CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: anggeriklatifah

Agent2 dan stokis inai Nunha merungut inai tak abis dijual.Ada yg masih ada lagi 300 box tak terjual.Ramai cancel order. Post #79 Jahlop bagi AMARAN kat reseller yg merungut nnt akan ditendang keluar!

    [Copy link]
Post time 24-7-2022 01:34 AM | Show all posts
Dlm shopi masih ramai ja benak. Nak ja ku sound sekor2
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-7-2022 01:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Esok2 , jahtek jual benda baru, yg komen xnak jadi agent tu la yg berduyun-duyun membeli.
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2022 01:46 AM | Show all posts
Tak tau la nak kesian ke nak senyum sinis jek..
Selayaknya la kan
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2022 01:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Dari yg aku paham agen2 tu beli dari partner pengeluar nunha aka bukan terus dari jah. Kemungkinan masa tu jah dah tutup amek ejen la kot sbb stok tak cukup so ade plak org mane ntah ngaku partner ngan jah. Tup tup scammer. Aku rasa yg ngaku partner tu pun sbnrnye ejen jugak tapi die beli sekali harung konon2 nk distribute kt ejen bawah die jugak. Mcm mlm la gitu. Camtulah spekuan aku
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2022 03:15 AM | Show all posts
Tak yang amek stock tak ingat dunia pun otak lembab jugak. Itu inai weyh. Berapa persen je orang jat malaysia ni hamak nak berinai hari hari. Kau boleh amek stok banyak banyak macam kau meniaga minyak masak. Padan lah muka
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2022 04:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Nham22 replied at 23-7-2022 08:08 PM
Nape yea founder2x ni bila pakai agent mesti agent nak letakkan sekian amount baru. Boleh amik produ ...

Camana dia nak untung kalau beli 5 kotak je. Dia macak ni, selalu yang beli dengan founder ni master stokis dengan stokis. Selalunya borong beratus2 kotak. Agent mungkin 50 kotak. Kalau founder yang bagus dia jual kat master stokis dgn stokis je. Baru la stokis jual kat agent dgn mini agent. Tp konsep jah ninja iols tak tahu la macam mana. Yang penting mana boleh borong sikit2. Sebab deyols nak jual kat orang lagi.. kena borong la baru boleh dpt harga murah
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2022 04:44 AM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 23-7-2022 08:26 PM
Jah dgn bini tak takut ke kalau org da sakit ati nti dia htr bkn2 pada jah.  
Hati org kita tak tau  ...

Tak payah tunggu org hantar. Rezeki pun tak berkat. Ni pun income dia dah nyawa2 ikan kan? Awal2 boleh la scam orang. Lama2 orang dah tau. Silap2 sebelum 40 dah jatuh semekin.
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2022 04:47 AM From the mobile phone | Show all posts
rose_2011 replied at 23-7-2022 08:37 PM
Aritu iols ngeteh dgn member2, 1 of them jual n pakai inai nun ni. Trtiba ja tunjuk inai dia sambil  ...

Sheols tahu ke uols rengsa dgn inai bungkus hahaha
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-7-2022 04:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Lepas produk susu
Inai pulak tak terjual
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2022 04:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Tudung naelofar dia tu pun macam makin sepi jer..
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2022 06:51 AM From the mobile phone | Show all posts
jureencute replied at 23-7-2022 09:26 PM
Marion caunter jugak bagus..x payah ejen2.

Marion jual inai jugak ke
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2022 07:17 AM | Show all posts
Tk serik2 jd ejen sskjp ni.i nk ckp padan muka je
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2022 07:22 AM | Show all posts

Ni sume benak2 ke bang mat
Terselah kebenakan masing2
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2022 07:44 AM From the mobile phone | Show all posts
alieyrina replied at 24-7-2022 01:34 AM
Dlm shopi masih ramai ja benak. Nak ja ku sound sekor2

Camne nk komen reply kt shopee eh org yg bg review
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2022 08:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Fly_over replied at 23-7-2022 02:38 PM
ada nampak buat live jual inai nunhauk sambil lipat kotak. jadi agent mcm kerja kilang

.
Benak mcm dipergunakan je? Benak masih x sedar diri..
Lom pernah aku jumpa retis mempodohkan dan mempergunakan pemenat depa sampai begitu sekali...huhu
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2022 09:01 AM | Show all posts
Kesiaaaannnn.... tu je lah boleh komen.  Kang komen sini dikatakan deme teman peminat yang di sinun... walhal kita baca and komen firm2 aje pooonn...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-7-2022 09:09 AM From the mobile phone | Show all posts
liton replied at 23-7-2022 08:11 PM
Founder ckp , agen semua jgn nak merempan kat media sosial. Dia tak teragak-agak menghilangkan dari  ...

Kemain lagi dia cakap agent2 dia tak ada adab, pompangpompang dalam group, siap nak menghilangkan dari group lagi. Eh.. macam orang tu makan gaji dengan dia pulak, padahal org2 tu jer yg dok beli barang dia selama ini. Cakap gebang2 ramai sangat request nak jadi ejen dia, macam dia buat pengorbanan besar tukar marketing plan nak bagi orang lain kongsi reseki dia... Aduhai . Dia fikir dia siapa????
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2022 09:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Moyangkucing replied at 24-7-2022 01:09 AM
Kemain lagi dia cakap agent2 dia tak ada adab, pompangpompang dalam group, siap nak menghilangkan  ...

.
Agent² dia suka kot dh kena bahan xda adab...masih ada yg setia tu...takut derhaka ka?

Takutlah kalau derhaka pd Allah....setakat derhaka pd inai dan lembaga pi lantak la...depa  tak boleh bg syafaat pun...
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2022 09:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Diorang memang keluarkan duit untuk simpan stock ni ke??? Demmm
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2022 09:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Pak.dolla replied at 23-7-2022 05:09 PM
.
Anggaplah duit tu sedekah pd idolat depa...benak kan suka kalau idolat depa kaya..
Yg x habis tu ...

Bancuh minum je la, kot hilang benak tu

Dalam keadaan ekonomi sekarang ni apa pekdahnya pun tak tau jual inai ni, nak makan pun orang struggle, tak nampak pentingnya inai ni utk agama, bangsa dan negara, apa yang kecoh pun tak tau. Tapi maybe sek sek leluhur ni Lain sikit pe 'e. Inai pun depa boleh kecoh. Baik p tengok MK ada gak pekdah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-12-2022 08:25 AM GMT+8 , Processed in 0.222177 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list