CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: anggeriklatifah

Agent2 dan stokis inai Nunha merungut inai tak abis dijual.Ada yg masih ada lagi 300 box tak terjual.Ramai cancel order. Post #79 Jahlop bagi AMARAN kat reseller yg merungut nnt akan ditendang keluar!

    [Copy link]
Post time 23-7-2022 05:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Benak pernah plak bijak...benda sama dkt shopee leh dpt rm5 ko beli dengan bungkos dan bini harga 35 ..ape kebangang... pastu kuku memasing dh rupe mcm lepas korek bontot burung hantu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-7-2022 05:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Acara kambus yinnai belakng rumah beramai2
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 05:33 PM From the mobile phone | Show all posts
bodoh betul neelofake ninja bangkai laki bini berbau kohong.. typical tino kepam berbungkus menonggeng ugama
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 05:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah confirm mesra wuduk bagai pun tak mampu naikkan sales ker?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-7-2022 05:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Mary_jane replied at 23-7-2022 05:33 PM
Dah confirm mesra wuduk bagai pun tak mampu naikkan sales ker?

Ramai rse rugi
Warna hitam cam korek bontot helang mne ada ramainyg mint..yg ada minat pon dlm 1 per 10,000..

Dia buat PC tentang boleh sah solat pon ...ramai ignore...sebb negara tgh viral isu ustaz merogol budak dan kes zalina ilang...mne nak layan dia dgn pak ustaz dia punya PC penerangan
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 05:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Kawan iolss agent/stokis inai jah ni. Boleh tahan bongkak eh kawan iolss tu. Sebelum keluar product tu rajin gak dia promo. Buat count down lg seminggu la, lg sehari la.

Pastu masa kecoh pasal colour, susah nak apply etc., dia up status ckp org busuk hati. Next post dia pulak cakap 'weolss tak jual kat orang yg suka inai colour biashe' (camtu la lbh kurg)

Skrg tak nmpk dah dia promo inai tu
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 05:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Peminat2 bungkus mmg bodoh sombong...dah ditipu berkali2 pun still tersembam kat bumgkus juga..bodoh piang..org tu.mkn kaya..kau mkn kayap
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-7-2022 05:47 PM From the mobile phone | Show all posts
kechikchomel replied at 23-7-2022 05:41 PM
Kawan iolss agent/stokis inai jah ni. Boleh tahan bongkak eh kawan iolss tu. Sebelum keluar product  ...

Tanya la dah abis dah stok inai dijual...????hahahah...ntah2 kawn uols one of agent yg merungut tak abis dijual kat tiktok tu...

Iols percaya agnet inai nunha yg tak abis hual stok ada lagi..yg terpaksa drop harga ni.   bukan org yg baik..sebb menyokong lopa kan gerenti bukan org baik
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 23-7-2022 05:48 PM From the mobile phone | Show all posts
jas7512 replied at 23-7-2022 05:45 PM
Peminat2 bungkus mmg bodoh sombong...dah ditipu berkali2 pun still tersembam kat bumgkus juga..bodoh ...

Selayakknya nasib camtu..dgrnya untung sikit...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-7-2022 05:50 PM From the mobile phone | Show all posts
awanearisu replied at 23-7-2022 05:16 PM
Harap jangan ada yang menggunakan duit simpanan KWSP untuk dibuat modal

Dari kwsp tu dok kayakan org kaya jadi makin kaya..elok belanja bawak g jalan2 mak ayah adik2 kandung happy2 kan mereka...walaupun tak pulangan duit...tapi dpt pulangan kepuasan sebb dah happy2 keluarga tersayang...or beli emas utk mak ke kan..beli emas utk diri sendiri pon okey
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 05:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Semalam (jumaat) di satu surau di selangor, ada org sedekah air nilofa perisa mangga yg tarikh luputnya mggu dpn, pd jemaah surau.
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 05:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Padan muka
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 05:55 PM | Show all posts
  





korang jangan durhaka .... Jah Bungkos sampai naik kuda jual inai hokeyyyy







This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 05:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Padan muke...Tak koser kesian Kat korang...benak2 je beria jadi stokist agent sibungkus tu...layak dibodokan jek
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 05:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Harga mahal, lepas tu banyak pula pantang-larang nak kena follow.
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 05:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Inai tk cantik..sape nak...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-7-2022 05:59 PM From the mobile phone | Show all posts
x blaja ke dr pngalmn dulu diaorg ni
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 05:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada acik2 lobenaks dlm ni jadi mangsa tak?
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 06:01 PM | Show all posts























This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2022 06:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Padan larh moka tew
Ade agent siap humble brag bangger dpt jd ejen henaipintu nunha konon2 strict kena tapis betul2
Sekali hamek... jgn lak ckp nit3zen yg nk jatuhkn bis org lain sdgkn product kau nunhauk
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-12-2022 07:51 AM GMT+8 , Processed in 0.210295 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list