 11-8-2022 01:22 AM
lots of mixxxx hahaha

Klo buh bangsa melayu...bapak dia sepet aaa

Hanna Yeoh buh anak dia bangsa cina walo laki dia keling Kristian..lepas gaduh nk buh bangsa Malaysia tak lulus dgn JPN

Nationality bleh la Malaysian .warganegara tp bangsa ni ciptaan tuhan..bkn kita boleh pilih nk bangsa keling cina or melayu bila lahir

Salu ikut bapak nya bangsa..lazim nya lah setahu aku

Tapi kabel kuatttttt kompem anak depa bangsa melayu

Ikut adat nya..sepet tuko nama melayu cakap melayu agama Islam amal adat melayu..kire melayu

Mamak bukan melayu..mamak agama Islam tp adat keling bahasa keling MCM Aziz Brahim tu kat rumah cakap Tamil

Pada saya ikut bapak..klo bapak tu oang Mongol yer anak tu kat Id dia bangsa Mongol

Dlm kes Izzah ni anak bangsa cina!!! Sb ikut ayah..

Tu sal awek melayu kawin jantan bukan melayu susah nanti unless kabel ko kuat

View saya jek
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-8-2022 12:39 PM | Show all posts
ajinomotonosuga replied at 11-8-2022 12:13 PM
Klo buh bangsa melayu...bapak dia sepet aaa

Hanna Yeoh buh anak dia bangsa cina walo laki dia kel ...

kalau nak dapat advantage/privilege bumiputera tu kena letak anak as bangsa melayu la.. hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 12:45 PM | Show all posts
ajinomotonosuga replied at 11-8-2022 12:13 PM
Klo buh bangsa melayu...bapak dia sepet aaa

Hanna Yeoh buh anak dia bangsa cina walo laki dia kel ...

si yeoh tu bergaduh ke?
dunia sekarang huru hara. bangsa memang lah ikut bapa tapi sekarang suka hati aje
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 12:46 PM | Show all posts
Tahniah Nurul Izzah dapat lelaki yg berada di class nya tenrsendiri utk buat llaki. Ye lah tahap nurul izzqh takkan nak kutip jantan low class thp pprt buat laki, lain lah rina harun dpt sauk dato  low class pprt manq pun satu pencapaiqn besar dah lol kohkohkohhh
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 01:12 PM | Show all posts
ajinomotonosuga replied at 11-8-2022 12:13 PM
Klo buh bangsa melayu...bapak dia sepet aaa

Hanna Yeoh buh anak dia bangsa cina walo laki dia kel ...

Kat Malaysia ni kalau salah sorang parent melayu, 99% anak akan jadi melayu (% tu ciptaan aku, bukan kajian siapa2 )

Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 02:24 PM | Show all posts
Orenn1 replied at 11-8-2022 12:46 PM
Tahniah Nurul Izzah dapat lelaki yg berada di class nya tenrsendiri utk buat llaki. Ye lah tahap nur ...

Ye.  Ramai yang desperate ni main sauk je...asalkan dpt usung dan tayang suami!  

Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 03:34 PM | Show all posts
Tahniah Izzah & hb
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 04:43 PM | Show all posts
ajinomotonosuga replied at 11-8-2022 12:13 PM
Klo buh bangsa melayu...bapak dia sepet aaa

Hanna Yeoh buh anak dia bangsa cina walo laki dia kel ...

tak kisah lah bangsa apa janji beragama islam. buat apa jadi melayu kalau ajaran islam tak diamalkan.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-8-2022 08:19 PM | Show all posts
asamfish replied at 11-8-2022 02:24 PM
Ye.  Ramai yang desperate ni main sauk je...asalkan dpt usung dan tayang suami!

Ye ramai yg main saukk jah, asal berlaki,
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 10:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah Nurul Izzah.
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2022 10:33 PM | Show all posts
Tahniah izzah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-11-2022 12:00 AM GMT+8 , Processed in 0.099182 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list